С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 048
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Сиска дай ги тия с оскубаните коси Wink
За протокола - аз съм от Иванча,  мъжо от ВТ.

Аз също раждах преди две години в ГО и съм сууууупер доволна. Мога да потретя Laughing
Преди да родя там бах в нашата болница за една седмица и не желая никога повече да вляза там.
Леко бременеене на всички нови мамчета. А, кой щеше да ражда на 12.02. Аз родх на този ден 2005 г. -приготви се да гледаш зверче Twisted Evil

# 121
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Dory_28 точно сега учим и латински Rolling Eyes

# 122
  • Велико Търново
Марианче,няма да е етично Peace!
Диде,вече е добре,ама такъв стрес изживях като за първи път,че не е истина.Ти как си?Данчо сладуранчо дивее ли или е послушко?

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 07:33 от siska79

# 123
Здравейте.
Имам идея за място на среща .
Мисля,че Ксилифор е подходящо място за среща.Има пързалки,люлки,катерушки,пясъчник и чист въздух.Само трябва да дочакаме пролетта и да изберем подходящ топъл ден.Може да бъде нещо като пикник.
Какво мислите?
Идеята е страхотна!
Дано повече мами се отзоват и да се срещнем този път с всички!
Когато го замислите за кога точно-пишете тук във форума,защото и ние искаме да дойдем!
newsm10

# 124
Здравейте мили момичета, аз съм една от бъдещите търновски мами. Досега само преглеждах темите във форума, но дойде и моят ред да ви помоля за малко информация. Терминът ми е на 12 февруари 2007 година, така че вече си стягам багажа за родилното, проблемът е, че при гинеколога ми не ми казаха какво точно трябва да си взема - кое е задължително и кое желателно. Търся информация в интернет, но във всяка болница е различно. Смятам да раждам тук, във Велико Търново. Много ще ви бъда благодарна, ако ми дадете малко информация по въпроса.

Искаха ми памперси и мокри кърпички за бебето.
За мен-лигнин(поне 2 пак.),тоалетни принадлежности,термометър.
Вземи си чехли за баня и за в стаята.Топли чорапи,грейка,нощница,а аз си бях взела и мои чаршаф и калъфка.
Това се сещам за сега.
Доволна съм от нашата болница,нямам забележки.Не бих предпочела раждане в Г.О. само,заради едните удобства и хубави условия.Все пак е по-важно да си родиш здраво детенце,а не да стоиш няколко дена като в луксозен хотел.Нали така?!?

# 125
  • Велико Търново
Благодаря много и съм напълно съгласна с теб Ted_Ka , за мен действително най-важно е да родя живо и здраво бебенце и се моля  Praynig за едно напълно обикновено безпроблемно раждане в едни напълно обикновени условия. Пък и не на последно място живея много близо до старата болница, дето се вика мога пешачката да изприпкам като дойде момента.

# 126
Цитат
Не бих предпочела раждане в Г.О. само,заради едните удобства и хубави условия.Все пак е по-важно да си родиш здраво детенце,а не да стоиш няколко дена като в луксозен хотел.Нали така
Добре де, ама кой говори за удобства?? Става въпрос за елементарно човешко отношение! Единственото хубаво нещо в търновското родилно е неонатологията, което разбира се не е маловажно, но при една нормална бременост може спокойно да се разчита и на педиатрите в Горна.
Все пак раждането е достатъчно стресиращо за родилката, че да и се налага да търпи и простотиите на персонала

# 127
здравейте!
има ли мама,която продава гащеризон за бременни.много скъпичко ми се вижда в магазина,а май вече ме стягат гащите!висока съм 167см и при последното теглене преди 2 седмици бях почти 70кг Embarassed.пишете ми! Simple Smile

# 128
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 ooooh!, темата за раждането в ГО, или ВТ, или Плевен, или... Rolling Eyes Доста сме я обсъждали мисля! Въпрос на личен избор. И до някъде на възможности. Във всеки вариант ще има ЗА и ПРОТИВ. Въпрос на личен избор.
dessy encheva, потърси тук: www.prodavalnik.com

# 129
Марианче, и аз съм от Иванча( т.е баба и дядо са там) а,като си говорим за болниците,аз лично имам много за разказване за Търновската #2gunfire   В Горна въобще не е лукс,но отношението на всички smile3501

# 130
Айде почна се спора за родилните отделения!Момичета,темата ни става ад като се заговори за това! Twisted Evil
Истината е,че всеки преценява за себе си и от своя гледна точка нещата! Hug
Сиска,Даката е едно много лъчезарно и добро дете,но е палавник-влече го белята,но нали е момче,простено му е!Иначе аз бременея спокойно за сега,хапвам и отново ще стана сто кила сигурно.Дано времето се оправи скоро и да се видим в парка обичайните заподозрени                                       

# 131
Аз пък мисля, че е много добре повече мами да споделят впечатления от различните АГО - нали за това е нета.... А по въпроса - мисля, че никоя от нас не е отишла в ГО, заради ВИП стаята, а защото докторите и акушерките са изключително внимателни.

# 132
  • Велико Търново
Аз,пък все си мисля,че в тая тема има активност на по-вече от 3-4 мами само ,когато се говори за АГ-та.Сигурно досега сме я предъвквали 130 пъти тази тема.Аз,съм до тук с коментарите Peace!

Дидка,много се радвам,че си бременееш спокойно и все така да продължаваш Hug.Дай Боже при хубаво време да се видим и преди Яна да е заминала.

За Ксилифор и аз съм за!Идеята е много хубава!

Айде,стига толкова съм философствала,че "пилешката фантазия"ме чака да я сготвя!

# 133
 едната съм аз smile3521,сега да си признаят другите 3

# 134
  • Велико Търново
Не си ме разбрала какво съм искала да кажа Heart Eyes.Мисълта ми беше,че пишем 3-4 мами редовно,а като се започне коментиране на АГ-се включват доста,което ме навежда на мисълта по-често да коментираме пустите родилни отделения Mr. Green.Шегувам се! Grinning Hug
Танито,ти като ходеше в Плевен друго приказваше,ама хайде да не разваляме комшулука и сватлъка!

Общи условия

Активация на акаунт