Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 124
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря хубави дървени дъски- за рязане и за сервиране, в реален магазин?

на бачковския манастир

# 481
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря хубави дървени дъски- за рязане и за сервиране, в реален магазин?

Преди време (около година) имаше ръчно изработени в месарския магазин на Полиграфията.

# 482
  • Пловдив
В Техномаркет в отдела "Аксесоари за кухня" имат хубави и масивни, бяха около 60лв
В Мол Пловдив в Denix имат специални за сирена, пак там, в Крео също съм виждала.Вероятно има в Кауфланд и Метро.

doroty3, с добро впечатление съм от Митков, много отзивчив и присърце взе проблема, за който бях при него, отдели ми доста време. Завеждащ отделение е в Пълмед, часове се записват през Супердок.

Моля за насоки от къде мога да купя динозаври, освен Комсед и Хиполенд, търся хубави, не  тези с много бройки в пакетите, където ги има в левчетата.

# 483
Дървени, бамбукови и пластмасови домакински дъски има в Метро.
Скоро минах през Месарницата на Южен полъх, не видях да има дъски за мезета.

# 484
  • Майничка
Готини дъски вадят петък и събота на фермерския пазар на Главната, до галерията.

# 485
Дъска скоро взимах от фирмения магазин на Елко Мес на бул. Санкт Петербург, до Ескалибур. Има интересни варианти.

# 486
От утре започва фолклорния фестивал в Лаута. Там вадят такива дървени дъски на сергиите. Ще бъде до неделя.

# 487
  • Пловдив
Моля за насоки от къде мога да купя динозаври, освен Комсед и Хиполенд, търся хубави, не  тези с много бройки в пакетите, където ги има в левчетата.
B Orange също съм виждала, но цените са им подобни, като на Косед и Хиполенд.

# 488
  • Пловдив
Някой да е ползвал услугите на адвокат Мая Ненчева и с какви впечатления сте останали от нея?

# 489
  • Plovdiv
Знаете ли от къде мога да си купя хубав зехтин в Пловдив? Такъв, който мирише на маслини, а не н-та цедка, преди една приятелка ми взимаше от някаква жена от гърция, но вече няма как да взимам.

# 490
  • Пловдив
Здравейте! Къде в града мога да намеря хубава рокличка за първи рожден ден.

В МОЛ Марково тепе, магазина е Карнавал кидс.

# 491
  • Пловдив
Някой има ли лични впечатления от Ренета Венева? От яслата на сина ми я препоръчаха, но след забравен проводен телефонен разговор и повторно обаждане, някак не ми допадна тонът и отношението ѝ. И съм в чуденка дали изобщо да използвам услугите ѝ или да се насоча към друг човек.

# 492
Някой да ме насочи с цени за детски парти център Candy house plovdiv

# 493
Защо не им звъннеш и попиташ?

# 494
Здравейте. Бихте ли препоръчали оптика в Кючука за слънчеви очила с диоптър на бюджетни цени?

Общи условия

Активация на акаунт