С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 061
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
да ми препоръчате добър педиатър в града.
Ние си ходим при д-р Йонкова.Работи със Здр.каса,кабинета й е в поликлиниката,мед.център "Биотон".
Много сме доволни-и на тримата ни е личен лекар.А и на доста мои приятелки децата са също при нея.До сега не съм чувала отрицателни отзиви.

# 166
Предлагам да си поговорим за чужди мъже!
Ами хайде,предлагай един и да го почваме! Wink LaughingАз съм ЗА Peace

# 167
Цитат
Не си ли чувала,че понякога режат заради повечко килограми?
Ей, сега отивам да се разправям с д-р Косев защо не ме сряза  Crossing Arms. , защото аз съм не с повечко, а с много повечко,особено по БГ стандартите  EmbarassedМоже би защото секцио се прави по други здравословни причини.. newsm78 И може би лекарката,която споменах е искала хем да ми вземе повече пари, хем да и е по-лесно  newsm78..не знам..
Цитат
не ми е присъщо това държание,но като ме провокират-няма как
Сигурно се чувстваш лично отговорна за родилното, че така да го защитаваш  Laughing
Аз пък се забавлявах с нашия спор  Laughing Ама айде стига, както Сиска казва сигурно си готин човек, така че   Peace и лек ден с много усмивки  smile3503
А за всички, които сме отегчили или пък забавлявали приятен уикенд!!
 newsm51 smile3525 newsm51

# 168
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Без да продължавам спора,аз също бях на доста килца,бях при д-р Косев и го питахме дали предвид 36-те години и килата не е по-добре да се реже  Stop той обаче беше категоричен  Naughty ще си раждаш по нормалният начин,ако се наложи винаги можем да те срежем!Родих без нито едно разкъсване,хем това трето раждане беше 16 години след предното!Пък и по принцип съм ЗА нормалното раждане,от както свят светува жената ражда по този начин и знае какво да е родиш това с рязането по желание не го одобрявам,небива да се върви срещу природата /освен ако не се налага-тогава е друг въпроса/Но разбира се това си е лично мое мнение,просто го споделям,моля нека непредизвиква   boo
 Thinkingколкото до чуждите мъже  Hugсега като съм на лекции има коолкото ти душа иска #ShockedПък да не говорим,че някои от преподавателите са ми набори smile3521
Някой ако ходи на басейна в университета да свирка,да мина да се видим-още една седмица съм там всеки ден

# 169
Хайде вече Мерси,че "заключи" тази прословута и доста изтъркана тема Веси!
До сега не съм влизала в спор с никой за това,дори не съм и писала,но при такова нападение(и то не само от теб) просто нямаше как да замълча и отстъпя Wink

"Сигурно се чувстваш лично отговорна за родилното, че така да го защитаваш" - E,чак лично отговорна не,но прословутата докторка,например,ми е доста добра позната и за нея или хубаво или нищо (лични съображения,няма да споделям тук защо) Wink 

Но всеки си има различно становище по въпроса и да си чешем тук клавиатурите наистина е безсмислено Grinning.

# 170
Здравейте, относно педиатрите ние сме при д-к Ксения Сергиева и съм мн. доволна от нея подкрепя ме в кърменето и късното захранване и като се разболяхме каза в краен случай антибиотици, и слава богу не ни се наложи да стигаме до този етап.
А относно споровете ви, ами абсолютно безсмислени са newsm78. Явно нямате сериозни проблеми и се чудите какво да зачекнете, я си гледайте кефа, а те проблемите щете, не щете ще ви застигнат сами.
Извинете ме, ама ми е малко скапано и си мисля, че човек трябва да се радва и на малкото, а не да се драка по този начин. Ако искате има ЛС за целта.  Grinning
Сиска, как сте миличка, как е Божа, мн. целувки и на двете Heart Eyes, а и да не забравя и Надя.   bouquet

# 171
АЗ не съм раждала, но почакайте и това да стане и аз да се включа в спора, че имам опит вече със споренето за ВТ гинеколози и светила! smile3508

Шегувам се разбира се. smile3533

Честит сняг, Търновки.
Айде сега да се навали едно хубаво и после да спира, че идва пролет все пак!  bouquet

# 172
  • пяната на дните
Ай' да видим сега кой ще направи първия снежен човек  Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman! Ние отиваме да се търкаляме в снега на хижа Божур след малко, и ако вече става - в което малко се съмнявам - ще го открием сезона на човеците. Моля да се отнесете отговорно към конкурса и да докладвате къде снежецът е най-човечен, че да дойдем и да го пробваме cold!

# 173
Търся съмишленици от В.Търново против Ваксините. Мисля да си имам трето бебче и не ми се преживява психо тормоза  в нашата болница пак. Дали в Горна смятат за луда жена , която не иска да си ваксинира детето? Ако някой е преживял това нека напище нещо.

# 174
Привет, Пролет! Аз имам позната, която не слага ваксини на детето си, но не си спомням как са действали с първите ваксини  newsm78. Ще я питам. Аз също съм против задължителният прием на ваксините, но понеже ще пътуваме много и избрах по-малкото зло - да ваксинираме ,но с новата ваксина Инфарикс, която може да си закупиш от аптеките ( използва се вместо ДТК). Също така по съвет на нашият хомеопат давам на Тарик преди и след ваксината THUYA - предпазва от следваксинационната болест. Съжалявам,че за първоначалните ваксини не мога да ти помогна с никаква информация.

# 175
Здравейте момичета, още веднъж благодаря за изказаните впечатления относно педиатрите. Аз обаче реших, че нашия случай не е за педиатър и заведох дъщеря си направо при алерголог. И за съжаление съм била права - диагнозата е атопичен дерматит и сега ще се опитаме да разберем от какво е провокиран. Иначе аз определено ще имам предвид тези педиатри, които ми препоръчахте, ако нещо се наложи (дано не се налага скоро, че и този дерматит ми стига).

ПРОЛЕТ,  аз също съм против ваксините и по специално против живите ваксини като полиомиелитната и ДТК, които все още се прилагат в БГ. За съжаление обаче, ваксините са задължителни и мисля, че ако детето ги няма после не искат да го приемат нито в ясла, нито в детска градина, за училището не съм сигурна, но ако тръгне на училище и няма ваксини, най-вероятно, ще му ги сложат без да питат родителите. Според мен мъртвите ваксини не са опасни, а тези които слагат още при раждането са именно такива. По опасни са живите, но за тях в момента имаш избор и можеш да си купиш ваксина срещу същите болести, само че мъртва.
Някъде четох, че след март месец вече и в БГ ще са забранени живите и ще слагат алтернативните мъртви ваксини - мисля че Пентаксим беше тази, която замества полиомелитната и ДТК-то.
Пожелавам на всички ви приятен ден.

# 176
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Пентаксим е една много добра алтернатива на досега слаганите по ЗК ДТК и полиомиелитна. И аз бях чела, че ще започне да се ползва тя от тази година, но не се знае от кога точно, а цената на една доза в аптечната мрежа е 65 лв. /нужни са 3 приема/.

# 177
Мм, да.Благодаря за взетото отношение.Радвам се , че има хора , които мислят . Но аз не търся алтернативи, категорично съм против.Ама не ми се обяснява, защото няма да ми стигнат и пет форума, може на някой и да му е интересно, но със сигурност ще отегча други , така че коъто прецени да ми пише на лични.Знам, че няма да ходят на училище и градина , запозната съм със вс. подробности, защото не го правя от някакво хрумване, а от дълговремени наблюдения, размишления и колебания. Сега вече имам конкретно мнение и база за него. Търся хора по- конкретно, които са имали сблъсъци по въпроса. А и преживяното в родилния не искам да се повтаря.

# 178
Пролет, не мисля,че трябва да се притесняваш от това, че ще отегчиш някого. Всеки има право да пише за това,което го вълнува. А и това е доста сериозна тема, но ти как смяташ да процедираш ако успееш да събереш съмишленици?

# 179
  • Велико Търново
Пролет,има една потребителка ника и е Сръчка сигурна съм,че с нея ще има какво да обмените като мнение и информация!Принципно и аз съм против ваксинирането!

Общи условия

Активация на акаунт