Проблем със морков

• 2 994
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Защо подхождате с лошо? Щом сега има проблем с моркова за първи път, значи бебето е малко и от скоро се захранват. Т.е. лъжичката и лигавниците са купени съвсем скоро и много малко ползвани. Кой като си купи нещо, което вероятно е избирал с много любов и старание,няма да му е криво,че не е същото съвсем скоро?
Към автора: не им бери кахъра. Силикон не знам да може да се обезцвети, или си ползвай лъжичката така, или си купи нова и очаквай скоро пак да си промени цвета. Или си вземи метална малка лъжичка, аз хранех с обикновена кафена, с нея имах най-голям успех (малката пластнасова не беше на почит, явно искаше да е като нас Stuck Out Tongue Winking Eye )
Лигавниците -също ,това им е работата -да се цапат, а не дрешките отдолу.

За съжаление домът няма да е същия както преди бебето (или ще е на цената на много усилия и нерви), но пък хубавото е, че няма да е различен само заради разхвърлянето и цапането, а и заради кой го прави Blush

# 16
  • София/Севлиево
И от моите лъжички една се оцвети -ми ползвам я за такива храни, лигавниците бяха от плат,от тях петната се изличиха след N на брой изпирания.
А, да ви предупредя,ако сте достатъчно безстрашни и пуснете бебето да пълзи на някоя площадка с тези новите покрития,облечете го или с много тъмен панталон или с някой,който сте готова да прежалите(моето първият път го пуснах с едно долнище цвят горчица и се съсипа,но той има толкова много дрехи,че не ми е било драма,следващият път го заведох с черно долнище и всичко бе наред).

# 17
Пластмасови прибори, оцветени с морков се почистват с олио веднага след ползването и после се измиват

# 18
  • София
Защо подхождате с лошо?
Скрит текст:
Щом сега има проблем с моркова за първи път, значи бебето е малко и от скоро се захранват. Т.е. лъжичката и лигавниците са купени съвсем скоро и много малко ползвани. Кой като си купи нещо, което вероятно е избирал с много любов и старание,няма да му е криво,че не е същото съвсем скоро?
Към автора: не им бери кахъра. Силикон не знам да може да се обезцвети, или си ползвай лъжичката така, или си купи нова и очаквай скоро пак да си промени цвета. Или си вземи метална малка лъжичка, аз хранех с обикновена кафена, с нея имах най-голям успех (малката пластнасова не беше на почит, явно искаше да е като нас Stuck Out Tongue Winking Eye )
Лигавниците -също ,това им е работата -да се цапат, а не дрешките отдолу.

За съжаление домът няма да е същия както преди бебето (или ще е на цената на много усилия и нерви), но пък хубавото е, че няма да е различен само заради разхвърлянето и цапането, а и заради кой го прави Blush
Е, къде пък видя "с лошо"? Чета поста ти, ти си я посъветвала същото.

Цитат
Към автора: не им бери кахъра.

# 19
Морковите са доста сортове, островърхите почти не цапат.

# 20
При нас имаше същия проблем.. лъжички с гореща вода и препарат се измиха а пък лигавниците си останаха шарени +дрехата с която е бил под лигавника ,но не е кой знае какво ,малкия расте бързо такаче тези дрехи няма да ги носи още дълго

# 21
Нека не се хвърля на поразия, особено щом предметът може да извършва функцията си (лъжичка, лигавник).
На планетата има толкова много буклук - поради свръхпроизводството и свръхконсумация, така че нека не се съветваме да се хвърлят предмети, които биха могли да се използват още време, а в случая дори са нови. ✌️

# 22
  • София
А пък аз за първи път чувам морков да оцветява така. Череши, цвекло, малини - да, но морков?

# 23
Оцветява. Пробвай!

# 24
Моркова наистина много оцветява, ама не е чак такъв зор за 5 лигавника и 2 лъжици. Ако наистина е толкова сложно се заменя, със стоманени лъжици и еднократни лигавници.

# 25
  • София
А пък аз за първи път чувам морков да оцветява така. Череши, цвекло, малини - да, но морков?
Оцветява и още как. Докарва един такъв оранжевеещ отенък, все едно нещото е захабено.

# 26
Ооо, да, оцветява, че и ако ядеш голямо количество в продължение на даден период и ти ще се оцветиш. От опит хго казвам.

# 27
Грешното заглавие много ми бърка в здравето.

# 28
бебето се слага във ваната и тогава се дава моркова. лъжички , лигавници и пр. са колатерални щети.

# 29
А като започне да иска за играе навън и да скача в локви, ще започнеш да крещи "Как може", вместо да осъзнаеш, че това са НОРМАЛНИ неща и да така трябва, да се цапа, да се маже, защото така се расте, така се учиш и добиваш опит, но не само детето а и ти. Не е нормално да реагираш така и такива нерви, за нещо, което е ясно и логично, да моркови и не само оцветява. Факт!

Общи условия

Активация на акаунт