АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 617
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • Варненска клюкарка
Проф имам да дърпам още 2 серии, та изчакай още ден.

Крис да, свалила съм Наследниците с много високо качество, явно е купен, а не свален от някъде - даже щях да питам Марги ако иска да си нареже гифки да и кача някъде избрани серии. Чисти са, нямат йероглифи долу и лого на СБС. Ще трябва да прегледам там за други заглавия, но е с дублаж на руски и не му пасват български субтитри свалени от Замундата.

Тоя най високо платения  извънземното ли е, както го нарича Марги? Аз му викам ушатко...и още нещо ми хрумна като го видях за пръв път😂 🤣Той не е ли много млад за Империатрица Ки? Тя към момента трябва да на е към 44-45 г, но пък не съм търсила от коя година е сериала...
Пако ми е най в Секретарката - и там често е разхвърлян, но под душа. Ама с костюмите ми е просто върха. Като актьор е средна работа...
Поведение на около 13 г тийнове изглежда нелепо на възрастта и спрямо предишния опит на главните. Ифантилни детинщини ми е по точното определение. И диалозите са им   едни никакви. По интересна ми е в момента историята на СолХи. ГГ са ми много сладки, но два пъти повече скучни.

Стигнах до 11-та серия на Наследниците. Дано довечера да успея да изгледам още 3.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 14:12 от Беллора

# 226
С повече фантасмагории от "Звездната любов", но пак лек за гледане Марги. Пако Joy  и репликите му,  "нервите на гърба не били толкова чувствителни, че да реагират на нещо толкова малко." Joy  но беше достатъчно голямо за да се разцвърчи , че се разхожда без сутиен из квартала Joy  Може би и защото тук са му дали кряскащата роля, която  по-принцип се изпълнява от женските персонажи не е съвсем неговият сериал.  Във филма с 8ми където си партнира, пак го играе леко глуповат, но е съвсем друго нещо.
Тоя най високо платения  извънземното ли е, както го нарича Марги? Аз му викам ушатко...и още нещо ми хрумна като го видях за пръв път😂 🤣Той не е ли много млад за Империатрица Ки?
  Да, още май не сме му определили ника, Извънземно, Екзотичен .............  не е той ГГ в  Ки -   https://youtu.be/wDtAHF-fiR0   там е Джи, пак много добра роля направи.
   А това е моят любимец  https://youtu.be/RiY_hG09cic

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 11:49 от Krissttinna

# 227
  • Варненска клюкарка
Крис, Джи лечителят ли? Да той е сега погледнах на тела, но май видях и друго познато лице, но нямам време сега да търся ще доразцъкам по-късно....

Все забравям да коментирам че тези корейци са в някакви различни модни измерения от останалия свят, или по-скоро плюс актуалната мода. Едно за оувърсайз модата, ама какви десени имат на ризи и пуловери.... да рече човек че се е случило в някакъв период от време, но не- в различни години, че даже и през пет, то са някакви шахматни десени, някакви шарении дето не им знам формите, ама вадят очи, огромни райета, мъже на точки....

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 13:42 от Беллора

# 228
Крис, гледала ли си сериала Аз съм Сам от 2007г. Излиза ми, че Минка и Мин Хо са си партнирали тогава за пръв път. Какви са ти впечатленията?

# 229
Криси, ника му е неуточнен и не е нужно да е само един в крайна сметка. 🤣Важното става ясно, че Извънземното и Екзотичния красавец са едно и също лице.
Обаче хумора си е специфичен за всяка тема и единствено участващите в нея могат да го разберат. Доста са тези, които обсъждаме, а не усещам още да съм се омотала.😁 hahaha
Значи Два свята е с още повече фантасмагории, вероятно ще пропусна😁

Така ли?? Тандема Мин-Мин има два общи проекта? Ако сте наясно споделете подробности и за първия. Гледам ги в Ловеца.

Бел, гифки много обичам обаче не събирам, нося от сериалите, които гледаме, а и да разкрасяваме темата. 😜 Ако има момент, който ти харесва мога да резна за теб, тогава ще обсъдим допълнително за качването някъде.

# 230
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като стана въпрос за любимци и украса на темата, чакай да си сложа моят как изглежда съвсем, съвсем прясно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не бил вече Куки (бисквитка), на шоколадово блокче приличал. Joy
От вчера насам има покачване продажбите на СК на места и с по 20%.
Скрит текст:

И нека да има нещо и за ИВ Wink
Скрит текст:
                         Лей от ЕХО

# 231
  • Варненска клюкарка
Аз снощи стигнах до 14-та серия на Наследниците. Най после отлепиха от еднообразната история в училище и пообърнаха внимание и на други герои. Стана ми интересно, преди това се бяха оспали цели 6 серии, даже и главната показа малко живец... Цъкнах фрагмент и от 15-та но ще я гледам тази вечер. В краткия момент видях още едно познато лице от друга история - майката на Минка от Лечителят, ако не греша, в Наследниците е изчезналата майка на онзи другия влюбен, не мога да му кажа името на български, защото подозирам, че на руски хубаво са го омотали с тяхното произношение. Станаха ми 9 познатите лица от друг и изгледани сериали. Посмях се от сърце, когато бащата на другия влюбен каза нещо ала че най-после има повод за гордост- а поводът, че синът му не е на последното място на теста. На последното стотно място беше главния, а на 98-то наследникът на хотелския бос, все е за двойка, ама с малко разлика от последния Joy Ама че проклетия е втората съпруга- реално тя е полагала грижите за възпитанието и образованието на големия син, самата тя няма деца, а не проявява грам чувство към него, животно да беше, щеше да се привърже към дпугото същество за което се е грижило. С право е бясна на любовницата и на детето което е росдила от мъжа и, но самата тя идва в семейството, когато първата съпруга е починала и нейното дете не би трябвало да я бърка за нищо, още повече че сама не е могла да роди дете.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 12:35 от Беллора

# 232
Аз пък снощи на няколко пъти с глас и от сърце се смях на Пако и компания по Лейдито. Колкото и да е глуповат на моменти, сериалът предлага и бисери, на които няма как да се сдържиш и да не се разсмееш. Съжалявам, че не мога да ви ги възпроизведа. Joy
Скоро ще сменя панталонките, да знаете. Peace
----------------------------------------------------
С нови гащи съм, фръц-фръц. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 13:54 от profi_1

# 233
Крис, гледала ли си сериала Аз съм Сам от 2007г. Излиза ми, че Минка и Мин Хо са си партнирали тогава за пръв път. Какви са ти впечатленията?
      Не Рори, ще погледна дали го има преведен.

# 234
Сладурът Данчо и един от играещите в Наследниците, вие ще кажете в каква роля е, снимат в момента в нов сериал. Очаква се да излезе в първата половина на тази година. Това е първият тв проект, който Данчо реализира с новата си агенция.
https://www.soompi.com/article/1566010wpp/choi-jin-hyuk-confirme … or-upcoming-drama

# 235
  • Варненска клюкарка
Данчо с моя любимец от Наследниците, баткото на главния герой.

Върнах се да сложа Данчовите трапчинки Heart

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 15:22 от Беллора

# 236
Мъжките образи в Наследниците като цяло са ми по-интересни и на мен - при главния нищо необичайно, бори се докрай за любовта си, но приятеля му Йонг До и баткото са от противоречивите 🤪
Чудех се клип ли, гиф ли, но така ме погълна Ютюб, че не можах да избера и накрая това

Бел, актрисата в Наследниците мисля не е майката на Минка от Лечителят. Тази от Лечителят сме я гледали в Ангела с Данчо - леля на ГГ и майка на РУ На и Ни На.

Рори, заповядай
Аз съм Сам, бг суб
https://www.vbox7.com/play:b82f4a803c?p=playlist&id=2393396#

Вярно, с Минка и Мин Хо. Слагам да има, пък Криси може да донесе и отнякъде другаде.

# 237
I az с това идвах
Скрит текст:

800 заглавия, все още се изумявам щом се сетя за бройката.
 Довърших Пако. Без последните два епизода в които започна да ми доскучава , си беше забавен.  Марги -  уцелила си уникалният розов аутфит на КимТан Joy

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 00:58 от Krissttinna

# 238
Много е красива тук нашата пътничка във времето и не мога да не ви поздравя с нейното изпълнение.
https://youtube.com/shorts/NLTOF1utmOw?feature=share

Започнах сериалчето с младичките Минка и Мин Хо. По принцип е комедия и има много забавни места. Минка е сладка напаст. Дотук само видях как героя на Мин Хи се появи и извърна поглед след нея. Обаче и попрескачам, защото има някои сцени прекалено дълго фокусирани върху героинята на Минка и нещастния учител попаднал на пътя й. Обаче където е смешно си е смешно. Ще го гледам. Тук Минка е с визията с която е в рекламите с Джун. По едно и също време може би са снимани. Явно Хуаранг ще почака още мъничко.
Обаче да попитам нещо за Императрица Ки. Вярно ли е, че е 50+ серии и с каква продължителност са сериите. Нещо се научих на 16-20 серии и като прочетох над 50, ако са по 1ч. всяка май няма да се навия, въпреки че е любимия сериал на Крис

# 239
Музикален поздрав и от мен с песен от Наследниците в изпълнение на любимеца на Бел 🙃

Гифки от същия сериал, част 1 😉

И кадри от "Тайната градина" 🤪
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт