Объркана съм

• 12 667
  • 466
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Поуката е, че и 10-ките омръзват Wink

# 61
  • София
Много ти е лоялен, затова няма тръпка. Жените им трябва драма, иначе не го смятат за мъж човека, ако ще и 100 от 10 да е.
Ако не ти се изневерява, кажи му да ти изневери той. Тръпката ще се върне много по-гарантирано.
А ако ти изневериш, шансът да охладнееш още повече е голям. Защото жените не обичат обективното, а "уважението". А няма как да "уважаваш" рогат елен.

# 62
Тука нещата не ми звучат като да пробва, пък ще ù мине и пак ще има тръпка към годеника. Изневярата няма да помогне, ти в момента не си търсиш повод да кръшнеш, а повод да излезеш от връзка, която не те удовлетворява. Няма нищо лошо или странно след Н години връзката да не те удовлетворява, лошо е да не я прекратиш и да си тровиш нервите, докато в същото време се убеждаваш как 'просто се разнообразяваш' навън.

# 63
И на мен не ми звучи така. Ако беше просто чудене "какво би било ако", но все още имаше привличане към партньора си, нямаше да има тия другите дето й привличали вниманието. Аз лично също се запознах на 19-20 г с мъжа ми и не съм имала кой знае колко партньора в живота си, но пък за 15 години не съм срещала някой, който да "ми привлече вниманието". Иначе да, чудила съм се "какво би било ако", ама после вечерта си викам "абе ти луда ли си" Joy

# 64
  • София
Ама те връзките и браковете не се получават щастливи просто така.

# 65
А защо пропусна другото ми мнение, интересно Simple Smile
Не за друго, а за да се развие някакъв разговор в дълбочина, по-възможност.
Темата, че е пързалка ми е ясно от първото изречение, но въпреки това пиша, защото знам колко други четат в същото време.

На 27 е трудно да си 10-ка. 10-ка си до 25.
На 27 да предполагаш каква си, коя си и каква стойност имаш, а не да знаеш, сваля автоматично още от оценката за стойността ти. Умът е задължителен реквизит за добра оценка.
Вниманието от противоположния пол е много важно да се дефинира на каква основа е. Иначе нищо по-лесно да генерираш внимание, но и то има скала и стойност.

Хаха иска ми се да е пързалка.. по другото ти мнение - да, мисля че годеникът ми все още е влюбен в мен, би направил всичко за мен, аз съм най-хубавото нещо в живота му за него и всичко това ме натъжава още повече, че аз имам такива мисли и че не го заслужавам. Но мислейки трезво за бъдещето, мисля, че най-разумно и практично, без да мисля за чувства и т.н., е да остана във връзката, в която съм. Чуденката ми е при кой от двата избора ще съжалявам повече

# 66
Имам позната със сходна ситуация преди години Simple Smile Точно същото ми говореше. Омъжи се все пак за мъжа, после му кръшна. Той й прости и оттогава са мноооого години заедно, имат си деца и всичко им е наред. И тя все въздиша през годините за пропуснатите си флиртове и на всичко отгоре като се разведох ми завиждаше, че съм щяла сега да бъда с други мъже Simple Smile Та така, на мен, дето мога цял живот да изкарам с един човек, съдбата ми прати втори шанс. А  на жени, които искат разнообразие, за майтап праща толкова свестен мъж, та да ги е яд, че няма повод да кръшнат Simple Smile

# 67
Искаш да минимизираш щетите за себе си, докато че чудиш  патладжан или краставица да избереш. Няма лошо.

# 68
А хрумва ли ти, че ако избереш годеника си, на него ще му стъжниш живота? Защото тази неудовлетвореност се акумулира и избухва в един момент, който при вас точно ми изглежда, че ще е скоро.

# 69
Ако мъжът е 10 от 10, никога не бих го оставила. Тръпката, секса, купоните са до време, но такъв човек можеш да имаш до себе си за цял живот. Сега не го осъзнаваш, но когато един ден имаш 1 - 2 деца, ще разбереш защо мъжа трябва да е на ниво, да е партньор в пълния смисъл на думата и колко повърхностни, и маловажни са нещата, заради които искаш да го оставиш сега.

# 70
Няма лошо в умереното кръшване, но да е с мярка (тоест рядко) и да не се увличаш (да е само за адреналина,  без влюбване). Дали ще можеш? Ако да, и ако имаш достатъчно акъл да не те хванат, ще си начешеш крастата и ще видиш, че чуждата кокошка не е гъска. И после спокойно ще си гледаш семейството.
Но има риск да не ти се получи, ама то нали знаеш за гората и мечката.

# 71
...
Хаха иска ми се да е пързалка.. по другото ти мнение - да, мисля че годеникът ми все още е влюбен в мен, би направил всичко за мен, аз съм най-хубавото нещо в живота му за него и всичко това ме натъжава още повече, че аз имам такива мисли и че не го заслужавам. Но мислейки трезво за бъдещето, мисля, че най-разумно и практично, без да мисля за чувства и т.н., е да остана във връзката, в която съм. Чуденката ми е при кой от двата избора ще съжалявам повече
Мисля си, че пред съдбоносното решение за брак изведнъж си се сетила какво беше по-рано... Как ти се качваше пулса до 150, като го видиш... Трепети, възторзи... А сега ежедневие.
След като си склонна сега да желаеш други мъже, даже не някой конкретен, а всеки, който мине, хм...
Скрит текст:
като разгонена маца
, значи ако останеш, ще съжаляваш. Влюбването е до време и остава Любовта... или не остава нищо, както май е при теб. 
Но пък ако си тръгнеш и изведнъж се окаже, че другите мъже нямат по два, по един е и там... че трепети, пеперуди и молци са скоропреходни... Ето тогава ще съжаляваш наистина, но пък ще си израстнала и ще познаваш по-добре и себе си, и живота. Така че ще можеш да се разпоредиш с бъдещето си вече по-смислено и ще спреш да си изгаряш печелившия билет.

# 72
Мъжът няма как да е 10/10 и да иска да му кръшне. 10/10 е млад, богат, красив, интелигентен, с имоти, няколко висши, потентен, майстор и мога да изреждам до утре, но накратко няма нищо, ама нищичко като кусур.
Миличко добро момче не е 10/10. Ако можеш да опишеш някого единствено като миличък и много ме обича, май и 5 му е много, и то оценката е при сносна визия.

# 73
  • София
10/10 е само мъж, в когото да е влюбена. Преди казвах на една приятелка, оплакваща се от мъжа си, че ако приемем, че всички мъже са лайна от торбата с лайната тя е извадила най-малкото. Тя все пак се разведе и каза, права си, но истината е, че аз искам по-голямо лайно. И сега си е щастлива с друг мъж.
Та обективни оценки на хората няма какво да се правят, всичко е въпрос на потребности и на съвместимост.

# 74
Мъжът няма как да е 10/10 и да иска да му кръшне. 10/10 е млад, богат, красив, интелигентен, с имоти, няколко висши, потентен, майстор и мога да изреждам до утре, но накратко няма нищо, ама нищичко като кусур.
Миличко добро момче не е 10/10. Ако можеш да опишеш някого единствено като миличък и много ме обича, май и 5 му е много, и то оценката е при сносна визия.

Еее, как да не може. Много е важно какво включва това "10". За всеки критериите са различни. Щом тя го оценява така, значи покрива нейните критерии, което не значи, че би покрил моите примрно. За мен може да е 5 от 10, за някоя друга 3 от 10 и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт