Много е хубав този Ча, поне от месец ми пълни Шортс-а, от вчера два пъти го споменах по име и предполагам че сега бисквитка по бисквитка хептен няма да има отърваване от него ....

Като спомена Хотел дел Лена, той не беше ли на НФ?
Марги с тебе често сме делили мозък през годините
Да, има двойки от сериалите станали такива и в живота, от тези тримата които ми пълнят Шортса, от двамата сватбари единият е точно с колежка и няма отърваване пак - ту е сватбата му, ту кадри от общия им сериал, ту видеа само с нея, май е известна актриса, сега не се сещам едната сричка от името и, имат си и семеен прякор - Джин-Бин, наскоро пак имаше бум от видеа, мисля че феновете отбелязваха 100 дни на бебето им....Щом англичанката е бременна, представям си какво ще стане като се роди бебето на Сонг Джунг, Ки.... Излизат ми и други, които ги спрягат, главната от Наследниците и тя май се е взела с колега от сериал, преди доста време бях ви разказвала една история която бях срещала при рускините за двама дето се правили на брат и сестра 3 години, а непрекъснато се следвали из страната по сетовете си, в един момент се разбрало че вече са женени, пак колеги от общ сериал...и други сватби срещам, но явно никой от младоженците не разпознавам и затова ме налазват по-рядко. А подозрения за двойки пренесли любовта си от екрана в реала колкото щеш. Наскоро ми излезе видео в което Минхо и някаква дама на някакво парти се държаха някак подозрително и камерата следеше всяко тяхно движение. а в надписите бяха имената им и заглавие....
Като споменахме каките, все се каня да кажа че от изгледаното до тук двойките ГГ много често са така- някой зноен младок + някоя по зряла кака. При Пако и Минка например е по-скромно- към-3-4 години разлика в нейна полза, ама с каката на извънземното е доста и в Легендата така..... Много е сладка актрисата от Извъземното, ако беше друга, не знам с нейния интелектуален багаж в сериала дали щеше да ми хареса, (забравяше дори кода на електронната си брава, а по лесен просто нямаше на къде, хем сама си го беше измислила такъв че да не го забравя -1111 иначе пък помнеше сложния на съседа си) а на тази някак и прощавам

.