Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 034
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Има ли къде да сменя спукано стъкло на смарт часовник  Xiomi mi band 5 около центъра?
Пак около центъра търся малко шише 100мл с пулверизатор, за да си забъркам смес против комари. Мисля, че сте споменавали, но не помня - ДМ , Лили ли беше?
В дм,Лили и в Пепко има такива шишета,но в Пепко са по 4-5 броя комплект

# 646
И пак аз, понеже днес явно ще кръстосам целия град има-няма стотина пъти...
Около Метро(Тракия) къде мога да използвам копирни услиги?
Принт ми трябва конкретно

# 647
  • Plovdiv
Скрит текст:
Има ли къде да сменя спукано стъкло на смарт часовник  Xiomi mi band 5 около центъра?
Пак около центъра търся малко шише 100мл с пулверизатор, за да си забъркам смес против комари. Мисля, че сте споменавали, но не помня - ДМ , Лили ли беше?
Може ли да ми дадете рацептата за спрея срещу комари, че нищо не им помага на моите деца

# 648

Халати купувам от Гранда, спално бельо - от турския магазин на "Мария Луиза" или от "Роксима".
Къде точно от Гранда? И къде се намира този магазин на Мария Луиза?

# 649
  • Майничка
В Гранда - на първи етаж, зад "Виваком".
Магазинът за чаршафи е последният преди кръстовището с "Родопи", когато тръгнеш от църквата. До него има банка, но не помня коя.

# 650
  • Пловдив
В Гранда - на първи етаж, зад "Виваком".
Магазинът за чаршафи е последният преди кръстовището с "Родопи", когато тръгнеш от църквата. До него има банка, но не помня коя.
ОББ

# 651
Може ли да ми дадете рацептата за спрея срещу комари, че нищо не им помага на моите деца

Мен и голямото дете само спреят на Biotrade ни спасява, опитвала съм почти всичко на пазара.

# 652
  • под тепетата
Loli, в сайта на https://oregano.bg/article/eterichni-masla-protiv-komari-i-karleji    има няколко вида смески. Аз съм доволна от ефекта.
prinzesa11, благодаря!

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 21:06 от bilqna_69

# 653
И пак аз, понеже днес явно ще кръстосам целия град има-няма стотина пъти...
Около Метро(Тракия) къде мога да използвам копирни услиги?
Принт ми трябва конкретно
Срещу Метро, от другата страна на булеварда е централният магазин на Офис 1. Опитай там.

# 654
А в My Silver, дали ако занеса мой пръстен биха корегирали размера?
Мисля, че само техни коригират. Но най-добре да ги питате на място.

# 655
А къде препоръчвате за корекция? Че и аз имам един подарък, който ми е малък.

# 656
Здравейте, не мога да открия активни теми за гимназиите в Пловдив след седми клас. Може ли да помогнете с линкове. Благодаря предварително! ❤️

# 657
  • Пловдив
А къде препоръчвате за корекция? Че и аз имам един подарък, който ми е малък.
На "Отец Паисий" срещу магазина за дамаски, този вляво.

# 658
  • Пловдив
Във Форума са си отворили ателие за корекция и направа на бижута. Открих го вчера, до края на месеца ще разбера как изработва изделия, корекцията ще ми е готова във вторник, но не е специфично та не вярвам да стане гаф.

# 659
Здравейте,

Препоръки за модерни и качествени дивани в Пловдив? Ще съм много благодарна

Общи условия

Активация на акаунт