АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 515
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Варненска клюкарка
Попрецъках сериала с Пако, от видеата на 2в1 - кака че кака, пък и не е първа красавица, ама си химичат с Пако. Видимо момъкът си беше загубил акъла по каката и тя по него. Беше доста объркан че го изрита от леглото, каза и че е на 25, значи тя е на 39 щом е+14 г...... Май името му там е Донг-Ха или пък това да е нейното име.... От това което бях гледала с него, бях виждала че с Ера нямат химия, отчитам го като недостатък на сценария щото там и по принцип нищо не се случваше, откъде да дойде тая химия, с главната от Хуаранг отиваха към замръзване, с Минка добре им се получаваше, но то на нея с кой не и се получава.... Сега се чудя що за телевизия и в какъв час е излъчвала този сериал, че на моменти, а аз прецъках много набързо, буквално за двадесетина минути 2 едночасови серииоии, видях че не страдат от излишен срам Joy  И определено с якичка, бяла престилка или костюм  роли му отиват повече от тази на ММА боец, въпреки атлетичното мутяло. Ето защо ми е харесал толкова в Секретарката, там беше перфектния модел на костюми.
Видях че изпълнява едната песен в сериала, но загубих видеото, затова няколко скрийна....

На някаква сватба Пако хвана букета...

Колана и копчето 😂

# 361
О, да. Героят на Мин Хо от самото начало е с чисто сърце, не е бил с намерение да убива. Имаше един кратък момент в който си помисли, че бащата на прокурора заслужава да умре, защото освен всичко друго вярваше, че е замесен в инцидента с чичото. Обаче само след миг се обърна готов да му протегне ръка ❤️ Не ми се случва често, но този сериал ме просълзява. Още в 1 еп., а нататък моментите с майката. 
Историята не ми напомня никоя друга, затова и навярно ми е толкова интересна.
Рори, бързам да стигна до момента в който става ясно кой е истинският баща и тук-там превъртам. Дотук още не е споменато, довечера съм на 17 еп. и вече ще започне да се разплита навярно. Залагам на президента, не знам защо 🙃
Осиновителя е ужасен човек... Искаше да използва момчето като оръжие. А то искрено го обичаше, но както сам каза никога не усети любовта му...

Бел, изгледала си Моята любов от звездите. Заприлича ми на финала на Ангела, но и аз осъзнавам, че нямаше какъв друг да спретнат. Може би щеше да ми хареса повече ако там, на премиерата беше казал "върнах се", завършват с целувката и готово 🤪

# 362
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.... Може би щеше да ми хареса повече ако там, на премиерата беше казал "върнах се", завършват с целувката и готово 🤪
Joy Голям любител си на собствени версии за сериален край.

Обаче, признавам си, има сериали, при които няма как да не се съглася с теб. Peace

# 363
Майката вече даде ли бродирана кърпичка на Нана. Има разни подсказки, но мислех че по-рано беше ретроспекцията в която се разбира, че е трябвало да направи аборт, но не е. Тъй като са ти останали само 4 серии няма начин в 17 еп. вече да не стане ясно за зрителя, а малко по-късно и за героя на Мин Хо кой е баща му, но ти всъщност вече знаеш. Оня дори не е осиновител, но пък е отгледал момчето и за него добър, лош баща му е. Във финалната серия има сцена като в Песа и вълка, а иначе има други моменти, които много напомнят на Илджиме, но аз харесвам много тези сериали и не ми пречи това, че откривам прилики. Както вече писах Градският ловец засега е единственият неджунов сериал, който нареждам сред неговите и бих го повторила в следващ момент. Има много моменти, които стискат за гърлото и да, още от първа серия. Най-тъжното е, че прочетох, че е базиран на истински събития. Има и един филм също базиран на реални събития който стиска за гърлото през цялото време. По целия свят политиката е мръсна работа, но корейците я показват чрез филмите и сериалите без смегчаване. Явно имат куража да покажат грозното й лице без маска и грим.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 16:45 от Рори72

# 364
  • Варненска клюкарка
Проф, БТС Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/shorts/ZqR7n7bykkY

Днес съм си вкъщи и вместо да разцъкам някой сериал, целия ден вися в ЮТ или Шортс. Отварям едно видео, второ и после нямам спиране.... Вчера споменах че от месеци не мога да се отърва от двама известнви младоженци, но забравих да сповмена видеата с Cha Eun Woo. И той като другите двама не ме остава на мира. Не го знам ни къде е играл, ни какво пее, но през видео ми излиза със сцени и концерти поне от месец. Иначе е много красив съшщо.

Определено и на мен щеше да ми хареса повече варианта който спомена Марги, помислих си абсолютно същото и аз, но явно не винаги могат да преценят кога да спрат, а така с поредното няколко секундно връщане, което имаше на няколко пъти и не става ясно това на разсъмване в леглото окончателно завръщане  ли е или пак за малко. Поне му мина боледуването след целуване -първия път се трупяса на мига и лежа цяла седмица ни жив ни умрял, а предпоследния път поне вървеше почти сам и на другата сутрин се събуди здрав. А последния път видимо нищо му нямаше и силите му да се изпари си бяха на място...
Разбрах че в ЮК хапват картофите със захар, докато главната тичаше след извънземния, го пита със сол или захар ги предпочита, а той я сряза че не ги обичал въобще, а тя се размечта за картофки със захар...Главната беше лакома подолбно на героинята си в Легендата и все разни гадости и се ядяха- то морски червеи, живи октоподи, мариновани раци, та главния я питаше няма ли да и се дояде нещо нормално, но все пак отиде да и купи червеи Joy Каза му че заради глада и това че на СП предлагат само пиле и бира и се яде всичко и по много....Но актрисата е болезнено слаба, с повече дрехи в Легендата не си личи, но на моменти в този сериал ми страшнее и не се съмнявам че подобно на героинята си, хапва по една ябълка на ден и понякога чисто кафе и толкова. Лицето и е малко по-едричко и вероятно заради това може би гладува.

# 365
Ох, Joy. Обожавам ги. На сцената са умопомрачителни, музиката им е разкошна, а през останалото време умеят да са невероятно забавни. Съжалявам, че ги откривам с 10 години закъснение, които няма как да наваксам, предвид плодотворността им. Все още дори с музиката им не успявам, все от някъде ми изскача по някоя неизслушвана песен. А какво оставало за живота им прекаран пред камерите. Стотици хиляди клипове са.

# 366
Рори, минах го този момент когато майката даде кърпичката на Нана, Някаква подсказка ли има и там newsm78 Сега ми стана още по-любопитно.
Да, сериалът е базиран на реално историческо събитие - Бомбардировката в Рангун от 1983г.

Бел, този път с теб делим общ 🧠 с гънка по средата 🤣
За разлика от Ангела където балерината усети биещото му сърце, а малко преди да се изпари го показаха, че се бори да остане на Земята като отправяше молитви и пишеше писма, при Извънземното не стана ясно завръщането окончателно ли е или ще се появява и изчезва. 🙄 Приемам, че се е върнал за постоянно щом мъртвото растение в дома му започна да се възстановява...

# 367
Попрецъках сериала с Пако, .............
Сега се чудя що за телевизия и в какъв час е излъчвала този сериал, че на моменти, а аз прецъках много набързо, буквално за двадесетина минути 2 едночасови серииоии, видях че не страдат от излишен срам Joy  ....................
.............................
Телевизията е tvN, за която споменах преди. Не е държавна и е платена. Секретарката Ким, Гоблина, Хотел дел Луна са все техни продукции. Много техни сериали са по-гледани дори и от тези на държавните телевизии.

Сонг Джунг Ки се ожени за партньорката си от Потомци на слънцето преди около 5 години. Много хора не бяха доволни от решението му, защото каката хем е една от много популярните актриси (заедно с каката на Извънземното и още една друга са известни като Тройката - трите кралици на Халю вълната), хем си има и доста критикари и то не заради актьорските ѝ качества, а по-скоро заради личния ѝ живот. Две години по-късно се разведоха. И съвсем изневиделица в началото на тази година обяви, че се е оженил за една англичанка, която му помагала за ролята му в сериала Винченцо и чакат първото си дете. И понеже това си е доста коментирана тема за това непрекъснато ти излизат клипчета с него.

А Ча Ън У е новият идеал на корейците за перфектна красота. Преди беше Канг Донг Уон, за който пластичните хирурзи казваха, че лицето му имало перфектни пропорции. Малкият е в една от момчешките им групи, но в последните години го набутват в доста сериали, че корейските девойки да въздишат по него още повече.

За финалите на корейските сериали мога да ви кажа само едно. Свикнете, че доста от тях са такива, отворени или пък претупани в последните минути и се чудиш какво стана.

# 368
  • Дубай

А Ча Ън У е новият идеал на корейците за перфектна красота. Преди беше Канг Донг Уон, за който пластичните хирурзи казваха, че лицето му имало перфектни пропорции. Малкият е в една от момчешките им групи, но в последните години го набутват в доста сериали, че корейските девойки да въздишат по него още повече.

За финалите на корейските сериали мога да ви кажа само едно. Свикнете, че доста от тях са такива, отворени или пък претупани в последните минути и се чудиш какво стана.
Гледала съм Ча в едно училищно сериалче и една историческа драма,не помня имената им сега...А бе ,дръвце е си е за мен,иначе да краси екрана, става да!Някак посредствен артист е за мен-не може да ми предаде емоциите си както трябва,може и от годинките да е ,че е много младичък още.

# 369
Давайте ги тези обяснения с по някоя фотка, че нямам време да ходя да ги търся в нета по имена. Все пак, като чуя за хубав мъж, държа и да го видя. Laughing

# 370
  • Дубай
Проф,Ча

https://youtu.be/A1DFnqzF8-o
Канг Дон Уон-даже и IU признава,колко му се възхищава и харесва.Участват в брокер, филмът,който спечели някаква награда на фестивала в Германия за  най-добър международен филм.✌️😍

https://youtu.be/JfE6bANZyKg

# 371
Днес това
https://youtu.be/U142HFnzUvY
ми излиза в ютуб постоянно и като видео и като част от новина. Пише и Нетфликс. Кадрите във видеото виждали ли сте ги в други сериали? В крайна сметка фенско видео ли е? Интересува ме дали новината е истинска не заради Наследниците, а заради възможността много стар сериал да бъде подновен за втори сезон. Любопитно е дали това може да се случи 10г. след първи сезон. Вече коментирахме едно от дригите видеа по темата, но това видео е някак различно и се зачудих дали пък не е реално.

# 372
Рори, прилича ми на фенско видео със събрани произволни кадри от сериали, реклами и фотосесии, т.е. нямат никаква връзка помежду си. В 30-31 сек като го видях Мин Хо се сетих, че открай време се прехласвам по бягащи мъже.😝

Много съм благодарна и аз като онагледявате, не че и имената не ми вършат работа, но иска ровене... Да ви покажа какво правя

2в1 даде отговор на въпрос над който съм се замисляла неведнъж - има ли такива двойки, които са пренесли любовта извън снимачната площадка. От тези, които съм гледала знам само за Мин Хо и Минка, а "главната" в Две седмици пък се е омъжила за годеника си от сериала.

# 373
  • Дубай
Рори,фенски мераци са това-сборни кадри от драми на актьорите са . Едва ли биха се навили на втори сезон след толкова години...
Нямам идея как е свършил първи сезон,но да ти кажа ,че  повечето корейски сериали са с отворен край(както 2в1е споменала вече)за мен от една страна това даже е хубаво,защото можеш да съчиниш финал, какъвто ти се иска😁😉

# 374
Новини за Пако
https://www.gmanetwork.com/entertainment/showbiznews/news/100217 … vie-trailer/story

Ив, не се вълнувам от Наследниците, защото като сериал не ми хареса, но идеята за продължаване на сериал отпреди много години ми харесва и искам да има прецедент, който да провокира евентуалните продуценти.

Аз лично предпочитам ясен финал, по възможност без умрели главни герои, но ми харесаха и някои от отворените финали, които видях. В темата сигурно съм най-нехаресващата Наследниците обаче всекидневно и постоянно ютуб ме бомбардира с видеа за втори сезон. И като се има предвид, че изобщо не съм търсила видеа от този сериал е мега странно, че ми излизат видеа за сезон 2

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 10:52 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт