За любителите на салати - тема 5

• 78 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Домати,краставици,лук,сирене,маслини,риба тон, варени картофи,копър и лимон

Домати,краставици,сирене,гауда,пържени,тиквички

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 23:49 от Krotinia

# 466
И аз имах картофена с лимон, но картофите на големи парчета. КАртофи, половин лимон, розов лук, джоджен, сол, черен пипер, мъничко балсамико и зехтин.

# 467
Няколко предложения от  мен : селъри с касис и Ранч сос. Оригиналът е с резене, но и със селъри се получи учудващо добра комбинация

И салатата на Мартин ( съседът ни в Хюстън я правеше редовно ) - краставица, нахут, червен лук ,кориандър. Обилно полята с лимонов сок и зехтин. От мен съм прибавила малко сумак.

# 468
С това мога да вечерям всеки ден!Топ!

# 469
# 470
Чушки и домати,и други зарзавати

# 471
  • София
Домати, краставици, нахут, рукола, тученица и червен лук

# 472
Тай салата ,малко модифицирана от мен Smiley с дресинг с фъстъчено масло

бяло и лилаво зеле, краставица, червена чушка, морков, зелен лук, бобови кълнове, аспержи

# 473
Danifin1
Вкусно,ммм
Скрит текст:

# 474
Аз правих една за едно грил събиране , но избрах прясна с пресни зеленчуци - айсберг, жълта чушка, краставица, морковк и ябълка на много тънки ситни резенчета. Много беше горещо. От типа който показвате с нахут, зелен боб или зрял боб имаше салати от други хора и бяха супер вкусни. Имаше една много интересна салата , която беше гарнирана с нещо като макарони, спирели , но се оказа че са гризини с вкус на сирене и с формата на спирели. Много докарваха на вид.

# 475
# 476
  • В Космоса
Плодова -пъпеш, банан, праскова, сини сливи, фурми, стафиди и червени боровинки

# 477
  • Germany
Салата от домати, печени червени чушки, гриловани тиквички, нахут, маслини и жълта чушка. Овкусена с пресен босилек, риган, зехтин и ябълков оцет.

# 478
Салата от домати,печени червени чушки с копър,чесън и сирене

# 479
Сурова тиквичка, морков,домат,печена червена чушка, цедено мляко овкусени с олио, лимон,сумак и свеж копър

Общи условия

Активация на акаунт