С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 034
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, подарявам чай на Хип за кърмачки и бебешки чай от лайка пак на Хип. Този за кърмата е почти пълен ,а другия е наполовина. Ако някой ги иска може да ми пише на лични.

# 196
Здравейте.
Интересува ме някои от вас позвали ли са коластра?Искам да купя за дъщеря си,но аптеките ,в които питах в В.Търново не са и чували за нея.
Ако някой е ползвал коластра да пише от къде я е купил и своите впечетления.
Поздрави!

# 197
Vqqra, като чета постинга ти, се сещам единствено за едни продукт на Аквасорс, който се казва коластра и наистина не се продава в аптеките. Не съм го ползвала, но съм чувала хубави отзиви - служи за засилване на имунната система или нещо подобно? Една позната го беше взела за детето си - 4-5 г. беше, и твърди че оттогава е спрял да боледува, а преди това всякакви грипове го ловяха и с по 3-4 антибиотика се оправяше. И беше доста скъпичко. Ако това е, което търсиш, трябва да си намериш някой агент на Аквасорс. Мога да попитам и моята позната.
Поздрави!  Simple Smile

# 198
Здравейте, мами,

искам да ви попитам по колко върви на час гледане на дете в Търново? Лев, лев и 50 или вече е повече? Може би е обсъждано в старите теми, но нищо не ми излиза с търсачката. Моля ви, ако имате актуална информация, да споделите.
Между 1.50-2.00 лв.Но зависи как ще се договорите с детегледачката.Някои им плащат на ден-примерно 10 лв,а други на час.

# 199
Я кажете, кое училище е Емилиян Станев? Преди време тука някой спомена, че там открили нов басейн.
Ние нещо ще се отказваме от този на университета, че Бети получи инфекция по лицето от водата там  Sad и търся алтернативи.

# 200
Между 1.50-2.00 лв.Но зависи как ще се договорите с детегледачката.Някои им плащат на ден-примерно 10 лв,а други на час.
Благодаря, Ted_Ka,
става дума именно за почасово гледане, и то не всеки ден. Смятам да наема студентка, която в удобно  главно за нея време да разхожда с количка малката. И много рядко - да стои вкъщи с нея.

# 201
  • Велико Търново
Има едно момиче пише тук във форума и си предлага услугите точно за почасово гледане на деца.Ученичка е,мисля към 16 годишна.При желание можеш да се срещнеш и с нея.Аз,пък търся жена да ми чисти!Ако,някой знае такава да свирне!

# 202
Я кажете, кое училище е Емилиян Станев?
Училището се намира точно над Медиц.колеж,под Спортната зала.
Ориентирах ли те добре? Grinning

# 203
Я кажете, кое училище е Емилиян Станев?
Училището се намира точно над Медиц.колеж,под Спортната зала.
Ориентирах ли те добре? Grinning

Ами горе-долу добре  Wink
Май не е много далече от нас и ще отидем да видим. Мъжът ми по познава града и той ще води по ориентира ти. Мерси  Hug

# 204
Vqqra, като чета постинга ти, се сещам единствено за едни продукт на Аквасорс, който се казва коластра и наистина не се продава в аптеките. Не съм го ползвала, но съм чувала хубави отзиви - служи за засилване на имунната система или нещо подобно? Една позната го беше взела за детето си - 4-5 г. беше, и твърди че оттогава е спрял да боледува, а преди това всякакви грипове го ловяха и с по 3-4 антибиотика се оправяше. И беше доста скъпичко. Ако това е, което търсиш, трябва да си намериш някой агент на Аквасорс. Мога да попитам и моята позната.
Поздрави!  Simple Smile
Здравейте.
На нас ни го препоръчаха ,като имуностимулатор.Ще ти бъда благодарна ако питаш твоята позната от къде го е купила и ми пишеш.
Благодаря предварително.

# 205
Някой знае ли дали басейна в Ем.Станев работи?

# 206
  • Велико Търново
Честит ви празник!На кой каквото му хареса това да празнува!Аз,лично залагам на виното,а след него,ако дойде любовта няма да я върна!

# 207
Здравейте, търновки! Hug
И аз да се запиша във вашата вече утвърдена, но доста приятна компания.   bouquet
На всички честити празници - кой каквото празнува.  newsm51
За инфото - казвам се Ани, от Горна съм, ама се задомих тук (както казваше баща ми: Търновото си е Търново!  Laughing). 
 Както се вижда имам щерка и чакам второто слънце. Все още(!!!  Sick) не мога да реша къде ще родя, ама това е от природата ми  - малко съм глупавичка, ама за сметка на това съм грозничка...а пък сега съм и доста дебеличка  #Crazy
 Ей такива работи от мен.

# 208
Весели празници и от мен! Да сте винаги влюбени, много ухажвани , желани и обичани  - с или без вино  Grinning

# 209
Честит празник и от мене. За едни такъв  Two Hearts , за други такъв  Wine Glass

Някой може ли да ми препоръча добър учител по пиано, който да дава уроци по домовете?

Общи условия

Активация на акаунт