Набор 2003

• 77 602
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Поздравления за медалиста, Вяра. Пу-пу, все така да му върви Heart

# 586
  • столицата
Аз момчето на Вяра съм го запомнила още от гимназиалните им години като умно и целеустремено дете. Няма как успехите да го подминат. Поздравления!

# 587
Поздравления и от мен, Вяра! Браво на младежа!

# 588
  • София
Браво на наборчето, Вяра!

При моя младеж ваканцията върви ръка за ръка с края на семестъра. През януари ще си получат оценките и като се приберат в кампуса направо започват втория семестър.

# 589
  • столицата
Накупихте ли подаръците? Аз се изчерпах откъм идеи.

# 590
  • София
Да. Simple Smile
Чакам утре да ми доставят последните.

# 591
  • Чикаго / София
Подаръците са готови, но моите момичета много ме улесняват, като си правят слайдшоу с желаните неща, което изпращат на всички, които питат за подаръци. Когато някой купи нещо, се задрасква от слайдшоу и така не се повтарят подаръци Simple Smile Правят го вече 3-4 години и е голямо улеснение. Рано, рано - още през Ноември съм готова.  Чакам си само получателите да се приберат Simple Smile

# 592
Аз съм много застреляна. Купя нещо и покажа. От всички най-хубави бяха слушалките, но от страх да не съм се минала му ги показах, ако не му харесат да ги върна и заменя. Ползва си ги с кеф.
Сестра ми онзи ден ме запъна как без подарък ще е, като съм нямала идеи поне едни домашни чехли. Поръчах, хубави са, в тон с паркета и цветовете, ама ги дадох да ги мери и днес дойде най-сладурското нещо - оризоварка на Ръсел хоб, обаче малката. Той отиде да вземе пратката и я видя. Много в сладурска, като играчка за готвене на кукли е, с такива минималистични размери е Simple Smile Официално ми каза да не купувам нищо повече, защото от месец и половина само ми събира пратките и така или иначе не пазя за изненада.
Сега си сменям плана, карам го да сменим телефона, не искал сега, догодина. Може да взема един парфюм, но по принцип си има и ефекта изненада няма да е кой знае какъв.

# 593
  • Русе
Още предният месец купих всичко. Карам моите да пишат писма до Дядо Коледа Simple Smile и гледам да хвана черните петъци, че все техника си поръчват. Само китайснките подаръци не дойдоха ама то беше очаквано.
Алекс си поръча охладител за лаптоп, уиски чер етикет и някакви карти.

# 594
  • София
У дома подаръците вече са подарени. Ние си ги разменяме на шести. Ходихме и до татко, че навърши 70 и там имаше подаръци. И сега съм приготвила една скромна изненада за всеки за първи януари.

# 595
Благодаря ви момичета за поздравленията! Gift Heart

Вчера го гледах че хвана студентските книжки на групата си и явно ги занесе в канцеларията за заверка. Още от гимназията харесва да се занимава с организационните неща и сега си продължава по инерция така. Simple Smile

При нас подаръците са купуват, когато ги видим, харесаме и нарочим за някакъв празник (най-близкия който следва от датата на закупуване на нещото). По някога ги крием и са тайна, друг път са ясни какви ще са или поне е загатното. Така и сега има закупени неща и ако някой подарък е със символична цена, към него добавяме и пари. В редки случаи подаръка идва след събитието, но е ясно че се чака нещо за да се закупи / пристигне / ...

# 596
  • Сливен
Вяра, браво на детето! Много ме радват такива будни, инициативи, дейни деца и хора въобще! Действат увличащо на околните, или поне на мен! Нека все така да е!
И ние бързо приключихме с подаръците за децата - наборката беше решила какво иска и предложи идея и за сестра си, аз добавих още по нещо дребно за изненада /козметика, забавни аксесоари/, но имам да купя още 2-3 подаръка за близки и не мога да избера. Мислех си, че трябва да си записвам какво съм купила, че да не се повтарям.

# 597
Това ми попадна за студентските общежития.  https://www.actualno.com/education/kato-v-staja-ot-psihotrilyr-k … news_2121545.html

# 598
Според мен това са общежития опразнени за ремонт. Ясно е, че са зле, ама и хората трябва да си стягат и поддържат. Още ние като бяхме студенти си оправяхме стаята козметично и с малко средства. Няма как да се очаква наема да е 50-60 лева и да е топ всичко. Наем на една стая, тип студио е повече от 500 лева, разликата в стандарта идва от там.

# 599
  • Сливен
Крайно време е наистина да ги ремонтират. На дъщеря ни общежитието не е толкова окаяно, но не бих казала и че е добро, има доста какво да се желае. Наемът наистина е много нисък, но по-добре по-висок и нормални условия за живеене отколкото това.

Общи условия

Активация на акаунт