Набор 2003

• 77 609
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.Варна
Здравейте момичета и момчета.Да размърдаме темата малко,а.Моето наборче бори домашните и проектите и иска да успее до 14.12. каквото трябва да предаде за да може като се върне във Варна и после към София чак на 03.01.Добре е ,справя се много добре и продължава да е щастлив от избора на специалност.В НБУ е , Моден дизйан .

# 556
  • Русе
Моето все още няма ясна цел в живота. Ходи тук на работа, живее си удобно у нас и май няма за какво да се напъва Sad

# 557
  • София
Еха, браво, Плами, че раздвижваш темата. При моя младеж кипи усърден труд (по-усърден отколкото му харесва Simple Smile )
Трябва да си пътува насам след 15-тина дни през Мюнхен и се моля тогава да няма проблеми, тези дни много хора останаха на летището или бяха настанени в хотели заради отменени полети покрай обилния снеговалеж там.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 13:04 от Prizma

# 558
Prizma, все ви мисля с твоя "презокеански" младеж как и кога ще си дойде Simple Smile и много му се радвам...

Ели_дечкин, все ще се размърда, до май месец има време докато дойде време да се кандидатства пак Simple Smile
Само да сте здрави, нЕма да се нервиш, Коледа идва  Hug

# 559
  • София
Рeneva, не става така. Искаме отчет Simple Smile

# 560
Какъв отчет, като аз трудно му виждам очите на моя Wink
Добре, че ходихме на семейно събиране по повод, та да си говорим преди, по време и след пътуването Smiling Imp
Расте младежа, горе-долу почва пак да общува със сестра си, беше в настроение все да я сиктирдосва, сега сяда за малко да отговори на някой въпрос Wink Разказва за някои книги, които чете за писане на есе за следването... Звъни да пита за някое ресторантче в квартала, или къде може да пракира, или да помогна с паркирането... Т.е. временно не е "едносричен" в комуникацията. Готин ми е той, мамин златен  Sunglasses

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 14:06 от peneva_a

# 561
При моят всичко е лежарно. Ходи на лекции и на работа. Мина едно контролно - не е казвал какво очаква от него. Миналата седмица беше на обучение организирано от НАТО (чрез фирмата си). Решавали са задачи, за да покажат как могат да работят под напрежение на непознат компютър, със клавиатура с разместени клавиши и различни клавишни комбинации. Ако правилно съм разбрала, на обучението е бил и зам. министъра на електронното управление (може да бъркам, малко съм разсеяна). Вчера пък малко ме ядоса, че искаше да го подстрижа, ама не му харесвала моята прическа дето съм му я направила. Хем иска да го доподстрижа, хем да го оставя и накрая едно дълго напоително мрънкане, че не се харесва Sad

# 562
  • столицата
Вяра,  и това ако е лежерно "Ходи на лекции и на работа.", здраве му кажи.

# 563
Вяра,  и това ако е лежерно "Ходи на лекции и на работа.", здраве му кажи.

Права си, но миналата година му беше по-натоварено, че и преподаваше в старото си училище. Верно водеше се 1 час седмично (макар да имаше някоя седмица 4 часа а друга 0), но трябваше и подготовка, а си е и занимавка, пък и за първа година беше студент и работещ и докато се натамани... Та аз с това го сравнявам. А в работата му са много толерантни с него. Периодично се добавя анекс към договора, ако трябва да се сменят часовете му за работа. В летните месеци си ходи по 8 часа, а сега е минал на 6 Simple Smile и ходи когато може, за да си направи часовете. Офиса си е непрекъснато отворен, а по някога е и от вкъщи.
Иначе погледнато от друг ъгъл си му е натоварено. Wink

# 564
  • Сливен
Тя тази година явно така си минава - лежерно. Вече са наясно с ангажиментите в университета, рано им е още за нови промени. Нашият човек /госпожица/ записа  езиков курс, за опресняване и надграждане на единия език, който не упражнява активно.
Не знам дали има някой, който подготвя ходене на бригада в САЩ - обсъждахме го, но отпадна засега като възможност.
Ели, всеки човек си е различен. Моя близка завърши висшето си сигурно поне 10 години след средното, заедно с отглеждането на второто си дете. Просто тогава беше решена да го направи.
Няма как вместо тях да вземаме решения, а и не трябва. Аз имам различно мнение например, различна нагласа, темперамент и т.н. и често си напомням, че съм имала време,  в което съм правила моите избори, сега е нейното. Те са големи хора, ние сме вече малки помощни колела.

# 565
  • Русе
Е, аз завърших висшето предната година Simple Smile Така, че има време и за него

# 566
Вече всичко може, но като е семеен човек ми се струва една идея по-трудно. Въпреки това пък си има предимства, човек поработи, вижда какво му трябва, учи и се квалифицира и развива в областта в която има интерес, не просто да учи нещо, щото нали всички са студенти.

При моето момче нищо изненадващо - математика, съботите контролни, по малко се вижда с приятели, на мен ми се иска да има повече личен живот, но за съжаление няма време. Подготвя се да се изнася от вкъщи, ще ми липсва... Хем знам, че трябва да стане самостоятелен, правя всичко с желание и мисъл да е удобно и ми е толкова мъчно... Знам, че излезе ли и да идва както ми обещава, че ще си седи и тук, винаги ще си ходи на неговото си място. Аз съм излязла на 18 от вкъщи, спечелих 2 години повече с него, не може да се отлага вечно... неговите връстници 2-ра година се справят сами... Аз знам, че трябва да стане самостоятелен в истинския смисъл на думата, а той вече има желание за това и така, подготвяме се и всеки се вълнува по своему Simple Smile

# 567
  • София
Blackcat6, и за мен беше странно и тъжно, когато каката се изнесе и когато за първи път отидох при нея на кафе. Вярно, че все още на вечеря сме всички заедно, защото тя няма още кухня,а сме наблизо, но е различно. И аз се радвам на почти година и половина повече с нея, а и не е на другия край на България както аз преди години ...
Иначе тя се опитва да вмества малко социален живот около медицината, натоварена е, но и като е сама може по нейния ритъм да си планира времето и сякаш малко по-леко се случват нещата.

# 568
МагиСвета, значи ме разбираш. Как хем избираш всичко с най-голямо желание и трепет и как си даваш сметка, че колкото по-удобно и заприличващо на дом става, толкова повече времето наближава. И ние нямаме още кухня, но взеха размерите и след НГ се надявам да я поръчаме. Той също е близо до нас - на 1 спирка, на 15 мин пеш е. Всеки ще си каже, че е близо и се лигавя, но разбираш че тук моето вълнение е за излизането от гнездото. Знаем, че излязат ли, те вече си имат тяхно място. Той вероятно тази сесия ще си седи там, поне такива са нагласите засега. Много ми е забавно като идем и той отключва, отваря вратата и каза “Добре дошли” или “Заповядайте”, в началото уж беше на майтап, но винаги го прави.
Иначе за ритъма е така. Снощи аз до след 2 четох и работих и той беше буден когато аз си легнах, нещо си правеше. Станахме сутринта стандартно, ходим нагоре-надолу, шумни сме - събудихме го, а той е от 11:30 до към 20 часа, дето се казва поне до 9:30 - 10 е могъл да поспи, ама няма начин. Аз съм същата - има ли някой буден го усещам и се будя и аз.

# 569
  • гр.Варна
Излетяха птичетата от гнездата вече ,вярно е.Преди  6 години първо замина дъщеря ми да учи в Австрия и ми беше много трудно да свикна с нейната липса.От две години и набора е в София и съм наясно че дори като завърши надали ще се върне в къщи.Много ми беше странна тишината в празната ми къща.Но........... приемам го така,че съм си свършила добре работата във възпитанието и отглеждането на децата ,и вече са самостоятелни бойни единици.
Щерката след като завърши университета се завърна в България заедно със съпруга си.Не живеем заедно естествено,но поне е в града.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт