Крис да, свалила съм Наследниците с много високо качество, явно е купен, а не свален от някъде - даже щях да питам Марги ако иска да си нареже гифки да и кача някъде избрани серии. Чисти са, нямат йероглифи долу и лого на СБС. Ще трябва да прегледам там за други заглавия, но е с дублаж на руски и не му пасват български субтитри свалени от Замундата.
Тоя най високо платения извънземното ли е, както го нарича Марги? Аз му викам ушатко...и още нещо ми хрумна като го видях за пръв път😂 🤣Той не е ли много млад за Империатрица Ки? Тя към момента трябва да на е към 44-45 г, но пък не съм търсила от коя година е сериала...
Пако ми е най в Секретарката - и там често е разхвърлян, но под душа. Ама с костюмите ми е просто върха. Като актьор е средна работа...
Поведение на около 13 г тийнове изглежда нелепо на възрастта и спрямо предишния опит на главните. Ифантилни детинщини ми е по точното определение. И диалозите са им едни никакви. По интересна ми е в момента историята на СолХи. ГГ са ми много сладки, но два пъти повече скучни.
Стигнах до 11-та серия на Наследниците. Дано довечера да успея да изгледам още 3.
и репликите му, "нервите на гърба не били толкова чувствителни, че да реагират на нещо толкова малко."