АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 084
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Ау, изплискаха легена. Ужасно тъпа схема. Защо тогава са обявили Добре дошъл 2и живот като ще го започнат чак след 3 седмици.
На фона на тая идиотска схема направо се плаша от предстоящите още изненади.
Дано да не направят отделни сериали за събота и неделя, че ще е ужасно.
Като искат втори сериал през седмицата да бяха му дали друг часови пояс. При това на премиерния сериал са отделили два дни, а на този, който е даван вече - три.

# 616
Тъпа е схемата, съгласна съм и хората масово са недоволни.

Профче, съжалявам, но не съм я ползвала Мегата и не се ориентирам за профила. Единственото, което мога да дам е линк към 11 еп. на Паралелни светове: https://mega.nz/file/58pCzaAZ#C2ol4_uFDqjjlM4Te5_C_SiqvZNOzxiJyIN-aYxkcY8

# 617
  • Варненска клюкарка
Схемата вярно е много тъпа - това което ще се случи че хората ще отидат да си изгледат двата сериала в интернет, вместо да чакат дните на излъчване. Подозирам че щом втория  сериал го въвеждат ей така от днес за утре, че и по средата на сеидмицата, може би Паралелни светове да имат проблем с дублажа, вероятно се бави нещо, знаете че с него не спазиха и предварително обявения срок, че и на два пъти и започнаха 3 седмици по-късно, а от  8 месеца пускат премиера след премиера, не бяха повтаряли. До ппреди месец бяха с безумния час до среднощ, а сега по 3 к-сериала седмично в безумна схема....
ТГ беше премиерен преди 8 месецца. но го срещам навсякъде, където съм потърсила К-сериали, а в плейтуб е с дублажа от Лейдито. Аз тогава го започнах около 10-та серия, няксои неща ги разбирах в движение, беше ми втория к-сериал и много ми хареса, макар че в началото се изказах прибързано, Ив ми каза  че много ще ми хареса и се оказа права....Фентъзи елемента е много малък и го въвеждат от 5 или 6та серия, аз този момент го наричам повдигане на историята на втора степен Joy Не знам как е по правилно да се изразя - на няколко пъти главните раменят телата си, или телата им разменят душите си. От изгледаните до тук 16-17 сериала, за мен това е историята с най-добре разписани диалози, а човек може да прецени дали да гледа само едната история - основната на ГГ или и на второстепенния с неговите драми, двете неща могат да се разграничат. Един от най-хубавите ОСТкоито съм чувала, няма слаба песен, Профа беше писала че са наградени на азиатските награди МАМА, но списъкът с музика който се разпространява в ЮТ е нещо сбъркан- само 12 песни са от които 2 се повтарят, т.е. остават 10,  а в сериала са повече, като половината от тези в ОСТ в ЮТ  ги пеят някакви други хора.

Рори и нещо интересно за теб, от едно от интервютата на ДжГ, което беше носила преди време беше казал че иска да играе с две актриси, едната е Ха Джи Уон, тогава не знаех че това е глвната от ТГ. Аз много не с впечатлявам от актрисите, та и от тази така....Онзи ден нали отворих първа серия на Империатрица КИ и в интрото я видях там, Крис беше писала нещо, но мислех че говори за другата актриса от ТГ. Май е в ролята на империатрицата....

Това е второстепенния с една от песните които изпълнява в сериала, най кратката...
https://www.youtube.com/watch?v=Xh5diMN_rDg

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 10:49 от Беллора

# 618
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъпа е схемата, съгласна съм и хората масово са недоволни.

Профче, съжалявам, но не съм я ползвала Мегата и не се ориентирам за профила. Единственото, което мога да дам е линк към 11 еп. на Паралелни светове: https://mega.nz/file/58pCzaAZ#C2ol4_uFDqjjlM4Te5_C_SiqvZNOzxiJyIN-aYxkcY8
Аз не съм недоволна. Laughing
Паралелните светове не свършва ли?
Мисля, че минават постепенно към летния сезон. Хората са по почивки и няма кой да си губи купонджийските и т.н. вечери със следене на нов сериал.

Марги, както и очаквах някой дава линк само с достъп за конкретна серия. Аз съм далеч по-щедра с гащите си. Joy
Щях много да се учудя някой да си плаща за по-големи обеми в сайта. Не и българче. Joy Е, може все пак да има намерил се играч. Wink

# 619
И на мен, както и на Профи, ми се струва, че Лейдито минават на лятна програмна схема. Освен това, в Корея, сериалите се излъчват точно така - по два епизода на седмица от дадено заглавие (понеделник-вторник, сряда-четвъртък, петък-събота или събота-неделя). Това са си по 4-5 заглавия, а и като прибавем, че са няколко телевизии това значи, че седмично излъчват по около 15 различни сериала.
Ето ви примерно списък с текущите в момента сериали
Скрит текст:
Понеделник-вторик
Queen of the Mask (Channel A)
Paper Moon (ENA)
My Perfect Stranger (KBS)
The Secret Romantic Guesthouse (SBS)
Family (tvN)
Сряда-четвъртък
Bora! Deborah (ENA)
The Good Bad Mother (JTBC)
Stealer: The Treasure Keeper (tvN)
Петък-събота-неделя
Finland Papa  (Cinema Heaven)
Doctor Cha (JTBC)
The Real Has Come (KBS)
Joseon Attorney (MBC)
Romantic Doctor Teacher Kim 3 (SBS)
Tale of the Nine Tailed 1938 (tvN)
All That We Loved (TVING)

......................................

Белл, точно през тези линкове влязох и реших с лупата да потърся нещо. Нищо от това което написах на английски и после на български не ми намери. ..
Нищо не намираш, защото хем търсачката им не е много умна, хем качвалите сериалите не блестят с езиковите си познания. Или нарочно са смесвали кирилица и латиница в едно заглавие. ....................
Не съм много запозната, защото не гледам онлайн, но в други сайтове го правят нарочно, за да не ги ловят и блокират.

# 620
2в1, най-вероятно го правят точно заради това, като разчитат, че ние потребителите сме жадни за съдържание, съответно сме досетливи, иновативни, комбинативни, неуморни ... (покланящо се човече, че не са ми под ръка в момента старите емотки) ... и няма начин да не си намерим каквото ни трябва. Wink Joy

# 621
И зимна да е програмата, и лятна, отвикнала съм да гледам по тв и по което и време да ги дават сериалите все ще мрънкам, че ми е неудобно.😁 Така с Мегата ще е супер, за АС ще слагам линкове и тук.

Профче, заповядай:
Последната мисия на ангела, бг аудио
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B … D0%B5%D0%BB%D0%B0+

# 622
Белл, да, за главната в ТГ беше изразил желание да играе и аз по принцип се впечатлявам и от актрисите.
Обаче ТГ не е моя сериал, защото въпреки, че много си падам по фантастика и фентъзи има една тема в този жанр, която много ме дразни - смяната на телата. Шантав петък с Линдзи Лоън и Чад Майкъл Мъри харесвам и мога да го гледам всеки път когато го дават, но там размяната е между майка и дъщеря и третира проблема на техните взаимоотношения. Когато има смяна на половете с цел комедия обаче ми е мега дразнещо. Даже и Мег Райън, която много, много харесвам не можа да ме пречупи и да гледам филма с нея, в който по някакъв начин млада жена и доста възрастен мъж си сменят телата. Ако в някакъв момент историята в ТГ започне да се развива без да зависи от тази размяна на телата и случилото се заради нея мога да почна да го гледам от там нататък.

Аз по принцип не мога да изтърпя уикенд паузата между 5а и 6а серия и минавам със субтитри остатъка за няколко дни според това колко ми е интересен сериала. С това пускане по 2 серии трудно ще стигна границата от  серии шанс за сериал, който отначало не е потръгнал добре за ме. Например за адвокатката аутист ми трябваха около 7 серии за да спра да се дразня на движенията й с ръцете и да спра да ги забелязвам. Ако го бях загледала по ТВ след 2а серия нямаше да го потърся със субтитри, а до следващата седмица щях тотално да го отпиша. Но в един момент започнах да го гледам с интерес и не съжалявам, че му дадох шанс.

# 623
  • Варненска клюкарка
На мен и сега ми е неудобно в 19:30,  у нас съм си по това време, но трябва да се върна и да се закова пред телевизопра, та  затова активирах Войото да мога да си гледам сериала когато си реша.... Нямам угодия- в 23 ми беше късно, сега ми е рано.... Аз определено лятото в 20 ч. събота и неделя не си стоя в къщи, та ще разчитам на Мегата или където другаде качват.  Но изведнъж много се разкършиха с тези сериали, години наред с един К посред нощ, а сега не можем им стигна темпото Joy Но на мен ми е странно, остават 4 серии до края и не ги извъртат всичките,  ще ги точат 2 седмици. Можеше новата схема да си я започнат със следващия сериал, зрителите вече са на скорост и очакваха финала....

# 624
В ТВ програмата на лейдито си пише, че днес ще дават Паралелни светове еп. 13, а за другия петък от 19.30 е обявен Добре дошъл втори живот еп. 4. Може да са се отказали от тази схема. По-добре да отпуснат още един часпви пояс и в делниците и през уикенда. Корейците са свикнали по два епизода на седмица, ама ние сме свикнали ежедневно да има нов епизод. А лейдито трябва да си организира програмата според зрителите.

# 625
Да нося ли каквото качват на Мегата?

Паралелни светове, 12 еп.
https://mega.nz/file/B9YQSCCQ#xtjA4oqME60elVT7S8jHOc9Yd08wO8z9Z4QWaB0NNyQ

Рори, в официалната страница на бТВ Лейди го пише, но има случаи в които са си променяли решенията според зрителските нагласи.

# 626
  • Варненска клюкарка
Марги, носи!

Рори няма да отпустнат нов часови пояс и това е много което направиха преди около месец. Не случайно логото на телевизията майка се чете като Босфор тв, огледай се в този подфорум  какви са преобладаващите заглавия, сигурно си ги делят Лейди и ДФ....Скоро ще се изясни схемата, 3 седмици минаха докато тръгне  Паралелни светове + 2 седмизи преди това като го обявиха, става повече от месец, преди това и неизвестен период от време докато решат да сменят часовия пояс, а лейди не е от телевизиите които се влияят от уикенди, национални и религиозни празници....
Мен по една серия на ден ме устрова, че и през ден, бавно ги смилам и затова като ги подкарам на скорост и бързо започвам да се отегчавам, но не мога да се спра. Миналия петък хем не бях добре, но изгледах 4 серии от ловеца и се предозирах, затова сега я карам по-споконо, по една серия на ден. Но и болничния ми свършва, дано да го догледам преди този петък... .

# 627
Редактирах.
--------------------------------------------------
Марги, линкът за Последната мисия на ангела е счупен. Много. Защото на Белл линковете успях да ги подкарам, но твоя не мога.
Можеш да носиш линкове от Мегата, но те са за по един епизод и не стават за слагане в таблицата. Така да се каже, са за вътрешна консумация.
Ще те помоля да видиш дали са активни и всичките предишни епизоди на Паралелни светове в Мегата. Просто за сверка, не че ще ги ползваме.

На мен по една серия на вечер, в доста удобното часово време 19:30 ме устройва. Все ми е тая дали два дни ще върви един, три дни друг и през уикенда трети сериал, стига да не почнат да ги сменят всеки ден.
---------------------------------------------------------
Хм! Много е възможно в работата да ми е филтриран Плейтюб. Някакво ограничение вероятно за цялата мрежа е сложено на сървъра ни. Айтито ни е в болнични и няма и кого да питам.
Ще пробвам у дома.

Вземете си по едно бонбонче, че ММ е рожденик.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 17:21 от profi_1

# 628
  • Варненска клюкарка
Пвоф, да ви е жив и здрав!
При мен линка на Марги се отваря нормално.

Така вижда ли се?
 Последната мисия на ангела, бг аудио плей листа
https://playtube.tv/search?keyword=Последната+мисия+на+ангела

или така пъпрва серия
https://playtube.tv/watch/последната-мисия-на-ангела-епизод-1-бг-аудио_oCGMS5S2xEayGi3.html

Всеки път като давам линк за една песен на първа страница и той се чупи, не знам защо така се получава. На РД на Марги помислих че съм омазала нещо при копирането, в момента на първа страница не работи същия първия линк от музиката. Онзи ден на същата песен изпратих на Марги два работещи линка и единият вече не става....Странна работа.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 17:39 от Беллора

# 629
Профче, да ти е жив и здрав рожденика! Да ти е подкрепа и да имате повече време само за вас си! много късмет, любов и щастие и на двамата!

Много са сладки тези двамата и не устоях. Нося ви ги и на вас.
https://youtube.com/shorts/aA4-AbIjpkE?feature=share

Общи условия

Активация на акаунт