С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 066
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
За арабски - обади се в университета - там ще ти препоръчат някой.
Я сега да се изкажа и за родилните - да, раждат със секцио в ГО жени които го желаят и такива като мен които трябва, но.... въвВТ казват - ще раждаш като баба си . Е,, аз видях как е раждала баба ми седалищно с високо кръвно на 39 год. - / ooooh!/ не пожелах да повторя това. Не искам да се заяждам с никой. Просто  се ядосвам че тук все още не се съобразяват с мненеието и на майката. Да, условията се подобряват може би откъм хигиена. Влязох в АГ с мисълта че няколко дена ще изтърпя мизерията но.... не издържах на мизерното отношение. И  другото - нещата няма да се променят тук докато властван стари хиени. Twisted Evil
Приятна вечер на всички.
  bouquet

# 151
Здравейте момичета. Аз отдавна не съм се включвала в темичката ви, но от време на време влизам да ви чета, за да науча, къде какво става из града.
Сега се включвам с една молба към вас, а именно да ми препоръчате добър педиатър в града. В една доста стара тема бях чела за някаква д-р Кьорчева или нещо подобно беше. Моля ви ако имате впечатления от нея или друг добър педиатър препоръчайте ми, независимо дали е към НЗОК или на частна практика. Под добър педиатър разбирам такъв, на който като споделя притесненията си относно поведение или нещо друго на детето, да го погледне преди да каже, че нищо му няма и ако се наложи някакво лечение да преписва адекватни лекарства за дете, а не като купя лекарството за 4 мес. си бебе да чета, че е абсолютно противопоказно да се дава на деца под 2 год., а на друго пък дори пишеше да не се дава на деца под 6 г. #Crazy.
Извинявайте, че ви занимавам с моите проблеми, но наистина вече съм отчаяна от нашето педи, а нямам кой да ми даде съвет за друг педиатър.
Предварително ви благодаря и извинявайте че стана толкова дълго.

# 152
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Vergin, аз горещо препоръчвам доктор Кьорчева. Много внимателна, отзивчива и голям професионалист.
Повече информация можеш да намериш тук: http://www.doctorsbg.com/
На частна практика е. При желание мога да дам телефони за връзка.

# 153
  • Велико Търново
А,аз горещо не я препоръчвам Peace.Това е моето мнение не ангажирам никой с него Peace!Аз,съм страшно доволна от Диана Полендакова!

# 154
А аз горещо ти препоръчвам доктор Радева.На частна практика е,но прави такъв преглед на детето,какъвто не съм виждала у друг педиатър.За първичен преглед взима 12 лв,но съм мноооого доволна от нея.GSMа й е 0887806308.

# 155
  • Велико Търново
Цитат
А аз горещо ти препоръчвам доктор Радева.На частна практика е,но прави такъв преглед на детето,какъвто не съм виждала у друг педиатър.За първичен преглед взима 12 лв,но съм мноооого доволна от нея.GSMа й е 0887806308.

Под това мнение се  подписвам с две ръце!Страхотна е,тя ми лекува детето в детско и съм очарована и мен като малка е лекувала!

# 156
Siska79, Dori_28, Pepi111 много ви благодаря за бързите отговори   bouquet  bouquet  bouquet, определено ще потърся д-р Радева, за да прегледа дъщеря ми. 
Siska79 моля те ако е възможно да ми кажеш д-р Полендакова, която ти ми препоръчваш, дали работи със НЗОК и къде мога да я намеря (може и на лични), за да се ориентирам и към педиатър, при който да преместя дъщеря си, защото нямам намерение да оставам повече при сегашното педи и при първа възможност ще я сменя.
Още веднъж огромни благодарности за информацията.  smile3525 smile3525 smile3525

# 157
  • Велико Търново
Цитат
Siska79, Dori_28, Pepi111 много ви благодаря за бързите отговори   bouquet  bouquet  bouquet, определено ще потърся д-р Радева, за да прегледа дъщеря ми. 
Siska79 моля те ако е възможно да ми кажеш д-р Полендакова, която ти ми препоръчваш, дали работи със НЗОК и къде мога да я намеря (може и на лични), за да се ориентирам и към педиатър, при който да преместя дъщеря си, защото нямам намерение да оставам повече при сегашното педи и при първа възможност ще я сменя.
Още веднъж огромни благодарности за информацията.  smile3525 smile3525 smile3525

Ще пиша малко по-късно на лични!

# 158
Siska79, Dori_28, Pepi111 много ви благодаря за бързите отговори   bouquet  bouquet  bouquet, определено ще потърся д-р Радева, за да прегледа дъщеря ми. 
VIRGIN, би ли споделила с нас името на педиатъра. Ще бъде полезно за всички да знаят кои лекари да избягват. Разбира се ако това не те притеснява  Hug
Благодаря ви за информацията за арабския  Heart Eyes  Heart Eyes
За арабски - обади се в университета - там ще ти препоръчат някой.
Я сега да се изкажа и за родилните - да, раждат със секцио в ГО жени които го желаят и такива като мен които трябва, но.... въвВТ казват - ще раждаш като баба си . Е,, аз видях как е раждала баба ми седалищно с високо кръвно на 39 год. - / ooooh!/ не пожелах да повторя това. Не искам да се заяждам с никой. Просто  се ядосвам че тук все още не се съобразяват с мненеието и на майката. Да, условията се подобряват може би откъм хигиена. Влязох в АГ с мисълта че няколко дена ще изтърпя мизерията но.... не издържах на мизерното отношение. И  другото - нещата няма да се променят тук докато властван стари хиени. Twisted Evil
Приятна вечер на всички.
  bouquet
Аз пък преди да реша да раждам в ГО ходих на консулт при д-р Цочева и тя още като ме видя ми каза,че е по-добре да родя секцио -по-лесно било  #CrazyА в ГО като ме почнаха болките и виках на доктора да ме реже( не го мислех наистина, ама ей така да си го кажа  Laughing) ,а той - " ей сега това беше най-глупавото нещо ,което каза!"[/color]

# 159
Радева, а също така много много добър специалист - д-р Стоянова. Peace

# 160
Ted ka, ще игнорирам постинга ти, защото ти не си проумяла това,което съм написала. Както и да е...

Естествено,всеки е прав за себе си!За това си мислиш,че не съм го проумяла..... WinkА дали ти въобще проумя моя постинг?!?
Но наистина,както и да е..Няма да стигнем до консенсус,а и не е нужно.

Аз пък преди да реша да раждам в ГО ходих на консулт при д-р Цочева и тя още като ме видя ми каза,че е по-добре да родя секцио -по-лесно било 
Понякога и килограмите пречат да се роди нормално,може би за това ти е предложила така....

# 161
  • Велико Търново
Предлагам да си поговорим за чужди мъже,защото това с кой,къде и за какво точно е родил станахме банални.Все едно само за това можем да пишем.Честно да ви кажа скучно е!Познавам по-вечето мами и всички сте много готини!

# 162

Аз пък преди да реша да раждам в ГО ходих на консулт при д-р Цочева и тя още като ме видя ми каза,че е по-добре да родя секцио -по-лесно било 
Понякога и килограмите пречат да се роди нормално,може би за това ти е предложила така....
[/quote]
ХА ха , дотам ли стигнахме! На килограми да се обиждаме  Joy Не си намерила правилния човек, когото да закачиш с тази тема  hahaha Показваш слабост, драга.. Wink

# 163
Въх, ко тана тука бре Cry
Не се газирайте толкова момичета.
Казах ви аз да си бъбрим за магазини, диети, бебета и др.приятни неща, ма на... вие пак подхванахте АГ-тата.
Исках да ви кажа за боулинг-залата че до обяд е много приятно за посещаване - няма хора музиката е приятна, бебчовците могат да играят на голичките и да тичат без да пречат. Така че ако някой ходи утре към МОЛа да свирка, аз ще притичам с малкия на моментчето PeaceБай  bouquet

# 164
Последно,което пиша тук за Веси е-никой не те обижда,просто си е така.Не си ли чувала,че понякога режат заради повечко килограми?

Сиска,права си.Всички мами от форума,които и аз лично познавам са много готини,но понякога се нарушава добрия тон,знаеш. WinkА също така знаеш,че не ми е присъщо това държание,но като ме провокират-няма как.

Общи условия

Активация на акаунт