С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 13 995
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за отговорите за детската градина! Коя беше "Соня"-къде се намира  Embarassed ? Някой да знае в Търново да има диетолог, моля за координати! Благодаря  bouquet !!!

# 61
  • Sofia
Здравейте, не ме бива в обясненията за това ви копиран еден сайт където можете да видите точно къде се намира ЦДГ "Соня"
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5d803f3a46ef17dacf95927113c933 … pe=26&oID=154

# 62
  • пяната на дните
Здравейте, хубавици! Да взема и аз да се прибавя към търновските млади майки, понеже досега само мълчаливо дебнех клюките от града Simple Smile. Аз съм Ина, имам си бебка Ида, която е на 6м. и нещо. И после да почвам с въпросите: някоя от вас ходи ли чат-пат да водоплава на басейна на университета? Щото да каже как е водата и да ходим съвместно да си киснем целулитите Sick

# 63
  • Sofia
Добре дошла  Hug аз не съм майка, на 16 съм но редовно чета, и ако случайно мога да отговоря на някой въпроси пиша. До преди 1 месец ходих там, но чесно казано не ми хареса. Сега ще ходя да разузнавам в училище Емилиян Станев открили басейн, така че ще пиша как е там.  Simple Smile

# 64
честит имен ден, ани!! Много щастие и усмивки!!

# 65
Моля да споделите впечатления за ДГ до църквата Св. Марина. Незнам как се казва. Какъв е редът за подаване на молба за записване?

# 66
Здравейте, хубавици! Да взема и аз да се прибавя към търновските млади майки, понеже досега само мълчаливо дебнех клюките от града Simple Smile. Аз съм Ина, имам си бебка Ида, която е на 6м. и нещо. И после да почвам с въпросите: някоя от вас ходи ли чат-пат да водоплава на басейна на университета? Щото да каже как е водата и да ходим съвместно да си киснем целулитите Sick

Здравей и от мене  Simple Smile
Моята щерка ходи на плуване във ВТУ-то. Водата е добра, ама е малко първобитно в съблекалните. Не е и особенно чисто около басейна, защото хората ходят с обувки. Дано поне водата да се пречиства добре. За сега, слава Богу, Бети не е имала проблеми.
За съжаление обаче, аз няма да мога да ти правя компания в кисненето, защото от няколко години не съм посмявала да се съблека по бански, а и целулитът ми има нужда от шкурене, а не от киснене  Wink

От опит обаче ти препоръчвам басейна на Интер хотела. Условията са с пъти по добри.

# 67
  • Велико Търново
Моля да споделите впечатления за ДГ до църквата Св. Марина. Незнам как се казва. Какъв е редът за подаване на молба за записване?

Казва се ДГ "Слънце", дъщеря ми ходеше там , от госпожите и условията съм  доволна, за храната -  тя ходеше в най--гладните години, когато във всички градини беше зле, сега се надявам да не е така.
В понеделник записахме и малкия ученик, който е роден септември 2004, само че май вече не записват деца, че са им много големи групите.

# 68
ЗДРАВЕЙТЕ И НИЕ СМЕ ОТ В.ТЪРНОВО.
Имам три деца.Първия е първи клас и до миналата година посещаваше ДГ-Соня.Втория е в трета група в тази градина.А най малката я записах преди една седмица.
 Трябва от сега да пусните молба за прием в детската градина,защото има много кандидати.
Знам,че директорката не може да приеме всички желаещи,защото капацитетът на градината не го позволява.Когато тръгна второто ми детенце бяха приели повече деца от допустимото и се налагаше да опъват походни легла за да има къде да спят децата ,а във щкафче бяха по две деца -можете да си представите каква бъркотия беше от дрехи и багажи.В последствие много родители прехвърлиха децата си в други градини и сега в трупата мисля са около 32деца ,което е максимума.
 Басейна не работи или поне не се ползва от децата от няколко години.Незнам по какви причини,но ако искате мога да попитам дали ще работи и от кога.Големия го посещава до трета група ,а малкия само първа.
 Ако някой знае дали басейна в уч.ЕМ.Станев работи или от кога ше заработи нека да пише.

# 69
честит имен ден, ани!! Много щастие и усмивки!!
Благодаря ти мн.   bouquet

# 70
  • Sofia
ЗДРАВЕЙТЕ И НИЕ СМЕ ОТ В.ТЪРНОВО.
Имам три деца.Първия е първи клас и до миналата година посещаваше ДГ-Соня.Втория е в трета група в тази градина.А най малката я записах преди една седмица.
 Трябва от сега да пусните молба за прием в детската градина,защото има много кандидати.
Знам,че директорката не може да приеме всички желаещи,защото капацитетът на градината не го позволява.Когато тръгна второто ми детенце бяха приели повече деца от допустимото и се налагаше да опъват походни легла за да има къде да спят децата ,а във щкафче бяха по две деца -можете да си представите каква бъркотия беше от дрехи и багажи.В последствие много родители прехвърлиха децата си в други градини и сега в трупата мисля са около 32деца ,което е максимума.
 Басейна не работи или поне не се ползва от децата от няколко години.Незнам по какви причини,но ако искате мога да попитам дали ще работи и от кога.Големия го посещава до трета група ,а малкия само първа.
 Ако някой знае дали басейна в уч.ЕМ.Станев работи или от кога ше заработи нека да пише.
Вяра здравейте,
както писах в предният ми постинг, басейна в училище Ем. Станев отвори врати на 15 януари... в понеделник се глася да ходя да видя как са нещата... и ако някой се интересува да казва за да питам и от тяхно име  Simple Smile
Лека и приятна вечер Hug

# 71
Питай за работно време ,цена на час и какви са възрастовите граници.Благодаря.

# 72
Благодаря за отговорите за детската градина! Коя беше "Соня"-къде се намира  Embarassed ?
Офиса на М-тел на Габровски го знаеш,нали?
От този блок, надолу по уличката,и си пред Соня.

# 73

Здравей!
 welcome

# 74
Момичета, имам едно спешно запитване - къде в райoна на пазара се продават тухли YTONG?

Общи условия

Активация на акаунт