Объркана съм

• 12 709
  • 466
  •   1
Отговори
# 345
Просто богатите са тези, които не са положили усилия за нищо.
Съпругът ти може да ти купува всичко що ви е на душа във вашия дом. Wink
Аз говоря за моите си нагласи Simple Smile
Вероятно в посткомунистическа България това е стандартът, но не и за нормалният западен свят. Избийте си я тая нагласа! Не е правилна.

# 346
  • София
Да, но ако ме заведат на ресторант, който аз не мога да си позволя или му подарят нещо, което сама не мога да си купя - ок, може да е прекрасен човек, но не е за мен. Не ги виждам така нещата. Ако трябва да избирам да се смея в кварталната бирария или да се притеснявам за неща, които не мога да имам, изобщо няма да се замисля.
Ако се оценяваш на една манджа или един подарък - никога няма да излезеш от кварталната кръчма.

Просто богатите са тези, които не са положили усилия за нищо.
Съпругът ти може да ти купува всичко що ви е на душа във вашия дом. Wink
Аз говоря за моите си нагласи Simple Smile
Аха, ела ми го обясни и на менЕ, че да се чудиш откъде ми дойде.

# 347
  • София
Излез на оживена улица - виж какви коли се карат от 18 годишни. Знам, че избирам клише.
Клише е.
Иди в Люлин, застани на паркинга на някой блок и ще видиш автопарк , по-скъп от жилищата.
Автомобилът не е актив, второ.
Трето, половината от тези младежи в лимузините са шофьори. Иди пред парламента - примерно в Катедралата /един ресторант зад Александър Невски, посещаван от политици/ и виж отпред в лимузините как висят въпросните младежи. Или пред Маринела.
Четвърто- има някакви младежи, които са обзаведени с такива, повечето са на мама и тати, също така, но дори и да са подарък, от тях се изисква да учат, да се развивиат и да се трудят в семейния бизнес.
Ако остане някаква част на просто келеши, деца на заможни родители, които просто обикалят, те се вълнуват от плеймейтки, победителки в конкурси за красота и прочее.

# 348
За тях говорим, независимо дали е толкова изтъкнато или не чак толкова и не зависи от годините на"децата"
Ето това смятам, че не е да ходи с мен в живота.
Без въобще да има и нюанс на осъждане.

# 349
  • София
Богатите не са парвенюта. Обикновено бедните се ориентират към показност, която дразни. И дразнят на кредит.

# 350
Не казвам, че са.
Споделям моите си нагласи, но само за моя си живот.
Затова и казах, че това не е факт, който се оценява. Има достатъчно други неща за оценяване.

# 351
  • София
Въпрос на вкус. Аз не обичам парвенюта, но някои хора харесват. Цял инстаграм обожествява повърхностното, какво да направим, че никой да не подражава на лошия вкус.

# 352
Защо трябва да правим нещо?
Все пак хората се намират по интереси и не се случва вдъхновените от Инстаграм и тези, които са на друг ум, да се смесват.

# 353
  • София
Защо трябва да правим нещо?
Все пак хората се намират по интереси и не се случва вдъхновените от Инстаграм и тези, които са на друг ум, да се смесват.
Нищо не трябва да правим. Аз просто не обръщам внимание. Разни светове има в тоя свят, но нищо от това не е по темата.
Авторката да помисли преди да се жени дали и се живее в света на брака с годеника или и се рискува с друго, за да е повече като в рекламите на живот, който не съществува, в който вечно ще я харесват и вечно ще може да избира кого да лайкне Wink

# 354
Абе, случват, всеки случва всичко вече.
Имам и сред парвенютата приятели, и сред дискретните, но успешни.
Всеки има право на своето.

# 355
Тя,  авторката не за пропуснатите лайкове мисли.

# 356
Как бихте се чувствали, ако узнаете, че преди сватбата мъжът ви се е двоумял като авторката, по причина, че е имал желание да бъде с други жени, питал е хората за съвет какво да прави, и едвам се е навил да ви вземе, защото е смятал, че му е време за деца и не е знаел друга ще се намери ли да му ражда?
Не смятам, че ако се съгласи на този брак ще му направи услуга. Човекът може да намери по-ентусиазирана булка.

# 357
ММ изкарва по-малко от мен. Винаги е било така. И преди него, и след като се събрахме към мен са проявявали интерес мъже с доста по-високи доходи и доста по-имотни. В задачата се пита: защо съм отказвала?
Може би си чувствала , че ще трябва ти да се съобразяваш с претенциите и изискванията на подобен "имотен" мъж, а в сегашната ситуация се чувстваш на мястото си и си оценена от мъжа до теб ???

Беше риторичен въпрос. Чувствам се оценена и щастлива, и това няма никаква връзка с парите, а с качествата на човека до мен. Последното, по което ще си избирам мъж, са парите. Дори не съм мислила в посока с какви претенции ще трябва евентуално да се съобразявам, защото сърцето ми е било другаде.

# 358
Скрит текст:
Да, но ако ме заведат на ресторант, който аз не мога да си позволя или му подарят нещо, което сама не мога да си купя - ок, може да е прекрасен човек, но не е за мен. Не ги виждам така нещата. Ако трябва да избирам да се смея в кварталната бирария или да се притеснявам за неща, които не мога да имам, изобщо няма да се замисля.
Това е... толкова странно, че даже не знам откъде да започна.
Това означава ли, че не можеш и да поддържаш приятелство примерно с жена, която има по-висок стандарт на живот и за Коледа ти подари шапка, която не можеш да си позволиш?
Или това се отнася само за отношенията с мъжете и смяташ, че те купуват?

# 359
Как бихте се чувствали, ако узнаете, че преди сватбата мъжът ви се е двоумял като авторката, по причина, че е имал желание да бъде с други жени, питал е хората за съвет какво да прави, и едвам се е навил да ви вземе, защото е смятал, че му е време за деца и не е знаел друга ще се намери ли да му ражда?
Не смятам, че ако се съгласи на този брак ще му направи услуга. Човекът може да намери по-ентусиазирана булка.
Позабравихме я авторката. Последно се чудеше как по-малко да съжалява: като се ожени за любимия или се качи на въртележката.
Ева, как ти изглеждат нещата след толкова коментари?
Някак ми се ще да има вариант, в който не съжаляваш, а се радваш, ама дали е реалистичен за теб...

Общи условия

Активация на акаунт