АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 710
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
На мен пък любопитно ми стана какъв е този сериал с 12 еп. по около 12 минути всеки, т.е. с времетраене като на един филм. Ив и Криси го похвалиха.
 Ето го "Целуни Гоблин" - https://playtube.tv/watch/%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%BA%D … t/OWOT1D5ClID85XW
  Ако Гоблин иска да стане човек, трябва да целуне 10момичета и да научи по една емоция от тях. И нашият Гоблин с трапчинките беше много старателен при изпълнение на  задачата. Става ако му се гледа на човек нещо много леко и ненатоварващо.
    Ив и на мен ми хареса "Faith"  https://youtu.be/Q8OUqK2qQhU   започнах го защото реших, че е комедия те не спряха да се трепят. Joy
    Имам нужда от ъпдейт.  ? кои са Емо, Вирго и готиният Ча  Joy

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 22:47 от Krissttinna

# 571
Ааа, 8ия принц не го харесах и му се дразнех и като външност и като характер и поведение. Но актьорът е голям бонбон в Бягащия човек. И 3ия принц е много сладък в шоуто.

2 в 1, най-после се появи още някой който е гледал и харесва Илджиме. Затова веднага ще те попитам нещо, което го умувах и намерих 2-3 възможни отговора, но все пак според теб в кой момент героинята на Хьо Джу разбра, че Йонги и Илджеме са един и същи човек. Аз залагам най-много на момента, когато го свари да заплашва баща й и разбра, че Илджиме е момчето, което срещна като дете.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 00:09 от Рори72

# 572
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Крисс, Joy  Емо и Вирго са ето тези - https://www.youtube.com/watch?v=GKVjzpb2KXE

А най-красивият Ча е някаква нова звезда, много актуален в момента. Има го някъде на предните страници, доколкото помня в линк.

# 573
  • Варненска клюкарка
Марги, не съм разбрала че не си го видяла. Ето го, през видео ми изскача в Шортс- айдълче, снима се в сериали и в куп реклами. И да не искам научавам разни неща за него Joy

"Най красивия" Ча - определението му е дадено от хора занимаващи се с красота,
https://www.youtube.com/shorts/8xbSQwYnhcg
https://www.youtube.com/shorts/qQAMkg56nkc

Докато ги слагах, попаднах и на една лудория на най красивия Ча и МуБин но ще ви я спестя, хората си спомнят забавните моменти.....

# 574

Да го извадим най-красивия Ча, да се вижда ❤️🤪

Емо и Вирго си ги представях корейци. 😆

# 575
Емо и Вирго си ги представях корейци. 😆
Изненадааааа! Stuck Out Tongue Winking Eye Не са.Peace

Честит празник!
Няма начин да не се трудите, затова ви поздравявам.

# 576
  • Варненска клюкарка

Да го извадим най-красивия Ча, да се вижда ❤️🤪
Марги , да го извадим  hahaha

По-късно ще намина да уточним някои неща за темата, първо да свърша някои неща из къщи.... Ядосвам се на себе си, като се върна от работа стоя до среднощ да гледам сериали, а тези дни вкъщи почти не можах да гледам Ловеча.
Забравих и че щях да вадя кадри от Хуаранг с красивия Пакито, ама по-късно ще прецъкам тук-там.....Имам някакъв проблем с мобилната версия когато се опитвам да публикувам линк от Шортс - в ресдакция ми дава надпис грешка, при вас има ли такова нещо?

Проф, честит празник и на теб!

# 577
Мерси, Белл Hug
Докато ММ не ме е изгонил от компа ще греба с пълни шепи от всичко в Ютюб и в нета изобщо. Grinning
Нагребах, например, ей тези две корейски дерматоложки, които леко повдигат завесата около перфектния външен вид на айдълите.

# 578
Оххх, Рори, труден въпрос ми задаваш за Илджиме. Гледала съм го преди повече от 12-13 години. Чак такива подробности няма начин да си спомня.

The Glory гледам аз. Актьорската игра е супер, но сериалът е труден за гледане заради темите, които засяга. Не е да се гледа между другото, трябва да се настроиш за подобен сюжет.

# 579

The Glory гледам аз. Актьорската игра е супер, но сериалът е труден за гледане заради темите, които засяга. Не е да се гледа между другото, трябва да се настроиш за подобен сюжет.
Само 8 ли са епизодите? Още онзи ден ми направи впечатление това заглавие, че в онези награди за кино и телевизия, които се водят едни от престижните за ЮК е отличено в три категории. Няма да е случайно, но явно е и доста тежък.

Бел, и аз съм на мобилната. Не, при мен няма проблем. Само понякога с прикачването на изображения ми дава грешка, но като цяло ми е много удобно през нея.

# 580
Марги, 16 са епизодите на The Glory, но от Нетфликс ги излъчиха на два пъти по 8. Преведен е на бг.

# 581
  • Варненска клюкарка
Марги, коя година е сниман A Witch's Love / Любовта на Вещицата , знаеш ли? А Градския ловец 2011 ли беше? Събирам линкове да изпратя на Проф да започва да заменя неработещите на първа страница, ясно е че Супер К няма да го бъде. Ако имате любими заглавия и липсват на първа, предлагайте, таблицата е много удобна за бърз достъп.

Марги, при мен от няколко седмици от мобилната при опит да редактирам и пренеса линк от Шортс ми дава грешка, много е досадно, после ако пробвам от компа не винаги мога да намеря същото видео, а и направо ми се отщява да го търся...

# 582
Моите най-любими сериали, след АС са: Илджиме, Песа и вълка, Герой, Две седмици, Беззаконен адвокат, Цвете на злото, Отново моя живот, Градския ловец.

# 583
Бел, Градският ловец е от 2011, а Любовта на вещицата - 2014.
Достъпът до Супер К-драма е спрян, но сайта може и все някога да се завърне. Последно излиза това

Рори, следиш ли нещо в момента?

2в1, благодаря 💐

# 584
  • Варненска клюкарка
Рори, тези заглавия ги има в диспнсерските кахъри, нали няколко човека си разпределихме да публикуваме по един пост, който все е към заглавната темае, а за Ловеца съм приготвила линк....

Марги, ако се завърне лесна работа, Проф ще копира  сегащната подредба. После ще ти пиша....

Общи условия

Активация на акаунт