Объркана съм

• 12 715
  • 466
  •   1
Отговори
# 315
да, мисля че годеникът ми все още е влюбен в мен, би направил всичко за мен, аз съм най-хубавото нещо в живота му за него и всичко това ме натъжава още повече, че аз имам такива мисли и че не го заслужавам.
Скрит текст:
Но мислейки трезво за бъдещето, мисля, че най-разумно и практично, без да мисля за чувства и т.н., е да остана във връзката, в която съм. Чуденката ми е при кой от двата избора ще съжалявам повече
Някой ден ще посъветвам децата си - щерко, сине, обичайте партньорите си, уважавайте ги и им бъдете опора, любовта е нещо прекрасно, но никога не се поставяйте в позиция, камоли да им кажете, че те са най-хубавото нещо в живота ви и бихте направили всичко за тях. Или че животът без тях няма смисъл...
Веднага губиш в очите на отсрещния и той решава, че има и по-добро.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 19:29 от Не се сърди, човече

# 316
..Е, дай някакъв пример, дето работи, де. Нали форумните мъже сме дефектни. И всеки закачал това, което му било нивото. Дайте нещо от вашето ниво, опишете един супер мъж, който ви върви подир гъза, и 2та сте лудо влюбени един в друг, снимка на пръстена и дата за сватбата.

Има много съфорумки, които биха отвяли тази категория, но защо да се правят напъни да се доказват във форум, когато имат всичко, което някога са искали у дома?!

# 317
Стигнахме ли вече до Пища Хуфнагел? Simple Smile

Едва ли има някой – било то мъж, или жена – който никога да не си е задавал този въпрос.
Важното е, когато си го зададеш и прекараш през фантазията си евентуалния си съвместен живот с въпросния Пища, да се потресеш от ужас и да погледнеш с нови очи на Непищата до теб.
Може би в това се крие тайната на дългите бракове? Кой знае, кой знае... Wink

# 318
Има един среден вариант между "трепери да не те сменя" и "ти си ми всичко и без теб ще се самоубия".
И точно тоя среден вариант е желан и търсен от жените.
То е като със солта - без сол манджата е безвкусна, но пресолиш ли я никой няма да иска да ти я яде.

# 319
Има един среден вариант между "трепери да не те сменя" и "ти си ми всичко и без теб ще се самоубия".
И точно тоя среден вариант е желан и търсен от жените.
То е като със солта - без сол манджата е безвкусна, но пресолиш ли я никой няма да иска да ти я яде.
Големият проблем идва знаеш ли кога? Когато направиш теста на: "Ти си ми всичко, без теб ще се самоубия." и гледаш хладнокръвно слеващите действия на отсрещната страна. Защото той не знае, че е подлаган на тест. Гадно, нали? Ама ефективно и работи.😆

# 320
Няма по-смешна, жалка и нещастна жена от тази, която чака всичко наготово от мъжа! Колкото и на днешно време доста да се стремят да изглежда обратното. Както и няма по-жалък и смешен мъж от рози, който си мисли, че парите и колата го определят като личност, правят го мъж и много “готин”!

# 321
Какво значи "да е богат" по ягодите?!? Дайте няква цифра, да си преценим

# 322
Аз може да съм смотана, но смятам, че трябва да има взаимност. Не е съвсем честно само едната страна да бъде обичана, обожавана и тем подобни.

Аз също искам да разбера какво значи мъж да е богат.

# 323
  • София
Няма по-смешна, жалка и нещастна жена от тази, която чака всичко наготово от мъжа! Колкото и на днешно време доста да се стремят да изглежда обратното. Както и няма по-жалък и смешен мъж от рози, който си мисли, че парите и колата го определят като личност, правят го мъж и много “готин”!
Кажи честно!
И да строим живота нов!

Аз също искам да разбера какво значи мъж да е богат.
Това сериозен въпрос ли е?

# 324
Какво значи "да е богат" по ягодите?!? Дайте няква цифра, да си преценим

Всичко е относително Simple Smile
Ако гледаш левите политици и техните избиратели, богат е всеки с над 2000 - 3000 лева и трябва да го треснат с як данък.  Също и по села и малки градчета някой с 3000 ще минава за баровец. Ако гледаш кифлите в "Ергенът" някой трябва да е с поне 300 000 на месец за да им е на нивото на красотата и класата Simple Smile
И между тези цифри има цяла палитра нюанси.

# 325
  • София
Ауу, кой се обиди и припозна (без никой да конкретизирам), че така скоростно ме изтриха Joy Това, че казах, че се опитват са убеждават жените, че нямат избор, за да опрат да бетите ли обърна каручката Joy

# 326
Ауу, кой се обиди и припозна (без никой да конкретизирам), че така скоростно ме изтриха Joy Това, че казах, че се опитват са убеждават жените, че нямат избор, за да опрат да бетите ли обърна каручката Joy
Общо взето грозна манипулация, подкрепена с много претенции. Ако такъв индивид попадне на чувствителна жена може направо да я срине или изработи заради единият интерес. Това е по-лошо дори от физическото насилие. Нали сме равни в живота, не ли?

# 327
Всъщност "бетите" винаги са дебнели да докопат каквото остане - важи и за мъже, и за жени. Това е житейски факт и не е измислен тук  в темата. Ето една обосновка Wink И освен това тези "бети" често са по-добър избор в крайна сметка, защото ще положат усилия.

Цитат
If you change your mind, I'm the first in line (ако си размислиш аз съм първа на опашката)
Honey, I'm still free (Сладурче, аз съм още свободна)
Take a chance on me (Пробвай се с мен)
If you need me, let me know, gonna be around (Ако ме искаш кажи ми, аз ще съм наоколо_
If you've got no place to go, if you're feeling down (Ако нямаш къде да отидеш, ако се чувстваш потиснат и скапан)
If you're all alone when the pretty birds have flown (Ако си съвсем сам, когато красивите птички са отлетели)
Honey, I'm still free (Сладурче, аз съм още свободна)

Take a chance on me (Пробвай се с мен)
Gonna do my very best and it ain't no lie (Ще дам най-доброто от себе си и това не е лъжа)
If you put me to the test, if you let me try (Ако пробваш с мен, ако ме оставиш да пробвам.

# 328
  • София
Имаме време да мислим бетите ли Laughing
Кой успял - успял.

Нежни души, ко да праЙм.

# 329

И аз тва се дразня. Трябва малко да либерализираме форума брат и всеки да може да си говори както реши. Така поне ще разберем истинското мнение на хората. За кво ни е тази форумна полиция.

Общи условия

Активация на акаунт