Много сме доволни-и на тримата ни е личен лекар.А и на доста мои приятелки децата са също при нея.До сега не съм чувала отрицателни отзиви.
. , защото аз съм не с повечко, а с много повечко,особено по БГ стандартите
И може би лекарката,която споменах е искала хем да ми вземе повече пари, хем да и е по-лесно
..не знам..
и лек ден с много усмивки 
той обаче беше категоричен
ще си раждаш по нормалният начин,ако се наложи винаги можем да те срежем!Родих без нито едно разкъсване,хем това трето раждане беше 16 години след предното!Пък и по принцип съм ЗА нормалното раждане,от както свят светува жената ражда по този начин и знае какво да е родиш това с рязането по желание не го одобрявам,небива да се върви срещу природата /освен ако не се налага-тогава е друг въпроса/Но разбира се това си е лично мое мнение,просто го споделям,моля нека непредизвиква 
колкото до чуждите мъже
сега като съм на лекции има коолкото ти душа иска
Пък да не говорим,че някои от преподавателите са ми набори 

.
. Явно нямате сериозни проблеми и се чудите какво да зачекнете, я си гледайте кефа, а те проблемите щете, не щете ще ви застигнат сами. 
, а и да не забравя и Надя. 
! Ние отиваме да се търкаляме в снега на хижа Божур след малко, и ако вече става - в което малко се съмнявам - ще го открием сезона на човеците. Моля да се отнесете отговорно към конкурса и да докладвате къде снежецът е най-човечен, че да дойдем и да го пробваме
!
. Ще я питам. Аз също съм против задължителният прием на ваксините, но понеже ще пътуваме много и избрах по-малкото зло - да ваксинираме ,но с новата ваксина Инфарикс, която може да си закупиш от аптеките ( използва се вместо ДТК). Също така по съвет на нашият хомеопат давам на Тарик преди и след ваксината THUYA - предпазва от следваксинационната болест. Съжалявам,че за първоначалните ваксини не мога да ти помогна с никаква информация.