И аз съм се засилила към Империатрицата, но ще моля Профа за сериите, че не ми се гледа на руски, има доста герои и ще ме объркат с произношението на имената им. Джи ми се видя много сладък, доколкото разбрах и извънземния на Марги е в каста, и той ми е в плановете, нали им е най скъпоплатения актьор, а империатрицата е главната от ТГ....Мярнах и някакви други познати лица, а пък щом Крис казва че най-много и е харесал от видяното досега, мисл я че на мен може да не ми хареса най-много, ама все ще ми хареса, повече от друго изгледано, поне първите серии да опитам. Отделно че са ми попадали интересни кадри в Шортс с Джи и чак след видеото на Крис разбрах от кой сериал са

Марги, благодаря за снимките на братята. Големият е Ча Джин Хьок. По студеното си и високомерно излъчване ми напомня на Дарси от Гордост и предразсъдъци, но приликите свършват до тук. От гласа му удря ток. Така са подбрани братята, че много си приличат- в Наследниците разликата във възрастта им е около десетина години, а в реала само една в полза на големия брат.
Снощи стигнах до 17-та серия, доста се пораздвижиха нещата. Тази вечер ще догледам и последните 3. Минах един бърз поглед тук-там на последната, братята се посближиха, но близост пропусната в ранните им години няма как да се превърне в голяма близост нататък. Дете отделено от семейството и изпратено в луксозна вила на брега на океана в чужда страна, без подкрепа и контрол от възрастен до него, няма как тепърва да гради друг характер. С други думи, нормално е малкият да избере любовта и да се бори за нея, както е нормално големият да поеме дълга и отговорността, след като така е възпитаван. Дългът към семейството и постигнатото от баща му го обрече на брак по сметка и верооятно самота цал живот. Ама поне да ги бяха събрали с Рейчъл, така или иначе нея един ден пак по сметка ще я омъжат.
Маргти, да, снощи видях че не е актрисата от Лечителят, но предната вечер беше към полунощ, когато разцъках да погледна откъс от предстоящата серия и попаднах точно на нея, спеше ми се и така....