Набор 2003

• 77 610
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ходих на очен лекар в Младост 3. Пита ме дали имам направление. Нямах, защото не очаквах, че работи със здравната каса. Ако Младост 3 ви е вариант - ще потърся контакти.

# 541
  • Бургас
Преди време търсих орален хирург и благодаря на момичетата, които се отзоваха. Приятелка от София ми препоръча д-р Кристиян Монев /Натурадент/. Ако на някой му се наложи вадене препоръчвам с три ръце:smiles: Операция на два ретинирали мъдреца все още в коста, протекла в рамките на около 50 мин . На втория ден ядеше всичко, на трети ден нямаше помен и от отока.

# 542
  • София
Здравейте. Търся читав очен лекар за района на студентски град или ФМИ. Видях, че има специалисти в пета поликлиника в Студ. град, някой с преки впечатления? Касае се за стандартен преглед по здравна каса и вероятно изписване на очила. Благодаря и хубав ден!

Здравейте,
Включвам се в тема извън "моя" набор, защото скоро ходих на преглед при добър очен лекар по здравна каса и работя във ФМИ.
Препоръчвам клиника Ресбиомед (не съм сигурна дали не съм в нарушение). Имам впечатления само от д-р Самсонова, но са дългогодишни и добри.
От ФМИ с трамвай 10 се слиза на пазара Димитър Петков за около 20 минути. Клиниката е много близо до спирката.

Пожелавам успех!

# 543
Здравейте. Търся читав очен лекар за района на студентски град или ФМИ. Видях, че има специалисти в пета поликлиника в Студ. град, някой с преки впечатления? Касае се за стандартен преглед по здравна каса и вероятно изписване на очила. Благодаря и хубав ден!

С направление ли е? Нека отиде във ВМА и да направят хубав преглед, аз там водих ММ преди време. В тази 5-та поликлиника не бих отишла за нищо. Там ме лекуваха така, че оглушах. Съжалявам за негативното мнение, но наистина не съм доволна от лекарите, които работят там.

# 544
Очна клиника Вижън в Дружба и другата им зала до Пирогов препоръчвам за очни прегледи/манипулации - д-р Згурев
Аджибадем Околовръстен път - д-р Колева също.
ДКЦ Александровска - проф. Оскар

# 545
  • тъгата в мен
Бах на гости на студентина Simple Smile)) Посетих квартирата, разхождахме се нагоре- надолу из Търново. И времето го уцелихме Simple Smile Толкова съм доволна, че другия месец ще се оглеждам пак да си открадна 2 дена и да избягам натам Simple Smile

# 546
  • столицата
Много обичам Търново! Представям си каква красота е сега с есенни цветове.

# 547
Бах на гости на студентина Simple Smile)) Посетих квартирата, разхождахме се нагоре- надолу из Търново. И времето го уцелихме Simple Smile Толкова съм доволна, че другия месец ще се оглеждам пак да си открадна 2 дена и да избягам натам Simple Smile

Свраче, кражба като тази няма цена!!! Дано да се похвалиш и другия месец.
И аз утре ще си посетя студентката, че и баба й ще заведа. На следващото посещение ще заведа и другата баба.
Да си се порадваме взаимно.

# 548
  • София
Е, така с тези посещения като сте я подкарали и аз да се похваля. И аз си "посетих" студентката на кафе в събота. Много е странно така "мамо, хайде докато нямаш работа в къщи да дойдеш да пием кафе при мен!" На 500 метра живее в полудовършения им (за децата) нов апартамент от първи октомври.

# 549
Душичките, и ние събираме багажа и трупаме какво ли не. В началото уж за по няколко дни от седмицата, но подозирам че така казва, за да съм спокойна и да си мисля че има още време.

# 550
  • Сливен
Радвам ви се, и ми става тъжно... Родителите ми живеят на едно място, аз на друго, детето едното, все още, на трето, приятелите ми повечето, и те са разпиляни... Предполагам, че за много от хората е така, хубавото е, че се радваме да се събираме и да се видим. Но пък колко са приятни тези непринудени и непланирани  срещи за след 15 минути.
Браво на децата, че се опитват да са самостоятелни!

# 551
Има ли някой от наборите студент по ветеринарна медицина? Бих искала да попитам нещо.

# 552
  • Чикаго / София
Много хубави срещи и посещения сте си направили!

stella1977 моята Дени учи Ветеринарна Медицина, но не в Бг и не знам дали ще мога да помогна с инфо.

# 553

stella1977 моята Дени учи Ветеринарна Медицина, но не в Бг и не знам дали ще мога да помогна с инфо.
Може ли да пиша на лични да не разводняваме темата?

# 554
  • Чикаго / София

Може ли да пиша на лични да не разводняваме темата?

Разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт