АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 571
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Дубай
Рори,не знам къде си чела тази информация,но не я ли потвърдят агенцията на Мин Хо,не вярвай много,много.Редовно излизат новини за кдрами за втори сезон,но повечето са фенски мераци на някой върл  почитател.

Профи,забравих да ти благодаря хубавото Лейче❤️✌️

# 256
В ютуб излезе видео в което се казва, че в края на 2023г. ще го излъчат. Автопревода на руски не е много добър и разбрах само това и някакво ново женско име, но не разбрах за нова главна героиня или за нова актриса става въпрос. В Артдалските хроники героите са същите, но нови актьори поемат ролите на порастналите главни. В сезон 1 главната е изиграна от Джи Уон/Ера, а сега от друга актриса. Главният не помня кой е бил в сезон 1.Пише че е скок във времето и със същите герои нова история. И Наследниците може да е така, като сега наблегнат на историите на брата, приятеля, Рейчъл, 8и. Защо не. Даже по-интересно ще бъде. Но според видеото Мин Хо ще участва. Подобно видео съм гледала за Артдалските хроники 2 и се оказа вярно. Значи сега се очаква потвърждение от агенцията на Мин Хо. А дано да е вярно, за да има шанс и за АС 2.

А напълняването е много по-лесно от отслабването. В Илджеме за седмица или малко повече е свалил 7-8 кг. А за любимата си роля на Со ако му поставят условие и 10 кг. ще качи. Само да решат да направят втори сезон. Но е факт, че 2023г. е година на вторите сезони. В Отново моя живот първите 5 серии Джун, който започва да снима сериала на 39г. играе 19-20г. момче и изглежда на толкова много повече от Мин Хо в Наследниците. Затова ако решат да снимат сезона съм убедена че външния му вид ще е такъв какъвто зрителите очакват от съвременната версия на Со.

# 257
  • Варненска клюкарка
Хич не ми се вярва Рори-  ни за Наследниците, още по малко за АС. Както казва Ив, първо трябва да излезе от агенциите на главните, пък после започва творчеството в мрежите. А ако сменят един от двамата главни от АС или и двамата, не бих си разваляла хубавите спомени! По статистика при романниките вторите сезони рядко са по силни от първоначалната история.
Първия сезон на Хрониките не е успешен, с такава основа, не ми се мисли какво ще е втория сезон...
Как и е фамилията на Ера -Джи Уон, че с това име знам поне още две дами. Сегашната колежка беше нещо Шин Джи но кое пред кое беше не помня...

# 258
Ера е Ким Джи Уон.

За Хрониките бях чела, че първия сезон е бил с висок рейтинг и затова са решили да правят втори. Пише, че новия сезон ще има съвсем нова история и динамика, но двамата главни герои остават, но изиграни от нови актьори защото предишните са отказали участие. А Айю и Джун са изразявали сантимент към героите си в АС и желание за втори сезон, така че не вярвам някой от тях да откаже участие, ако решат да го направят, за да се налага да търсят други актьори. С други актьори и аз няма да го гледам.

Надявам се да потвърди агенцията на Мин Хо или телевизията за Наследниците, за да има надежда и за АС. Ще се опитам да потърся достоверна информация.

# 259
Иска ми се да кажа, че при избора на "дестинация" чудесно решение взехме
и пътуване до Близкия Изток предприехме...
Обаче макар и да прозвучи грубо,
положението всъщност е друго 😝:
Профи в капана ни набута и без да ни даде координати
по петите на един дето "сам си е химия" ни изпрати. 🤣

В необятен свят неочаквано се озовахме
и оттогава насам не се спряхме...
От турско на корейско преминахме,
пътят дотук заедно го изминахме.
Да се сърдим ли или да благодарим,
че новите любимци не само съня ни отнеха
ами и акъла ни взеха 🤪

Криси с празни ръце не идва и линкове ни носи,
но тя като цяло стремглаво препуска,
интересни заглавия не изпуска.😉
Ив пък със значителна преднина дойде и ни дава насоки,
за да не тръгваме напосоки...
Един съвременни сериали предпочита,
друг на исторически налита,
но за нас всъщност е типично
всяка да си гледа нещо различно.😂
Умеем взаимно да се изслушваме
по даден въпрос макар и с месеци закъснение се включваме.
Лесни за произношение имена избираме,
че да можем с половин дума помежду си да се разбираме 🤪
Джи, Пако, Пакито, Ушатко,
за цвят измежду тях включваме в обсъждането и някое момиче сладко.
Често АйЮ или пък Минка -
всяка от тях може да се чувства на Диспансера любимка.
Рори също в големи дози поглъща и анализира,
измежду онова което я впечатлило интересното за нас подбира.
Със снимки и реклами мен ме радва,
с такива които не съм виждала често ме изненадва.
Бел пък сериал наполовина не оставя,
често детайлно разглежда,
по такъв начин, че човек от различен ъгъл историята поглежда...

Мда, патроните ни не са един и двама,
но пък ние от това в никакъв случай не правим драма hahaha
Заедно се забавляваме,
интересни неща научаваме.❤️

Първоаприлска шега не измислих, но това ми дойде отвътре, малка закачка 😉😘

# 260
Марги, страхотно е. Как само си ги наредила. Joy
-------------------------------
 IMDB - LeeMinHo пише си ясно - предстоящи за 2023 3 проекта,. И никой от тях не е  "Наследници" 2.

# 261
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Марги, Flowers Hibiscus Hands Clap
Отдавна не беше римувала.

Изтървах Легендата и чакам да почне след малко повторението. Дано не заспя.

# 262
  • Варненска клюкарка
  Не е в каста Бел. Тук го има с бг.суб и много добро качество.
https://playtube.tv/watch/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D … t/lqmbQEVHLBF67pU

Скрит текст:
Иска ми се да кажа, че при избора на "дестинация" чудесно решение взехме
и пътуване до Близкия Изток предприехме...
Обаче макар и да прозвучи грубо,
положението всъщност е друго 😝:
Профи в капана ни набута и без да ни даде координати
по петите на един дето "сам си е химия" ни изпрати. 🤣

В необятен свят неочаквано се озовахме
и оттогава насам не се спряхме...
От турско на корейско преминахме,
пътят дотук заедно го изминахме.
Да се сърдим ли или да благодарим,
че новите любимци не само съня ни отнеха
ами и акъла ни взеха 🤪

Криси с празни ръце не идва и линкове ни носи,
но тя като цяло стремглаво препуска,
интересни заглавия не изпуска.😉
Ив пък със значителна преднина дойде и ни дава насоки,
за да не тръгваме напосоки...
Един съвременни сериали предпочита,
друг на исторически налита,
но за нас всъщност е типично
всяка да си гледа нещо различно.😂
Умеем взаимно да се изслушваме
по даден въпрос макар и с месеци закъснение се включваме.
Лесни за произношение имена избираме,
че да можем с половин дума помежду си да се разбираме 🤪
Джи, Пако, Пакито, Ушатко,
за цвят измежду тях включваме в обсъждането и някое момиче сладко.
Често АйЮ или пък Минка -
всяка от тях може да се чувства на Диспансера любимка.
Рори също в големи дози поглъща и анализира,
измежду онова което я впечатлило интересното за нас подбира.
Със снимки и реклами мен ме радва,
с такива които не съм виждала често ме изненадва.
Бел пък сериал наполовина не оставя,
често детайлно разглежда,
по такъв начин, че човек от различен ъгъл историята поглежда...

Мда, патроните ни не са един и двама,
но пък ние от това в никакъв случай не правим драма hahaha
Заедно се забавляваме,
интересни неща научаваме.❤️

Първоаприлска шега не измислих, но това ми дойде отвътре, малка закачка 😉😘
Аз вместо да си поспя до по-късно в почивния ден, се събудих рано -рано  и съвсем се разсъних с това 😂 Марги, римите ти се получават страхотно и много точно описват нещата със завоя ни към Азия, браво 🌹
Вчера се отплеснах с красивите ти китки (трябва и аз да снимам моите) и съм забравила да запазя линка на Крис, по късно ще намина да видя това-онова, както и има ли и други заглавия там,.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 07:24 от Беллора

# 263
Марги, отдавна не беше творила в рими. Получило се е много добре.

Аз си поиграх с гугъл и намерих агентската фирма, която представлява Мин Хо. Всъщност представлява само него. Странното е, че дори тези 3 проекта, които Крис е качила като инфо за 2023г. ги няма обявени под никаква форма на страницата на агентийската фирма.

Първият сериал в който се срещат Минка и Мин Хо всъщност е с тъп сценарий, но има някои много смешни моменти, а Минка е толкова сладка, че заради нея ще го довърша. До 11 еп. на Мин Хо я му се събират 15 мин. екранно време, я не, но в актьорския състав неговото име и снимка са сложени на първо място, преди Минка даже, което е много подвеждащо. Главен герой сред мъжете действително е учителят и героинята на Минка има някакви чувства към него, но не съм сигурна романтични или собственически (като на първото дете към родителите при поява на второ в семейството). А се оказа, че за Т. О. Р. това е първа роля, но се справя добре и хваща окото. Затова прочетох нещичко за него и се оказа известен рапър, филантроп и освен това е одобрен да участва в полет в космоса, до Луната, който ще се осъществи през 2023г. Като се има предвид кариерата му на музикант и артист се чудя дали корейците не са замислили нов вид шоу включвайки го в екипа за полета.

# 264
Някой знае ли какво ще дават по БТВ Лейди след края на По моя начин? За сериала с годеника на АйЮ първо беше посочена дата 4.04., но сега гледам, че е изместен за 11.04.

Бел, нареждай и ти кадри от ТГ, ще се радвам много 🤪

Това парти на финала в Наследниците за което не ти е станало съвсем ясно е във въображението на ГГ. Тан си представя 10 години по-късно как всеки е ангажиран със своите си неща, нищо не се е променило особено, 8-ми все така плахо ухажва Рейчъл и т.н. А онова, което Тан казва на Ън Санг, че на рождения си ден си пожелал пътят по който върви винаги да води към нея ми прозвуча малко като изреченото от Емко във Феркиното ушенце пак на РД "да бъдеш с мен на всичките ми рождени дни" . Наследниците няма и нужда от продължение, най-много да покажат борба между братята или как всеки от главните герои вече гледа в различна посока...

Усмивки зад кадър

Радвам се, че ви е харесало, момичета

# 265
Такаа, приключих "Чосонският стрелец" , да кажем че има много по-добри попадение като роля, сценарий и т.н. Лдг.
И случайно попаднах на японската версия на "Цветните момчета". Изгледах корейската и тайландската, ще мина и тази Joy  Четох и добри отзови за "Семейство" с Къванч и Серенай и се пробвах.  Не успях обаче да се справя с езика, много рязък ми идва след азиатските.

# 266
Чосонския стрелец е единствения сериал на Джун на който съм превъртала и който нямам желание да повторя. Има отделни сцени, които са ми харесали и само тях бих гледала отново.

Проверих в Дира - до края на седмицата на мястото на По моя начи ще дават американски филми.

Аз пък приключих сериала с младите Минка и Мин Хо. В крайна сметка все пак завърши като любовна история на учител с ученичка.

Чудя се какво да почвам. Знам че ще гледам Хуаранг по принцип, но сякаш в момента повече ме влече към нещо с участието на Минка.

# 267
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Харесваше ми да гледам младежите вечер и от утре ще ми липсват. Особено Пако. Laughing
Нищо няма да следя по телевизията поне няколко дни. Тъкмо ще отморя малко.

# 268
  • Варненска клюкарка
Мен досега от историческите които изгледах и други, които попрецъках от тук от там след АС, ме впечатлиха видеа само от Империатрица Ки, някак много мащабно ми се вижда там, не са за пренебрегване и количеството лайкове в Шортс на сцени които ми излизат там, но заради броя серии още не съм се решила, някак свикнах на 16-20. Още преди няколко месеца разцъках оттук от там Чосонския стрелец, но освен една целувка на финала друго не харесах.
Тези дни в Шортс ми излизат видеа от Любов след сватбата, вижда ми се забавен, но ми излиза със заглавие на руски и имената на героите също...

Легендата наистина се пораздвижи, хареса ми. На Минхо много му отива визията от Чосонската епоха, а с главната май имат разлика към 7 г. в нейна полза. Досега няколко такива главни двойки съм гледала, където дамите са по-зрели, ама бяха с до към 2 до 4 години....

ПП Проф издърпах и втория крачол, но тази седмица ще си доспивам Joy

# 269
За да не ни липсват
- Пако и Ера
https://youtu.be/9l5KoxFqQZY
- Со и Сю
https://youtu.be/JvjWy4saR08

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 22:42 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт