Объркана съм

• 12 648
  • 466
  •   2
Отговори
# 450
Тангра, ти не си ли на възраст да имаш внуци? За какви студентки от СУ приказваш, като връстниците ти стават дядовци?

# 451
Стига. И аз се събирам и съм постоянно със супер малки мъже, но Танграта е просто жалък. С претенциите си. Joy

# 452
  • София
Аз още чакам Танграта да отговори привличането точна наука ли е Joy

Хора, какво му се връзвате на танграта не знам.
Не го ли виждате, че човекът е нарцисист като по учебник.
Все много велик, ама толкова велик, че за да изглежда велик има нужда да принизи всички около него.
Чичи.

Да, като нарцисист се държи (и други като него), но не залагам дали наистина са такива или просто комплексари, които се опитват да се правят на алфи, ега им вържат желаните женски (всички чакаме, та дано се кротнат). Те и всички нарцисисти са комплексари, между другото, но това при тях е просто част от диагнозата. Тук и такива си имаме, мани Joy

# 453
Тангра, ти не си ли на възраст да имаш внуци? За какви студентки от СУ приказваш, като връстниците ти стават дядовци?
С уточнението, че за да имаш внуци на 50, то трябва да си се оженил на 25 поне, да си имал и отгледал тези деца, а не да казваш на жените по форумите (дано да е само там, но надали) как да раждат, отглеждат деца и женят.
И най-лошото, е че си вярва, че дори и да успее да хване някоя млада жена сега, то шансовете за дълготраен брак и внуци... са по-скоро надали. Преди време се писа, че бил осигурил внуците и правнуците си с имоти, но се чудихме за внуците от децата на сестра му ли говори, защито той дори деца няма, а времето лети неумолимо..за всички, не само за жените.

По нашият край, бабите и майките ни са ни учили да не се събираме с дърти пръчове (така ги наричаха и следваше за него "де сопа де, тръгнал младо да гони и не се вижда какъв парясник е") и никой нямаше да примира от кеф, че дъщеря му на 22 ще се замонаши (отново техни думи индикиращи половата мощ на мъжете след някоя и друга година).

А и бащите/дядовци/братя/ чичовци нямаше да стоят безучастни при такива домогвания от обиграни възрастни мъже. Никакви пари и престиж нямаха значение и такива бяха и са моралните норми в старите родове.
Младите са си млади и като се обичат, да се вземат, другото е пълна абсурдизация.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 21:03 от Анонимен

# 454
Стига. И аз се събирам и съм постоянно със супер малки мъже...
Щото си се объркала преди двайсетина години.
Чинка ми Петрана казваше "Объркана жена няма оправяне".

# 455
Не съм се объркала, Абутко.
Бащата на детето ми е по-голям от мен. После съм го ударила на живот. Проблем?

# 456
Погледнах сайтът на НСИ - средна възраст на раждане в България е 29 години.
Ако щеш. Ама съм чувала, че има пазар за цигански булки, та ако някой толкова му е зор за млада и да му ражда - да се пробва там.

# 457
BasilA, и тебе те знаем и ти ще раждаш на 50. Т.е. можеш да родиш ако поискаш.
Времето е неумолимо, колкото и да ни се иска друго.

# 458
Не съм се объркала, Абутко.
Бащата на детето ми е по-голям от мен. После съм го ударила на живот. Проблем?
Да. Не мога да спа. Да ви мисля по цяла нощ...

# 459
  • София
Погледнах сайтът на НСИ - средна възраст на раждане в България е 29 години.
Ако щеш. Ама съм чувала, че има пазар за цигански булки, та ако някой толкова му е зор за млада и да му ражда - да се пробва там.

Виж ся, тя трябва да е млада, ама и да е хубава, и да е умна (ама без да осъзнава, че и жените са умни) и освен това да не иска да харчи парите на мъжа и да не е с него заради тях, като в същото време си пада по мъже на възрастта и външния вид на дядо си Laughing

# 460
Охо, наш Тангра в Канада ли е живял? Ако наистина е на 50+, значи е долу-горе на възрастта на родителите ми, които сега се радват на внуче.

# 461
BasilA, и тебе те знаем и ти ще раждаш на 50. Т.е. можеш да родиш ако поискаш.
Времето е неумолимо, колкото и да ни се иска друго.
Абе, моля ти се.
Бих, ако е редовно и здраво всичко. Въпросът не е в това. Неумолимо е, да. Спи ми се сутрин и не ми се занимава.
Въпросът е защо млади мъже искат деца от жени като мен.
Май ще пусна тема.

# 462
BasilA, пусни, сигурно ще е интересно.
Аз от края на миналия век си имам един връстник на Тангра дома, а за младия мъж съм в ролята на майка.

# 463
  • София
Баси, и на мен ще ми е интересно, ама като знам как ще те налазят всякакви... Прецени си добре Joy

# 464
Охо, наш Тангра в Канада ли е живял? Ако наистина е на 50+, значи е долу-горе на възрастта на родителите ми, които сега се радват на внуче.

Fire, това ти ли си на снимката. НА голяма феминистка мязаш.

Общи условия

Активация на акаунт