Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 90 698
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Севлиево
Вчера специално ходих до Лидл и сега в хладилника отлежават 18 Крафт бири(накарах и свекъра да дойде да вземе и той 9),но се чудя ако и утре ида дали ще мога да взема още 9? Е,накупих и други неща,та сметката ми бе над 100 лв,а миналия петък оставих 300 в Хит,ама така ми се пазаруваше и там,а от години не бях ходила (а е хубав магазин,жалко че го има само в два крайни квартала на София)...

# 46
Бадемите ми изглеждат така. В срок на годност са до 11. 2023 г.
Скрит текст:

# 47
И нашите са така, на вкус са Ок.

# 48
  • София
Подарявам купоните за градинската ножица, бейби феферони(-26%),прибори за специалитети,бирени пръчици.

# 49
skk007, тази бялата май е от аркопал, те издържат на термошок. На за най сигурно в това отношение си вземи от боросиликатно стъкло на Pirex, често ги пускат на промо в Кауфланд, до 220° термошок издържат. Има и с пластмасов капак, много е удобно за прибиране в хладилника.

# 50
  • Велико Търново
Благодаря, Леми Simple Smile ще видя какви са, не съм мяркала досега.

# 51
SKK, от време на време в Лидъл и Кауфланд пускат много готини емайлирани тавички, но са с модерна визия.😃 Но зависи и какво търсиш. Аз най-често използвам емайлирани тави.
Лидълските лъжички с дълга дръжка са си много елегантни и с фина изработка, доста добре полирани. Ако ги нямах, щях да съжалявам, че не съм намерила от тях с купона...😃 Но и тези в Пепко стават (чак по-хубави от лидълските не ми изглеждат, но са на доста добра цена за 6 броя- около 6 лв. А на Факелман в Кауфланд 3 броя са 9 лв🤪, аз си ги купих с оранжев стикер и разкъсана опаковка за 1,40 лв- за тази цена стават, използваме ги, но в никакъв случай не са фини и полирани отстрани като лидълските...😃
Мариат, аз подбрах опаковки с бадеми с по-малко олющено (така де, поне това, което се виждаше отгоре), но по принцип така си изглеждат и друг път. Супер са нашите на вкус.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 19:33 от dolce miele

# 52
Имам проблем с оризоварката Sad
Как се мие капака на това нещо? Забърсах го, ама само се бърше ли? Има уплътнение на капака, гумено, конденза вода беше събрало и части от храна, и мазнина, махнах го, но сега не мога да го сложа... Разглобява ли се капака някак, че да мога да подпъхна уплътнението? Прецакаха ли уреди или може някак да се сложи обратно?
То всъщност не знам как би могло да се ползва непочистено ...

# 53
  • In transit
skk007, тази бялата май е от аркопал, те издържат на термошок. На за най сигурно в това отношение си вземи от боросиликатно стъкло на Pirex, често ги пускат на промо в Кауфланд, до 220° термошок издържат. Има и с пластмасов капак, много е удобно за прибиране в хладилника.
Подкрепям за Pyrex. В момента даже са на промоция, стъклените с капак. Всичките им съдове са страхотни. Имам няколко керамични, освен, че се изпича добре всичко в тях, се мият много лесно, дори да са много загорели. Любими са ми.
С аркопала не мога да се разбера нещо, особено, ако пека баница или нещо тестяно. Много трудно се изпича отдолу. Sad

# 54
Да предупредя за пурекс, бях попаднала на една стъкленица със сгрешена скала. Накрая си купувах от химическите складове в града. https://www.kavalier.cz/en/simax-home/cooking/pots-and-measuring-jugs.html
До много градуси издържаха и на термошокове съм ги подлагала, железни са.

# 55
SKK, от време на време в Лидъл и Кауфланд пускат много готини емайлирани тавички, но са с модерна визия.😃 Но зависи и какво търсиш. Аз най-често използвам емайлирани тави.
Лидълските лъжички с дълга дръжка са си много елегантни и с фина изработка, доста добре полирани. Ако ги нямах, щях да съжалявам, че не съм намерила от тях с купона...😃 Но и тези в Пепко стават (чак по-хубави от лидълските не ми изглеждат, но са на доста добра цена за 6 броя- около 6 лв. А на Факелман в Кауфланд 3 броя са 9 лв🤪, аз си ги купих с оранжев стикер и разкъсана опаковка за 1,40 лв- за тази цена стават, използваме ги, но в никакъв случай не са фини и полирани отстрани като лидълските...😃
Мариат, аз подбрах опаковки с бадеми с по-малко олющено (така де, поне това, което се виждаше отгоре), но по принцип така си изглеждат и друг път. Супер са нашите на вкус.
Ех, Долче. Така ги исках тези лъжички с дълга дръжка, но в три различни дни в два различни филиала ходих, не намерих. Ще погледна тези в Пепко. Имам две пластмасови от Верея, много са ми удобни, за това търсех метални.

# 56
  • Бургас
И аз ще спамя, но говорейки за Пирекс, не мога да не похваля тенджерите им от витрокерамика - имам такава от няколко години и е супер - от хладилника, директно мога да я плесна на котлон, във фурна, в микровълнова. Бяла, красива, със стъклен капак, лесно миеща се... Само дето не съм гледала скоро дали се предлагат още и на какви цени, че от Амазон си я бях поръчвала заедно с едни квадратни стъклени съдове, които също издържат термошок и си ги ползвам за запичане на неща и после ги затварям със силиконовите им капаци и в хладилника.

При нас днес суша - исках ципура (няма), исках джолан (няма), за още нещо се засилих, ама забравих за какво - пак няма. Ами взех 5-6 неща и си заминах пък!

# 57
Купете си йогурт с малина - 1 кг кофа за 4,99.

Промоцията важи до неделя.

Невероятен вкус и аромат!

# 58
Тара, и лъжичките от Пепко ще ти свършат работа. Лидълските ги пускат около/преди НГ.

# 59
  • София
От рулетката ми се падна късмет - пакет бг. леща.
Читава ли е, бързо ли се сварява?
Ако е дървена - да не я вземам.

Общи условия

Активация на акаунт