Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 90 972
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 900
  • In transit
При нас имаше гръцки аспержи 500г за 8.99лв. Добре изглеждаха, но цената им не ми допадна. Simple Smile

В ПА са пуснали италианска бурата, но е от краве мляко. Цената беше 4.39лв за опаковка.

От Делукс продуктите срещали ли сушените гъби?

От новата брошура си харесах единствено пасираните домати в буркан (цената им е добра) и доматеното пюре в тубичка.

# 901
  • София
Да, аз взех сушени гъби.

# 902
  • София
И на мен не ми хареса козметиката с маруля. Не мога да изтърпя този аромат.
Сутринта рано ходих до К - чисто, мирише на свежо и чисто, всички продукти много добре наредени, служителите любезни. След това ходих до Лидл - непочистен филиал, разхвърляни продукти, не подредено, контейнери поставени на средата на пътеката и се чудиш от къде да минеш.

# 903
В Мл2 имаше също аспержи 500 гр., но не ми се сториха с добър вид. Жалко, че вече са изкупени маринованите аспержи от Делукс серията, те си заслужаваха повече, въпреки двойната цена за кг.

# 904
  • In transit
Леми, пуснали са пак от онзи крем за коса с макадамия. До касите е кашончето.

Феникс, при нас бяха с добър вид аспержите.

# 905
  • Sofia
Едва сега гледам новата брошура.
Някой чакаше кухненските пътечки с подправки, чули са го. Simple Smile

# 906
  • София
Аз пак съм изумен, че ще пуснат ххл биволското мляко на 1.99. Много обичам, но ми е трудно да намеря. От предишното пускане в Лидл ( сякаш късна есен беше ) не съм си купувал. Тогава заредих към 30 кофички. И цената и името на производителя ме устройват повече от доволно.
В К има, май е даже ПА, но като видях че е от Милки Био и се отказах дори да опитам.
Щастлив съм, като малко дете се радвам..... на кисело мляко 🙂

# 907
  • софия
От Делукс продуктите срещали ли сушените гъби?

От новата брошура си харесах единствено пасираните домати в буркан (цената им е добра) и доматеното пюре в тубичка.
Да, в кашонче са при други продукти като бурканчета и подобни от серията (в магазина на Халите).

# 908
  • Sofia
Ние вече сме на домашно кисело мляко и прясно взимаме рядко.

# 909
  • София
Сушените гъби от делукса в София ги има доволно, пълни кашончета. Все към тях посягам или към някакви тунквани плодчета, мислейки ги за чайовете, които хвалите. Объркват ме тези еднотипни черни опаковки.
Mikkey, ако държиш на тях конкретно, драсни ми ЛС. Не ми пречи да ти пратя по куриер 👍

# 910
  • Велико Търново
И аз не съм очарована от новата брошура. Като цяло нищо УАУ. Естествено, пак ще оставим поне 100лв там, просто за пазаруване на обичайните неща и нещо клошарско.
Флумастерите с купон дали имам шанс да ги намеря тези дни, или бързо са свършили при вас?

# 911
  • In transit
RebelHeart, благодаря за предложението. Ще потърся утре в други филиали наоколо и ако не намеря, ще ти пиша.

# 912
  • София
В Лидъл на Мария Луиза го има водопада, някой питаше...

# 913
Сушени гъби има и при нас. Посегнах, но после размислих. 3,49 лв. за 50 гр. не ми се даваха.

# 914
Цената на тези сушени гъби всъщност е добра. На килограм излизат далеч по-малко, отколкото пакетирани такива във Фантастико или в Метро. Ако някой знае някъде да предлагат сушени гъби с по-добра цена, ще се радвам да сподели.
Взех още в началото, като ги предложиха сега в Делукс офертите, за да имам налични, когато ми потрябват за рецепта, но все още не съм готвила нещо с тях, за вкус нямам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт