АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 642
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Марги, за мен Легендите почнаха от 9 еп. Преди това притиквах трудно, но заради историята от миналото бях решена да продължа. И изведнъж 9 еп. беше конструиран по друг начин и ми стана интересно. И цялата история от миналото се вижда наведнъж в сериите след 9та.Вчера лейдито излъчи 8и еп. така че почвай от другата събота и всичко ще разбереш.

Сега се чудя Хуаранг ли да почвам или нещо с Минка, защото много ми харесва всяка сцена с нейно участие.

Интервю с Пако и Джи Уон (Ера) с автопреводач. При мен има на руски език
https://youtu.be/8c4EVB0pImk

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 18:09 от Рори72

# 196
Бонка беше стюардеса за малко и получи вечеря и герданче от главният. С по-централна роля е в " Булката на водният бог" с ПекА. И това беше много свежо сериалче. Мисля че ми беше по-забавен от легендата.
  Аз преговарям , преполових "Лечителя", при това количество от възможности което имаше в к-драма и опита ми да видя всичко наведнъж съм поизтървала моменти усещам.

# 197
На мен Лечителят много ми хареса, но при толкова други, които ми се иска да погледна няма да имам възможност скоро за преговор.
Подлъгахте и мен с Градският ловец, но съм едва в началото. Освен това и от Пако и Ера не се отказвам😜

Рори, ще го имам предвид това за Легендата.
Ако още някой не разбира закодираното в поста на Профи, да даде знак. Ще преподаваме урока наново. И скрийншоти прилагам 😜

# 198
От не джуновите сериали, които съм гледала Градският ловец ми харесва най-много и го изгълтах за 3 дни. А заради дуета му с Минка захаресвах Мин Хо колкото Пако, както предположих още в началото. А това е много голям скок от антипатията, която изпитвах към него преди Легендите.

# 199
И това разкодирах почти, на търсене има ключови думи и ти излиза каквото търсиш , без сваляне.
Скрит текст:
Joy  това колко време го тъсих и накрая го гледах на английски

таговете трябва да се изписват целите обаче , ето наследниците

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 19:47 от Krissttinna

# 200
Криси, това в Телеграм ли е?

Новият корейски по бТВ Лейди започва на 4.04. Заглавието му е Паралелни светове, в оригинал W/Deobeulyoo. В главната мъжка роля е Лий Чонг Сук -гаджето на АйЮ.

# 201
Да Марги, телеграм. Пълно е с филми и сериали. На "паралелни" обаче излиза "Кралят" с МинХо, за да намериш този новият тага е "Два свята". Беше за комикс герой, който се вмуши в реалният свят за да търси кой иска да го убие. Убиецът беше писателя, който беше решил да приключва с комикса. Съответно ГГ и дъщерята на писателят се харесаха и си ходеха на гости в двата свята. Тъкмо ще кажете само на мен ли Суки /Ив каза, че така му е никнейма/ ми е толкова безизразен или просто не успявам да оценя таланта му.
Скрит текст:
Защо се мъча Joy  хората така хубаво са си го описали:
❤️СЮЖЕТ :
Канг Чол е мъжът мечта - олимпийски шампион, богат и преуспял, а на всичкото отгоре и много красив. За съжаление, той е просто главен герой от комикса "W", създаден от бащата на д-р О Йон Джу. Тя от своя страна е не особено блестящ специализант в реалния свят. Един ден обаче, осъзнавайки, че баща й поставя в смъртна опасност любимия й комикс герой, Йон Джу ще премине границата между реалността и фантазията и ще срещне истинския Канг Чол... в измерение, различно от нейното.
💕Епизоди :16

# 202
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Слуша ми се музика.

# 203
Не че не съм гледала снощната серия на По мой начин, но пак много ме забавляваха Донг Ман и Ера. Още повече, че и двамата са на около 29г. и са имали не едно и две гаджета. Държат се като тинейджъри. Истината е, че е много трудно приятелство да се превърне във връзка. Толкова е трудно да се прекрачи границата. Заради пустата граница изтървах може би най-подходящия за мен мъж. Но съм имала мъже приятели. Само приятели.
Тази серия блика от бисери.
Незаконно е и е престъпление да целунеш приятел, значи са гаджета.
Защо краката й били красиви като на жена.
https://youtu.be/b2pPVxcZJN4
Седенето не води ли до лягане.
А когато й каза, че дори не си е помислил за това беше наречен груб и девойката взе да го притиска, да забързат малко приближаването към нещата.
А и майката на Ера как хем ги наглежда като квачка, хем леко ги побутва еди към друг.
И Сол Хи ги усети и ги закача, а те не се усещат, защото са заети да прекрояват отношенията си. Тази серия е много сладка.
Ера го брани, а треньорът се стряска и й отстъпва.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 10:47 от Рори72

# 204
Аз заради татко Барба изпусках части от сериите и явно съм загубила съществени моменти.
Защо майката на Ера? Коя е? Хазяйката ли? Че не се сещам някой друг да ги наглежда като квачка.

# 205
  • Варненска клюкарка
Аз на някои от к- сериалите им повтарям сцени както при други сериали, но ми се случи да направя и повторки. Канех се да мина Лечителя и със субтитри но не успях....
 На Наследниците стигнах до осма серия- снощи прекарах две и рано рано тази сутрин още една, но много забиха в действието. Навряха главните в това училище и историята грам не помръдна от там. Първите 5 серии бяха много интересни. Аз за разнообразие бих понаблегнала и на секси големия брат, направо ток удря от гласа му 🤪 Явно не е толкова студен и високомерен щом си е хванал обикновена девойка, но като имам опит от изгледана друга история за милиони, наследници и прочие, да видим дали ще избере парите, или нея, или ще има и двете предполагам че ще има там някакво развитие. Дано, че само училище няма да ми е достатъчно.
Но каква йерархия, втресе ме направо! То нивото на милиардерските принцове и принцеси, то второ ниво наследници на министри и хора с власт, трето децата на хора с престижни професии... Добре че Рори спомена вчера Ера, вече като знам се чудя как не съм я разпознала Joy
Снощи я поогледах пак, и после с нови пресни впечатления от Рейчъл забелязах че си е правила нещо на устните, долната е значително по-бухнала, веждшите и също са различни, а те имат много голям принос към изражението на лицето. Продължавам да смятам че тя чисто визуално стои по-добре до МинХо, но тя и по принцип изглежда по-добре от главната, която когато е по дънки с късите набити крака  и ширина в бедрата не изглжда добре до слабите дълги крйници на главния. С полата от униформата е значително по-добре.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 11:08 от Беллора

# 206
А, и аз съжалявах, че така са раздадени ролите. Сериала щеше да е далеч по-приятен за гледане, ако бяха дали на главната да играе Рейчъл, а на Джи Уон ролята на момичето, което грабна сърцата на двете най-популярни момчета в училището. Макар че не съм сигурна, че главната би направила добре образа на Рейчъл.

Да, хазайката е майката на Ера. Тя от самото начало е много необикновена хазайка и се появява навсякъде, където се появяват 101 и 102.

# 207
  • Варненска клюкарка
Проф, мерси получи се, скоро ще имам и останалите.
Много хубава песен Heart

Рори, на главната и липсва много и не би се справила с ролята на изтънчената и високомерна Рейчъл. Първо чисто физицески и липсва подходяща визия. На двамата пича които се хванаха за гушите заради главната също не им се връзват нещата с нея, а ролята и е така разписана, че няма мърдане от вида на прогонено на студа животинче и затова предполагам че до последно ще е такава нажалена....
Ще има ли още история с големия брат? На мен той ми стана по- интересен. Поведение, визия.... Досега в една история за наследства, милиони, фамилии и любов главния си остана с всичко и си взе любимата жена. В друга история след постепенна ескалация на чувствата и след дълга борба със себе си, главния избра любовта и беше лишен от акциите си, трябваше да връща имоти, трябваше да изплати и семейната земя на която беше построил  къщата си, остана със заплатата с която управляваше целия семеен конгломерат, а мйка му на финала минаваше край сина си и  жена му все едно са дървета край пътя. Но приемаше децата им. Но някак си мисля че големият брат в Наследниците направо ще избере парите и няма да се наложи борба с фемилито. Девойката му също беше стипендиантка, но не уточниха от къде, дали пак не е замесен пръста на татенцето? Странно ми беше и отношението на големия брат към главната - усети интереса на малкия към нея и отношението му беше внимателно и любезно, а малкия си брат за пореден насече грубо. Това последното не съм сигурна от коя серия е защото само цъкнах набързо да видя фрагмент от следваща серия. Да не забравя да отразя и ОСТ, толкова видеа ми озвучава в Шортс, чак сега разбрах че е от Наследниците. Хубав е

На мен По моят начин изобщо не ми е интересен, отлепиха леко от тъпченето на едно място, но не обичам да гледам как големи хора се държат като малки деца, да се закачат е нормално, но подобна нерешителност за съвременни хора  ми е досадна.
Смятам и че границата при т.н. мъжко женско приятеедно е много тънка и при определени обстоятелства може бързо да бъде прекрачена. И аз говоря от личен опит и от това което съм виждала около мен. Изобщо не е ксато да си седим 2 приятелки и да си дърдорим клюки и глупости, при другото винаги има леко напрежение, нещо недоизказано и нещо което се върти из въздуха. Най-често там къдетно не се е случило си е трябвало повече време - единият се прави на разсеян, някои мъже са по-нерешителни и така се позабавят нещата, но напрежението продължава да се трупа и е въпрос на време да се случи нещо. Куп двойки съм чувала и по интервюта и в живота които започват да говорят за връзката си с думите  "първо дълго време бяхме приятели".... Приятели друг път, мъжът винаги иска повече, но жената е тази която избира дали да позволи продължението....

# 208
Канех се да мина Лечителя и със субтитри но не успях....
Ще успееш, споко! Wink
Проф, мерси получи се, скоро ще имам и останалите.
Много хубава песен Heart
Не обещавам да е скоро, макар че май само за теб работя. Laughing
Много, нали! Heart Eyes И какви височини! Crazy

# 209
Как се прави предложение за брак
https://youtube.com/shorts/M2pmhWBGVdY?feature=share
Ефектно видео с коне и природа
https://youtube.com/shorts/vYvBUut5qvw?feature=share

Общи условия

Активация на акаунт