Объркана съм

• 12 749
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
Ми то и това да се вържеш на глупак, дето те разиграва като ти казва и показва, че си една от многото му опции говори за липса на самочувствие и е антипода на жена с изисквания към един мъж, ама явно на някои и такива им харесва. И добре, че 😂

За бедния мъж, я ми дефинирай беден?

# 301
Кои правила? Станаха много теории тук и в другата тема и вече се обърках. Моята липса на желание да се секся с Брад Пит какво означава?
За мъжете тук означава, че си заблудена (искаш, но вярваш, че не искаш). Те казват, че няма как ние да знаем какво иска един мъж, обаче те отлично знаят какво иска една жена, дори тя да не го иска. Ето това е теорията. Казано накратко:
1. Аз казвам, че няма да пусна на Брат Пит, но това не е вярно, защото мъжете тук са убедени, че не е вярно. Те знаят много добре какво искам аз и всички останали жени, защото жените никога не знят какво искат. Аз греша, защото те са мъже, но много по-добре от една жена знаят какво искат жените.
2. Аз твърдя, че не всеки мъж би спал с Меган Фокс ако има възможност, но мъжете тук са убедени, че греша, защото те 100% искат да я чук@т, а щом те го искат, значи ВСИЧКИ мъже по света го искат. Аз греша, защото те са мъже и много по добре от една жена знаят какво искат мъжете.

Извод: Мъжете тук разбират много по-добре от нас и другите мъже, и нас самите. Ние сме жени и затова нищо не разбираме. Нито мъжете, нито себе си.

# 302
Аз не харесвам мързеливи и глупави мъже, но познавам жени, които от 100 г са с такива и не ги напускат. А и такива мъже ако са си хванали жени на тяхното ниво - таман им е.
И пак ще кажа нещо, което е обсъждано милион пъти - ако за мен едно нещо е грозно, за друга може да е красиво. Толкова ли е трудно да се схване?

Да де, ама защо от толкова потребителки, спорещи, че не признават алфа качествата, една не каза - ето аз излизам с клошар, на социални помощи сме и съм щастлива с това. Ама теоретично сте големи експерти. Практиката друго показва.

# 303
Логическите взаимовръзки не са ти сила.

# 304
По-скоро на жените...тук.

# 305
Ми не, не на жените. Защото някои жени разбираме базови статистически концепции като разпределението, което важи и за доходите. Няма как да си богат, ако всички имат колкото теб. Значи масово хората имат по-малко. И въпреки това се влюбват, женят, възпроизвеждат.

И отделно разбираме, че някои неща са изключително субективни. Това, което на един му се вижда много, на друг му се вижда малко. Така че да се твърди, че жените връзвали само на богати мъже и прочее показва доста сериозна комплексарщина.

# 306
Доста често мъжете, които дълго време са сами и по една или друга причина жените не ги харесват и не им връзват, започват да мрънкат как жените били гледали само за богати мъже. Комплексират се и търсят причина за нещастието си навсякъде другаде (предимно в жените), но не и в себе си.

# 307
На мен все пак ми е любопитно от какъв месечен доход нагоре човек важи като богат. В много теми се правят такива изказвания, всеки път питам и никой не ми е дал отговор.

Как случайни непознати си мислят, че знаят как са ми се получили свалките и как са се развили нещата (щото е универсално), дори не искам да коментирам. Смешно ми става.

ММ изкарва по-малко от мен. Винаги е било така. И преди него, и след като се събрахме към мен са проявявали интерес мъже с доста по-високи доходи и доста по-имотни. В задачата се пита: защо съм отказвала?

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 16:34 от Анонимен

# 308
Всъщност мисля, че широчината на вкусовете при жените е еволюционно обоснована.
При жените изборът е вторичен, при мъжете е първичен.
Какво означава така - мъжът гони жената обикновено, той създава привличане, той кани по срещи, той чува няколко пъти НЕ, преди да чуе ДА. За да става това природата е решила, че за мъжът е достатъчно това, което вижда в жената - цици, дупе и т.н.

При жените изборът е вторичен - жените избират от мъжете, които вече са харесали тях, т.е. не ходят да го преследват, да му звънят, първи да канят на среща, ако този мъж не е показал интерес към тях по никакъв начин.
Т.е. за тях е важно мъжът да е инвестиран в жената по някакъв начин. Той иначе може да е много готин, ама като няма интерес към нея и не е запалил нейния интерес към него, тя вижда в него крайпътен знак и не отразява неговото съществуване.
Еволюцията така е решила, защото цената на бременността е висока - и като калории (едва в последните години имаме неограничен достъп до храна) и като рискове - риск от смърт при раждане, безпомощност докато си с малко бебе. Едно време в пещерите ако жената остане сама с новородено това е било в голяма степен смъртна присъда.

А човечеството е живяло много повече в пещери, отколкото в апартаменти във въздуха.
Затова жената търси от мъжа инвестиция в себе си - внимание, чувства, усилия, пари.
Затова и жените харесват мъже, които им обръщат внимание. Това е и най-често срещаното оплакване в дълга връзка от женската страна - той спря да ми обръща внимание, той ме прие за даденост.
Вниманието обяснява и защо жена може да не я пали Брат Пит, Том Круз или друг секс идол, но я пали нейният мъж, който хич не е толкова секс идол - ами той й обръща внимание и буди в нея емоции, той дава заявка, че ще остане с нея.
Също вниманието обяснява и защо понякога женкари без външен вид над средното и без пари забиват готини мацки - ами защото им обръщат внимание и им създават емоции. В същия момент някой по-красив и по-пасивен мъж си седи сам.
Уви, мъжете рядко схващат този механизъм и затова следва - "Ко съ праиш, че не се подмокряш от Брат Пит, пък се подмокряш от твой Гошо, дето не е и наполовина толкоз убав"

# 309
  • Столичанин ама не в повече :D
Кои правила? Станаха много теории тук и в другата тема и вече се обърках. Моята липса на желание да се секся с Брад Пит какво означава?
За мъжете тук означава, че си заблудена (искаш, но вярваш, че не искаш). Те казват, че няма как ние да знаем какво иска един мъж, обаче те отлично знаят какво иска една жена, дори тя да не го иска. Ето това е теорията. Казано накратко:
1. Аз казвам, че няма да пусна на Брат Пит, но това не е вярно, защото мъжете тук са убедени, че не е вярно. Те знаят много добре какво искам аз и всички останали жени, защото жените никога не знят какво искат. Аз греша, защото те са мъже, но много по-добре от една жена знаят какво искат жените.
2. Аз твърдя, че не всеки мъж би спал с Меган Фокс ако има възможност, но мъжете тук са убедени, че греша, защото те 100% искат да я чук@т, а щом те го искат, значи ВСИЧКИ мъже по света го искат. Аз греша, защото те са мъже и много по добре от една жена знаят какво искат мъжете.

Извод: Мъжете тук разбират много по-добре от нас и другите мъже, и нас самите. Ние сме жени и затова нищо не разбираме. Нито мъжете, нито себе си.
Ако пуснем една анкета сред жени, бихте ли си взели мъж, който ще ви бие, отговора ще е 100% отрицателен, обаче какво се случва в реалността? Thinking

# 310
Интересно, тоя мъж, дето бие и тия жени, дето са го взели - как ли са се развили нещата?
Дали той й е казал - излез на среща с мен, да ти завъртя 2 шамара, а тя е казала - еми супер, навита съм.
Или всъщност са излязли, той се е правил на перфектния мъж, заживели са заедно, тя се е влюбила, той я е отделил от всички, нахакал й е 1-2 малки деца и след като удобно я е привел в безпомощно състояние да не може да му избяга е почнал да я шамари? Thinking

# 311
Ако пуснем една анкета сред жени, бихте ли си взели мъж, който ще ви бие, отговора ще е 100% отрицателен, обаче какво се случва в реалността? Thinking
В реалността, за съжаление, побойниците не си развяват навиците на първа среща и доста добре ги прикриват в началото на връзката. Докато не стане прекалено късно. А в немалко случаи и дамата го намира за нормално, защото е имала блестящ пример по време на порастването си в лицето на любящия си баща...

# 312
  • София
Насилниците се развиват във времето, иначе ще хванат ZERO жена на кръст.
Ама, то никой не схваща емоционалната плетка на един такъв.

# 313
ММ изкарва по-малко от мен. Винаги е било така. И преди него, и след като се събрахме към мен са проявявали интерес мъже с доста по-високи доходи и доста по-имотни. В задачата се пита: защо съм отказвала?
Може би си чувствала , че ще трябва ти да се съобразяваш с претенциите и изискванията на подобен "имотен" мъж, а в сегашната ситуация се чувстваш на мястото си и си оценена от мъжа до теб ???

# 314
.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 19:51 от pepa57

Общи условия

Активация на акаунт