Набор 2003

• 77 606
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ех, Блеккат, все едно описваш моите емоции от септември. Момичето ни не живее от първи октомври с нас, дори врати нямахме - само бани и една спалня. През октомври сложихме вратите, има вече секцийка и телевизор, холна маса и три пуфа. Взе си кучето (сега за осми декември ще пътува и ще го доведе у нас). И ние очакваме след НГ да монтираме вече кухня и да си изнесем инструментите от там, че засега успешно съжителстват в празната част на хола с нея. Има всички електроуреди, но монтирани са само пералня, хладилник, микровълнова и кафемашина. Същото е със спането и неспането. Има дни е по 13 часа в унито, днес обаче е след 12 часа и ако е у нас няма да спи изобщо. Преди няколко дни каза, че не иска елха, но снощи като направихме у нас и нещо май размисли... Та през почивните дни ще търсим някаква малка елха и ще си вземе и комплекта играчки, които са за нея (преди няколко години поръчах по 15 стъклени детски играчки по три комплекта за всяко дете - когато заживеят сами да си ги вземат за спомен от дома).
Синът искаше по-бързо да правим и неговата стая, но сега нещо гледам взе да дава заден ( той е още десети клас), а аз съм му казала, че като стане студент - тогава.
На мен не ми е съвсем празно, малката е втори клас, та има още кой да вдига шум около мен.

# 571
  • България, София
Ах, чета ви и ми се свива сърцето.
Моята госпожица още си е при нас. И гледам да се радвам на това колкото се може повече.
Още не е дошъл момента да се изнесе и заживее самостоятелно, но и той все някой ден ще дойде.
И вече няма да е същото.
Така трябва да стане и е съвсем в реда на нещата. Както Плами76 е писала, знак, че добре сме си свършили работата. Но няма как майчиното сърце да не се свива.
Като се сетя, че аз на 19 години отидох да уча в друг град. После сестра ми направо държавата смени.

# 572
Хаха, едно към едно в и при нас - спалня има, врати няма Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 12:01 от blackcat6

# 573
Моето момче не мисли скоро да се изнася. Удобно му е вкъщи Simple Smile Бившето гадже щеше вече да го е накарала да се изнесат, но тя остана в историята... Започна втората година като студент, не се преучва, той е дистанционно. Работи, фитнес, участия от танците по заведения, ново гадже, всеки ден се вижда с приятели. Не скучае Simple Smile

# 574
  • София
Моят младеж живее сам вече втора година. Точно на 5 км от мен, а се виждаме веднъж в седмицата.
Малко завиждам на майките, чиито деца учат в друг град, защото поне се прибират вкъщи уикендите или два пъти в месеца.

Но все пак се радвам, че ми се обажда всеки ден и даже понякога е в настроение да ми разказва подробно за всичко около него. Simple Smile

# 575
  • Чикаго / София
Здравейте момичета,

Дени учеше за изпити тези дни. Беше на гости на баба и дядо в София за 4 дни и си почина хубаво, нарадва се на домашно сготвена храна, видяха се със сестра ѝ и си изкараха хубави няколко дни. Сега ги чакам и двете да си дойдат за Коледа след 2 седмици и нямам търпение вече. Преди 4 дни имаше и РД и вече и тя е в отбора на двадесетгодишните.

Добре разбирам чувствата ви при изнасянето на децата. Аз така се чувствах миналата година, като тръгна за Испания. Знам, че  и да реши да се върне при нас след време, вече няма да е в нас, а ще си е самостоятелна. Същото чувство беше и тази година, когато сестра ѝ замина. Добре, че си имаме едно 3 годишно в нас, което ни държи заети.

# 576
  • столицата
А аз днес си прибрах детето от Виената. Погостувах малко, пообиколих коледните базари и днес долетяхме. Аз утре съм на работа Simple Smile Ще правя плавен преход от отпуск към работни задачки.
Успях и да й купя билет за след Нова година на прилична цена от Райън и сега следва  да се готвим за празниците. Тя май се прибра първа от съучениците, учещи в чужбина и сега брои дните до тяхното завръщане. Поне ще успее да се види с приятелите, които са в БГ в началото. Вече дори я поканиха на РД в събота. Няма празно. Надявам се да успеем да се засечем и направим традиционните си коледни меденки. Обикновено ги правя в началото на декември, защото е добре да постоят  поне 10-тина дни, но реших да  я изчакам и да ги направим заедно. Та това при нас.

# 577
Galimar, радвам се за вас - дори само мисълта, че си е у дома детето е зареждаща. А време все ще откраднем.
И нашата елха е готова. Чакаме си детето да сложи звездата.

# 578
  • гр.Варна
Утре се прибира и моят набор и ще постои до 03.01.
Не съм по украсите за Коледа,нито по печивата,просто не ми идва от вътре Joy Залипсва ми хаоса около наборчето- дрехи,чорапи ,а при него и пръснати парчета плат и конци.Със сигурност бързо ще се сдъвчем точно заради това,но си ми е хубаво че си идва.
Пожелавам на всички вас прекрасни емоции и преживявания с децата и близките ви хора.

# 579
Отдавна не съм писала, та и аз да се отчета Wink

Слава Богу моя набор си е при нас за сега. Но и ние ремонтираме апартамент, а кога ще стане не е ясно. Сами си правим всичко (взето от строителя). Добре поне че има врати и радиатори за парно Wink

Преди 10 дни ми се похвали, че са им превели стипендиите, на куп за 3 месеца. Имаме си вече и традиция, като вземе стипендия (първата за сесията / преди за срок и клас) и ни черпи с вечеря. И сега не изпусна.  Същото направи и с първата си заплата Simple Smile Ми нека му върви на успехи и пари Simple Smile

Днес беше на междууниверситетско състезание по математика. Все още не знам какъв му е резултата, но всички са там (сега) за награждаванията, а после са поканени на официална вечеря във ФМИ (там се проведе и самото състезание). Питах го освен от СУ и ТУ, от къде още има участници и той не помнеше само каза и УАСГ, но другите ги е забравил. Предполагам, че след награждаването вече ще знае.

Вчера пък имаше защита на проект по алгуритми. Прибра се със смесени чувства. Каза, че асистента (мисля че така ми каза) е бил малко стресиращ ги. Но май всичко със самата защита е било ок. Предните пък седмици имаше две контролни по други предмети, за тях каза че си ги е взел с отличен (обаче не съм наясно пишат ли се оценки и къде, а и по какъв начин участват в крайната оценка по даден предмет...).

# 580
Така и така писах, та да взема да си го похваля. Набора се върна се от събитието (междууниверситетското състезание по математика) със златен медал за неговата група - инжинерни специалности.

Успял е да види познати от други събития на които ходи, младежи които учат там (във ФМИ). Показали са му някаква зала, в която студенти от различни специалности ходят там за да си учат, съответно помагат един на друг. Някои решавали задачи, други програмирали, даже имали дъски на които да разписват и показват на други състуденти. Много беше впечатлен.

След награждаването, няколко човека, вкл. асистентите му по математика, са ходили на дискотека да отпразнуват постигнатото Simple Smile

# 581
  • София
Браво! Браво! Поздравления на момчето ти, Вяра!

# 582
  • Чикаго / София
Поздравления на набора, Вяра! Все така да му върви! Браво! Flowers Four Leaf Clover

# 583
  • гр.Варна
Браво на момчето на Вяра.
Супер е когато получат заслуженото си признание.Така знаят , че в учението има смисъл.
Ние вече се сдъвкахме с моя както си очаквах.Хаоса се завърна в къщи Joy

# 584
Vyara D, поздравления за момчето ти, това си е сериозна победа! Преди малко видях снимките и веднага го познах, че той е със златният медал Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт