АС и други романтични К-драми - тема 1

• 26 859
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
+1. Нищо не връщаме 🤣
Проблема ми е, че отправя ли се след един линк към Ютюб и отворя втори клип, трети, пети и не мога да се спра... Защо съм такава...🤣
От споменатите заглавия вниманието ми привлякоха Пако с каката, много забавен момент в леглото. 🤣 По-нататък ще му хвърля едно око.

Рори, това за което питаш е някакъв първоначален вариант на Кучето и вълка, ако разбрах правилно от коментарите актрисата е същата, но дългата коса ѝ е причинявала неудобство.
Отразила си ни поотделно, много мило 💕

Ив, ами покажи ни като се сетиш. Не само цъфтящи, обичам аз растителност всякаква. Днес например в продължение на минути наблюдавах стена с бръшлян през която минавам всеки ден 😂

# 346
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да Онагледявам за кого говорим:

Този ми прилича на Пакито. Ама вече се омОтах яко с всякакви имена и физиономии, така че не знам кога и дали изобщо ще се размотая. Joy

И аз обичам китки, но в последните години нямам време да им бая като хората.

# 347
Да Онагледявам за кого говорим:

Не знам какво има у това момче, 3 сериала съм изгледала с него и ни един от тях не ми е харесал като съдържание, но и не можах да  не ги догледам. Мисля че една драма много би му паснала, гледах такава сцена с него и му се получи много яко, но го виждам все в лекия жанр.
  Това не е ли Пакито. S Профи сме писали заедно. Що годе смислен беше филмът на Пако с 8ми "Среднощни ченгета" мисля и него го има в плейлиста с "Ки"

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 17:35 от Krissttinna

# 348
Почти едновременно сте написали едно и също нещо Профи и Криси, в случая все едно делите общ мозък 🤣🧠

С помощта на чичко Гугъл

Че (или Чо) Джин Хьок каза и 2в1, значи е права. Никога не бих разпознала, че е баткото на ГГ в Наследниците, но е точно той.🤪

# 349
Почти едновременно сте написали едно и също нещо Профи и Криси, в случая все едно делите общ мозък 🤣🧠
Направо сме му лявата и дясната половина на тоя мозък Mr. Green, с една гънка между нас ... за равновесие. rotfImbo

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 18:46 от profi_1

# 350
  • Варненска клюкарка
Направо сме му лявата и дясната половина на тоя мозък Mr. Green, с една гънка между нас ... за равновесие. :rotflmao:
Нямаш милост, направо се разхълцах от смях Joy Joy Joy
И за омотаването и аз нямам размотаване, като видя 5 корееца и прочета 5 имена, всичките започват да ми изглеждат по един и същ начин и да ми звучат по един и същ начин Joy

На Пакито визията е красива само в Хуаранг с многото грим и с дългата коса, в Наследниците е някакъв момчурляк дето няма кой знае каква външност. Даже не го познах в 6-та серия.  Но и баткото наистина е труден за разпознаване на тази снимка. Даже в Наследниците само като му обърнаха назад косата и се промени рязко- стана още по- хубав. Наистина е красив, затова през цялото време имах чувството че са объркали главните. На този му трябваше само една огнена мацка и щеше да ги отвее всичките келеши там... Страхотно излъчване имаше, а от гласа му бие ток - има нисък и гърлен тембър. Мин Хо направо се губеше в общите им кадри. Имаше какво да се сравнява, защото на ръст бяха еднакви, реално само с година разлика във възрастта, а в историята с десетина, но тази снимка е по-слаб в лице, а в Наследниците имаше бая бузи и беше по-едър в горната част на тялото.
Чете се Че, но бях го написала Ча и вече не можех да се върна да го оправя ....

И аз съм така с ЮТ и особено с Шортс, имам ли работа, гледам да не ги наближгавам че отиде....

# 351
Шото писах 3 пъти емотиконката наизуст и все не излизаше, та я зарязах нарочно грешна. Сега вече е ОК. Можеш да ми оправиш цитата.

В канала в Ютюб на АйЮ вече е публикуван епизодът, в който ѝ гостува Шуга. Тепърва ще го изгледам, но от кратките извадки, които видях в нета, разговорът им е много интересен за мен. И за още много хора, защото са натрупани над милион гледания само за 6 часа. На вас и да не ви е интересен, ще сложа линк, току виж сте го харесали. Wink https://www.youtube.com/watch?v=OP9I2w7UMDc

# 352
  • Дубай
Итауен клас наистина промени виждането ми за Пако като артист... До  преди този сериал  бях го гледала все в някакви по-лековати роли,но там просто разцъфтя и преобърна представите ми, показа ,че може да се превъплъщава и в много сериозни роли.Драмата е много хубава и съдържателна.
И аз съм така с Шортс,нямам спиране.Като започна едно,та второ ,трето и така нататък.

https://youtu.be/4qOT_Aw9IgM

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:21 от I.V

# 353
  • Варненска клюкарка
Някой поглеждал ли е програмата на Лейдито, 19:30 мина, а к-сериал няма.

# 354
Бил отложен за 17-ти, предполагам заради Великден.

# 355
  • Дубай
Ама много несериозно от страна на бТВ лейди...то не беше веднъж-дваж това отлагане...

# 356
  • Варненска клюкарка
На филмовите  канали програмата не се влияе от празници. Излъчват без прекъсване сериали и на Коледа и на национални празници и на избори...Що си мисля че в 19:30 повече к- сериал няма да видим. С първия си приспаха потенциалните зрители и рейтинга им сигурно е бил зле. Наистина е несериозно.

# 357
...имам желание да видя Градския ловец, не си падам по отмъщения и мафии, но щом на Марги и харесва, има вероятност и на мен.
Бел, за Градският ловец щях да ти казвам, че не е само екшън и отмъщения. Има си от всичко по малко, включително романтика и комични ситуации. До 14 еп. съм и за момента ми харесва🙃
Съкращението Мин-Мин не го измислих аз, а по-изобретателни фенове, но ми звучи като Минчо-Минка, признавам си🤣
Накратко за историята - събитие от 1983г. преобръща човешки животи. Ражда се Йон Сънг (героят на Мин Хо). В същото време в Мианмар при посещение на президента на ЮК  избухва бомба. В отговор петима южнокорейски служители планират тайна операция, при която екип от 21 човека да влязат в Северна Корея. В последния момент петимата прекратяват плана. Снайперисти откриват огън по сънародниците си и 20 човека от екипа умират. Включително и бащата на току-що роденото бебе.
Единственият оцелял е най-добрият му приятел. Уж, за да направи добро на майката и да ѝ позволи да заживее нормален живот отвлича детето и го отглежда в Тайланд, възпитателните му мерки са сурови, пък хлапето е обучавано да оцелява при всякакви обстоятелства. Идва моментът, в който му казва, че биологичния му баща е друг и трябва да отмъсти за смъртта му.
Години по-късно след като завършва образованието си и получава докторска степен ГГ се завръща в ЮК да търси отмъщение, но неговите методи са различни от тези на осиновителя му и няма намерение да си цапа ръцете с кръв.
В 1 еп. с Минка общи сцени нямат. Разочаровах се дали през цялото време няма да е така 🙄 Но си имат такива и те не са никак малко...
Първият замесен в случая с баща му е  конгресмен, той е и единственият за когото знае със сигурност, до другите щеше да се добере чрез него. А до конгресмена се опита да стигне благодарение на любовницата му. Май от някакъв бар си тръгна с нея, героинята на Минка се казва НаНа и е шофьор на повикване, та тя ги закара на мотел. Ядоса се, че си разменят ласки в колата, спречкаха се с героя на Мин Хо... Това реално беше първата им среща 😆 После се оказа и че ще работят на едно и също място - той като IT специалист, тя като бодигард в резиденцията на президента, т.е. Синята къща... За Минка беше просто един плейбой, той пък уж я гледаше с пренебрежение, че "татенцето" му каза да не се доверява и влюбва, но се случи точно това...
А вместо да убива виновниците за смъртта на родния си баща, реши да ги остави на правосъдието, но помага за залавянето им като тайнствен благодетел когото нарекоха Градския ловец 😜

Стана дълго Embarassed

# 358
  • Варненска клюкарка

Скрит текст:
Бел, за Градският ловец щях да ти казвам, че не е само екшън и отмъщения. Има си от всичко по малко, включително романтика и комични ситуации. До 14 еп. съм и за момента ми харесва🙃
Съкращението Мин-Мин не го измислих аз, а по-изобретателни фенове, но ми звучи като Минчо-Минка, признавам си🤣
Накратко за историята - събитие от 1983г. преобръща човешки животи. Ражда се Йон Сънг (героят на Мин Хо). В същото време в Мианмар при посещение на президента на ЮК  избухва бомба. В отговор петима южнокорейски служители планират тайна операция, при която екип от 21 човека да влязат в Северна Корея. В последния момент петимата прекратяват плана. Снайперисти откриват огън по сънародниците си и 20 човека от екипа умират. Включително и бащата на току-що роденото бебе.
Единственият оцелял е най-добрият му приятел. Уж, за да направи добро на майката и да ѝ позволи да заживее нормален живот отвлича детето и го отглежда в Тайланд, възпитателните му мерки са сурови, пък хлапето е обучавано да оцелява при всякакви обстоятелства. Идва моментът, в който му казва, че биологичния му баща е друг и трябва да отмъсти за смъртта му.
Години по-късно след като завършва образованието си и получава докторска степен ГГ се завръща в ЮК да търси отмъщение, но неговите методи са различни от тези на осиновителя му и няма намерение да си цапа ръцете с кръв.
В 1 еп. с Минка общи сцени нямат. Разочаровах се дали през цялото време няма да е така 🙄 Но си имат такива и те не са никак малко...
Първият замесен в случая с баща му е  конгресмен, той е и единственият за когото знае със сигурност, до другите щеше да се добере чрез него. А до конгресмена се опита да стигне благодарение на любовницата му. Май от някакъв бар си тръгна с нея, героинята на Минка се казва НаНа и е шофьор на повикване, та тя ги закара на мотел. Ядоса се, че си разменят ласки в колата, спречкаха се с героя на Мин Хо... Това реално беше първата им среща 😆 После се оказа и че ще работят на едно и също място - той като IT специалист, тя като бодигард в резиденцията на президента, т.е. Синята къща... За Минка беше просто един плейбой, той пък уж я гледаше с пренебрежение, че "татенцето" му каза да не се доверява и влюбва, но се случи точно това...
А вместо да убива виновниците за смъртта на родния си баща, реши да ги остави на правосъдието, но помага за залавянето им като тайнствен благодетел когото нарекоха Градския ловец 😜

Стана дълго Embarassed

Марги благодаря за резюмето
Марги, благодаря за резюмето. Каня се да погледна след празниците. Имам усещането че малко прилича на Кучето и вълка, пак има тайландска връзка в историята, но гледах видеа и видяното ми хареса.
Тези дни може да мина още веднъж първа серия на извънземното, имам пропуски там, че го започнах от четвъртия опит. Преди няколко седмици цъкнах, но попаднах на черни субтитри, които много ме измориха и към средата на серията ме отказаха. Втория опит приключи на 15-тата минута, че нещо ми заби, третия и той до там и почти ме отказаха да продължа. Четвъртото разцъкване го започнах направо след средата на първа серия и така митнах успешно нататък Joy Вярно финала не блести с идеи но пък и няма какво да предложат реално. Приличаше на финалите на Ангела и на вампирския с ДжГ, главния една сутрин прото се материализира до любимата си в леглото и каза едно "върнах се..." Преди това чипа нещо му беше повреден и се материализираше насам-натам, само не и където трябва....По едно време вместо в съседния апартамент, цъфна посред натовареното движение на Гагнам с един чехъл на крака  а в последната серия се телепортира и без чехли, литнаха докато се канеше да намине при съседката Joy  

Днес съм си вкъщи и си нацъках скрийнове.... Имам и от други сериали, много ми се искаше да ви покажа за "оппа"- та но кой знае къде са в кашата която ми е на ЛС....

Преди финалното появяване в леглото, цъфна на някаква премиера, уж спря времето, но така го спря че издърж само няколко секунди и всички в т.ч. и камерите успяха да видят как нацелува главната, не пропусна и да и се накара че и бил забранил да ходи такава разголена, какво било това сега, метна и палгтото си и така..... Но имаше напредък, при последното целуване боледува само една нощ, любимата му за пореден път едва го домъкна до леглото, изтърва го точно пред вратата на вилата  Joy А на последното нищо не му стана. Брата на главната до края го гледаше с такава любов и възхищение,  говореше му че сестра му не го заслужавала и заради него тоя келеш влезе в пътя и най-вероятно от трети опит ще бъде приет в университет. А кандидат жениха продължи да тича след любимата си....

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 13:27 от Беллора

# 359
Градският ловец повече прилича на съвременна версия на Илджиме. Но и има съществена разлика и с двата джунови сериала. Детето беше откраднато за да бъде превърнато в отмъстител, но без самото то наистина да има връзка с някой от убитите. Съпругът на майката не му е роден баща, а и реално не е прекарал време с детето, не се е грижил за него, така че не може да се каже, че му е бил втори баща. Приемният баща използва детето, употребява го изключително грозно като му съсипва детството лишавайки го от майка и живота с нея. Хич не му пука нито за жената, нито за детето. Всичко което прави е с цел да убие виновните за смъртта на тези 20 мъже. На всичкото отгоре иска на всяка цена да го накара да убие и родния си баща за да бъде отмъщението максимално жестоко. Реално детето няма лична причина за мъст и се бори за справедливост. Всъщност от самото начало избира да наказва виновните чрез закона, а не със смърт, както настоява приемния баща.
Марги би трябвало вече да е стигнала до там където се разбира кой е родния му баща и каква точно роля в отмъщението си му гласи приемния такъв. Много силна история.

Общи условия

Активация на акаунт