АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Бел, Ън Санг е името на главната. Братята са от различни майки - на Тан неговата живее под един покрив с баща му, но той е женен всъщност за друга. Другата е директор на училището в което учат келешите, но не е майка на никой от братята.
На 8-ми и аз много не разбрах какъв му е проблема, нататък в епизодите май ставаше ясно. Нещо на психична основа мисля, че е заради твърде големите очаквания на майка му към него.

# 181
Крис, благодаря!
https://youtu.be/tbRBM8UWeiY
https://youtu.be/-1gocS3nV-8
https://youtu.be/tCxZg28KlL4
https://youtu.be/ZM-jCVlYBeE
https://youtu.be/ZevfSphSe2w
И към изпълнение на Айю
https://youtu.be/VRPlQvBNaB0

В оня новия сайт, за който Крис сложи линк нищо не намирам. Пиша и на англ., и на бълг. името, но все няма това което търся.
К драмата при мен, на телефона и без друго не вървеше, така че няма как да ми липсва, но когато една и съща серия липсва и във вбокс, и в тубата нямам алтернатива и е много дразнещо.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 18:12 от Рори72

# 182
  • Варненска клюкарка
Какъв е пробрлемът на големия брат по отношение на Тан? Заради клеймото че е от извънбрачна връзка ли? Доколкото разбрах юридически Тан не се води син на любовницата, или греша? Големият ако правилно интерпретирам името от руски е Ким Уон нали? Много покъртителен момент ми беше в Калифорния когато девойката пита кой е той и Тан и отговори че е човекът когото обича най-много на света. Татенцето наистина ли иска да направи добро на девойката  вкарвайки я в скъпото си частно училище? Омотах се кой с коя са брат и сестра. Посмях се когато главния видя Аджумата с тениската аз обичам Калифорния, а девойката видя майка му със своите чорапи Joy ГГ определено изглеждат доста големички за ученици, да бяха ги направили студенти. Но ми е интересно. Преиграването на девойката поизчезна, не ме кефи, но и не ме дразни, историята ми става все по интересна.
В трети сериал виждам Аджумата, втората съпруга пък е киселата майка на главния от ТГ.

# 183
JoyJoy Карам подред:
- Тан като малък поискал 1 акция от фирмата да запишат на майка му, за да се чувства нещо в това семейство. И баткото решил, че ]e му вземат цялото имане.
- Юридически  се води на директорката, майка му не съществува в семейните регистри.
- Татенцето е мамуна, иска да я навре в средата на богатите деца и така да и покаже, че няма работа със синчето.
- Незаприходената съпруга сте я мернали и в легендата, богаташката която ограбиха и прати хора чак в Испания да ги търсят мисля беше.
     Колкото и не-заангажиращ да беше, си имаше и по-сериозни препратки. Разговорът м/у Тан и Рейчъл, че да сгодени са, ще се женят, но тя няма право да се меси в това кой обича. И 8ми и го каза, че е нарушила правилата като ревнува. За мен това е безумие примерно. Силуетът на двора който рисуваха, намекна до какво води насилието в училище. .....
  Рори като гледам качванията са от 2-3 месеца. Малко са сериалите които ги имаше в К-драма. Предполагам качват повече новите преводи. Старите ги има по торентите. Ще е чудесно ако решат да качат и тях.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 21:33 от Krissttinna

# 184
  • Варненска клюкарка
Криис, Марги, благодаря ви. Знаех си че татенцето играе мръсно, помислих си го още когато разбра че е останала да нощува при малкия. Ако искаше наистина да и помогне, щеше да и осигури и униформа. Ах тоя стиснат батко, всичко за една акция ли било?
Вярно, учудих се от къде ми е позната любовницата.. .

Значи до тук любовницата е също и от Легендата, Аджума я знам от Лечителят, също беше и магьосницата от горската кръчма от ТГ, втората жена на татенцето беше кривата майка на главния от ТГ, като я гледам, май и тука е прилично вкисната. И доста го оглеждах г-н Ю, но не мога да преценя за него, много ми прилича на някого и си преравям спомените от пълнежите в Секретарката и Ангела...

# 185
И аз така, подред карам вместо само това, на което не е отговорила Криси:
Проблемът на големия брат е, че се страхува малкия да не му отнеме онова, което се полага на него. Отделно и факта, че е извънбрачно дете. Уон всъщност обича Тан и отношенията им се развиха в положителна посока, но държеше да се прави на гадняр и да не го допуска до себе си, че току-виж ако покаже слабост малкия ще се възползва от нея.

Тан не се води син на любовницата, но не се срамува да я представя за своя майка.
(Криси, гледам помниш лицата и бързо се ориентираш - родната майка на Тан участва ли в "Моят любим от звездите" като майка на главната героиня?)

Точно така, Бел. Името на големия е Уон, а сцената в Калифорния е сред най-силните.
Не само главните, с изключение на Бонка и нейното гадже другите минават по-скоро за студенти, но даже и това не ме дразни.
Бащата вярно е голяма гадина и целеше да покаже на момичето къде му е мястото, а майка ѝ като всяка майка горда, че ще завърши престижна гимназия...

# 186
Белл, в Лечителят в ролята на Аджума е актрисата, която играе майката на момичето в Наследниците. А любовницата е истинската майката на Тан. Нея съм я гледала в Илджиме.

Градският ловец всъщност е съвременна версия на Илджиме. Минка е страхотна. Не мога да й се нагледам. От трите роли в които съм я гледала в тази най-много ми харесва.

# 187
И доста го оглеждах г-н Ю, но не мога да преценя за него, много ми прилича на някого и си преравям спомените от пълнежите в Секретарката и Ангела...
    "Хуаранг" - доктора който излекува Пако след намушкването и ако си поглеждала клипчета от пак Паковият "Kill me, heal me" когато го коментирахме също участва.

(Криси, гледам помниш лицата и бързо се ориентираш - родната майка на Тан участва ли в "Моят любим от звездите" като майка на главната героиня?)
    Марги не бях сигурна за нея, в imdb пише че не е . Освен Бонка и Ю-младши и Пакито /Хуарангският принц/си е като гимназистче последна година обикалящо от купон на купон.

# 188
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Помните ли как се "бърка в гащите ми"? Stuck Out Tongue Winking Eye
Моля, без обяснения тук в темата! Комуникирайте на лични.
Белл, засега само от 1 до 10, и не става за онлайн гледане. Peace
И наведнъж не повече от 1+1!

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 11:21 от profi_1

# 189
  • Варненска клюкарка
Профчето ми, много ти благодаря, довечера ще ги имам и аз!

Криис, знаех си че съм го виждала актьора някъде, но не се сетих за Хуаранг и като го споменахме, явно съм пропуснала и Пакито.. Кой от момчетата е? Като разцъкам ще ги гледам по-внимателно, но на едното място е с дълга коса, а на другото със съвременна прическа и това ме пообърква, а и честно казано много не им обърнах внимание освен на главните и на 8ми....
Рори, не съм имала проблем с разпознаването на Аджума, тя беше първата която отразих, още повече че в Наследниците е третия сериал в който я виждам. Съмненията ми бяха за г-н Ю. То в тоя сериал ми станаха 7 познатите от други истории лица - МинХо, екранната майка на героя му, Аджума, втората съпруга на татенцето, лечителят от Хуаранг, 8-ми и Пакито.. Сега трябва да позная кой от всичките момчета е той, че визията му е много различна тук - в Хуаранг беше най-красив от всички.... Както ми е тръгнало в Наслесдниците, може и още някой познат от другаде да изскочи.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 11:57 от Беллора

# 190
Белл, а Рейчъл не ти ли е позната. В момента я гледаш по лейдито като Ера.

# 191
Ето го Пакито, постоянно се върти около Йонг До.  Срам, не съм сигурна в имената които пиша. Гледам  два сериала и сега се омотавам яко 😆

Много харесвам тази песен от Хуаранг в изпълнение на Пакито, слагали сте я и покрай вас ѝ се насладих

Рейчъл и нашия 8-ми са ми почти незабележими на мен в Наследниците. Но пък Ера е друго нещо 😍

# 192
И от Пако  една песен
https://youtu.be/yHYGa4DMTlo
 Аз обаче закодираното от Профи не го схванах Joy  изтървала съм урокът за гащите Joy
 Ако ви е залипсвал Джи , цели 51 епизода с него
https://youtu.be/Gd0R8Afu_yk

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 13:10 от Krissttinna

# 193
  • Варненска клюкарка
Белл, а Рейчъл не ти ли е позната. В момента я гледаш по лейдито като Ера.
Ай стига бе😳😂 Не я познах 😂 Само си помислих че на главния Рейчъл му отива повече от главната.

Марги, попрехвърлих ги на ум и се сетих, ама то това тука изобщо не е красиво като в Хуаранг. Какво нещо е гримът🤪

# 194
Паковците на места не мога да ги харесам, но като цяло са големи симпатяги и двамата 😍
Бел, към списъка с познатите лица от Наследниците можеш да добавиш и Бонка, мисля, че се появи за кратко в Легенда за синьото море. Явно е била с епизодична роля, не гледам редовно, но повече така и не се появи. Легендата разказва за любовта и не е лош сериал, но там пропуските ми са много и не виждам как бих могла да наваксам ако не започна отначало... Музиката и в другите сериали е ценно допълнение към сюжета, но в Легендата двете са в още по-тясна връзка. Рори наскоро беше донесла един линк, всяка песен анализирана поотделно, та определено е впечатляваща. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт