Объркана съм

• 12 688
  • 466
  •   1
Отговори
# 360
Според мен, може и да има някакъв вариант, обаче авторката трябва да говори честно с човека и да му обясни точно къде я сърби и как. Пък може и да се разберат някак.

# 361
Това е... толкова странно, че даже не знам откъде да започна.
Това означава ли, че не можеш и да поддържаш приятелство примерно с жена, която има по-висок стандарт на живот и за Коледа ти подари шапка, която не можеш да си позволиш?
Или това се отнася само за отношенията с мъжете и смяташ, че те купуват?

За мен също е неприемливо приятели с различен материален статус да си подаряват скъпи подаръци.
Разбирам аз да подаря на майка си телевизор или пералня, каквито тя не може да си купи, или родители да подарят на младото семейство студенти даже жилище, но при не толкова близки хора демонстрацията на висок статус за мен е неприемливо, защото поставя по-бедния в неприятна ситуация или да остане в дълг, или да му се наложи да се изсилва с ответен подарък. Подобно е и със събиранията на бивши съученици - винаги по-богатите се съобразяват с по-бедните в избора на ресторант.

# 362
Авторката още ли се чуди как да действа?

# 363
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте,
в момента съм на 27 години и имам връзка от 7, дори сме сгодени и ни предстои сватба. Всичко върви добре, той е прекрасен, идеалния партньор, нямаме проблеми във връзката освен някакви ежедневни глупави неща. Мисля, че би бил повече от прекасен баща в бъдеще... Та.. къде ли е проблема? Проблема е, че напоследък чувствам, че не искам да остана в тази връзка, няма конкретна причина. Иска ми се да излизам с други мъже, да правя секс с други мъже. Не искам да си представя, че от тук напред ми предстои да се омъжа и да имам деца, просто не съм готова за това.
Срещнах партньора си много рано когато бях първа година в университе и от тогава сме заедно и се чувствам така сякаш съм изпуснала цялото това време да експериментирам, да купонясвам и да излизам на срещи. Причината поради, която не съм излязла от тази връзка е, че партьора ми наистина е 10 от 10, от както сме заедно не съм срещала мъж, който да се доближава до него по интелект, излъчване, добрина и т.н. Другото, което ме спира е че вече съм на 27, възраст, в която се очаква скоро да имам деца и да съм "задомена", страх ме е че ако си тръгна, няма да намеря друг човек като него, ще остана самотна и ще си проваля живота - ето такива мисли ми минават през главата постоянно. НО  в същото време ме е страх, че ако остана ще съжалявам цял живот, че съм изпуснала този шанс да се забавлявам, докато все още съм във възраст, в която мога да си го позволя. В същото време имам няколко приятелки около 30, които са без партньор и са леко казано нещастни, постоянно попадат на неподходящи или излизат с някой известно време и накрая той просто спира да се обажда без никакво обяснение.. усещат, че биологичния им часовник тиктата и искат да се хванат за някой като удавник за сламка.
Знам, че написаното сигурно звучи много хаотично, но съм толкова объркана...

Да, много си объркана, чак и мене обърка 🤩. Не знам откъде да започна.

На 27г си в разцвета си. На твоята възраст заживях за пръв път с мъж, а ти вече си се наситила на тоя, с когото си. Когато на мене някой ми омръзне или връзката се износи я прекратявам, независимо какво губя. Разликата между мене и тебе е, че аз не държах да имам мъж и дете и не съм се притеснявала да остана сама.

Ако просто искаш да се начешеш с други, колкото да видиш какво е, направи си профил в някой сайт, без да си показваш лицето и отръшкай няколко мъже. Гарантирам, че ще ти мине. Доста е нечестно спрямо партньора ти, обаче.

От друга страна, как би седяла с този като вече ти е скучно с него??????

Биологичният часовник хубаво тиктака, ама като почне и дъската да хлопа става лошо.

Под натиск ли си от родители да се жениш и да имаш деца? Не ми се вързва хем да искаш да бройкаш  хем да се притесняваш дали ще намериш мъж и дали ще успееш да се оплодиш навреме. Ако си притискана от близките, спри, помисли какво точно искаш ти и после си живей живота както намериш за добре!

# 364
Тая тема пак е доказателство, за разлиакта в изказванията на мъжете и жените.
Ако беше мъж, щеше да каже "Мама му стара, праска ми се нещо чуждо все още".
А жената казва едно "Объркана съм". Утре, другиден ако жена ми каже, че нещо е объркана - и аз ще изстръпна. А до преди седмица щеше да мине през едното ухо, а да излезе през другото. Невъзможно да се хване как се кодират всякакви съобщения.

# 365
А жената казва едно "Объркана съм". Утре, другиден ако жена ми каже, че нещо е объркана - и аз ще изстръпна. А до преди седмица щеше да мине през едното ухо, а да излезе през другото. Невъзможно да се хване как се кодират всякакви съобщения.
Аз не виждам кодове. Жената описва нещо, което ние му викаме мерак, а на запад му викат "раздвижване на флуидите". Нормално състояние на физическо привличане. Обърква я това, че го изпитва към други мъже, освен към своя собствен, което всъщност не е нещо ненормално. Затова се чуди дали да се жени за него или не. Кое е неразбирамо и закодирано?

# 366
  • Paris, France
Мъжът няма как да е 10/10 и да иска да му кръшне. 10/10 е млад, богат, красив, интелигентен, с имоти, няколко висши, потентен, майстор и мога да изреждам до утре, но накратко няма нищо, ама нищичко като кусур.
Миличко добро момче не е 10/10. Ако можеш да опишеш някого единствено като миличък и много ме обича, май и 5 му е много, и то оценката е при сносна визия.

Смях се с глас на няколкото висши. Супер богат с няколко висши май няма. Едно, хайде две, ама откъде време да учи неща, които няма да му трябват? Млад с няколко висши също не е често срещано. Зависи и какво разбираш под млад.

На много богатите и красиви също им слагат рога. На принц Андрю му ги сложиха още в първите години на брака и на всичкото отгоре с по-стар от него, макар и по-богат. Брат му Чарлз трябваше да се задоволява при женена, по-стара от него, бивша тръпка докато жена му овърша половин Лондон с коняри, пазачи, ръгбисти, женени, неженени, всякакви. Повечето мъже, с които се таковаше бяха по-грозни от Чарлз, а пакистанският доктор беше като Квазимодо.

Проблемът с повечето благородни, богати десетки е, че на много жени, израснали в по-народни среди им е скучно с такива. Богатите ходят по лов, риболов, играят поло и искат жена, която да ги придружава. Скука си е отвсякъде.

Аз не бих се оженила за много богат, защото при развод няма да имам никакви шансове детето да остане при мене, нито да реша къде да учи.

А младост и брой висши не увеличават популярността на мъжа, даже май напротив.

# 367
  • София

Защото за мъжа се приема нормално (жребецът и *******) да има такива ждения, а за жената - осъдително Wink И много жени не искат да ги признаят, дори пред себе си. А в същността си, мъжете и жените не са толкова различни.

# 368
  • София
Баш различни са.
Едните се състезават да бъдат избрани, другите избират.

На едните костава усилия, подготовка (топ форма във всяко отношение), преселектираност (един на 100), риск (дори и от смърт); на другите не коства нищо. Всяка ще бъде избрана. Дори колкото е по-некрасива, толкова по-лесно падат критериите и ѝ се увеличава бройката и едрината на ситото. Т.е., не само, че пуска на много, ами сигурно и обективно като физически критерии нещо куца.

Прочее, в момента масово тече пропаганда как жените били, ама точно като мъжете, само дето не почива на нищо обективно, освен на скрити интереси на разни кръгове.

Защо да е гордост нещо, за което нямаш никакъв, ама никакъв принос. Абсурдно е. Все едно награди за "участие", вместо за 1во място.

# 369
Интелектуално сме равни. Физически не.

# 370
Лъвице, няма да те съдим, аз те поощрявам да разкажеш най-тъмните си желания. Разкажи ги и на всички твои познати. Ням проблем.

# 371
  • София
Аз не разбрах, по темата, Лъвицата "объркана" ли е, или не е объркана. Иска ли да пробва различни инструменти в бъдеще, или ще се омъжва.

Интелектуално сме равни. Физически не.
Може и да сме равни интелектуално, но интелектът не се ползва поравно в междуполовите отношения.
Защото, "любовта е сляпа".

# 372
Откакто престана да е съществено дали можеш да изтърколиш скала да си затвориш входа на пещерата мускулите престанаха да са приоритет при избора на партньор.

# 373
Откакто престана да е съществено дали можеш да изтърколиш скала да си затвориш входа на пещерата мускулите престанаха да са приоритет при избора на партньор.

Но базовия инстинкт породил се при този избор е останал в колективното подсъзнание и жените волю неволю все още го използват. Мускулестите мъже са бая привлекателни за жените.

# 374
Баш различни са.
Едните се състезават да бъдат избрани, другите избират.

На едните костава усилия, подготовка (топ форма във всяко отношение), преселектираност (един на 100), риск (дори и от смърт); на другите не коства нищо. Всяка ще бъде избрана. Дори колкото е по-некрасива, толкова по-лесно падат критериите и ѝ се увеличава бройката и едрината на ситото. Т.е., не само, че пуска на много, ами сигурно и обективно като физически критерии нещо куца.

Прочее, в момента масово тече пропаганда как жените били, ама точно като мъжете, само дето не почива на нищо обективно, освен на скрити интереси на разни кръгове.

Защо да е гордост нещо, за което нямаш никакъв, ама никакъв принос. Абсурдно е. Все едно награди за "участие", вместо за 1во място.
Да, на нас ги разправяй, че не ни коствало нищо. Вие мъжете най-добре знаете какво ни коства, също както по-добре от нас знаете и какво искаме. Защото нали вашите критерии стигат далеч отвъд миските, и най-важно както разбрахме за вас е жената да е 10/10 по външност и да прави яки свирки. Аман от възвишеност, напълнихте форума с нея... Та, добре че не сме като вас откъм тази страна, та инак отдавна щеше да се е затрил човешкия род.

Пропаганди, необективности, твърдения... Хайде сега... Да сме интересни е важно, и да се заяждаме... Ми не сме различни, като става въпрос за щения. Само на вас ли ви се иска, а? Или ние се подмокряме като намерим Единствения, ама не и заради други? Що се правите на дръж ми шапката като четете не мога да разбера...

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 10:53 от Erebus

Общи условия

Активация на акаунт