90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
От снощния епизод Никол за мен има някакъв проблем нз точно какво но оставам с впечатлението че изобщо не е наясно какво търси и иска има нещо лудо в погледа и ..махмуд пък ми е като хлапе сами се усмихва и кима с главата ако си мисли че ще промени никол ще е неприятно изненадан ..
Лесбийките ..американката сякаш търси нова тръпка в живота си нещо ново и интересно латината ми се вижда по влюбена ..
Джен която е в индия ми изглежда много властна

# 151
Много “бабички” с младоци ми станаха и започнах и аз да се обърквам коя, коя е и в кое предаване ги дават 😀
ТЛС ще изтрепят рибата, ако съчетаят въпросните "бабички" в лесбо връзки помежду си или младите арабчета с гей връзки помежду си, хаха. Е тогава ще вдигнат рейтинга Grinning Щом има предаване за майки със синове (MILF Manor или Обичам мамино синче) и след като дадоха Вероника и Дарси да преспиват с половината мъже в предаването, подобно на Брук в "Дързост и красота", значи всичко може. Grinning

# 152
За Мохамед (на Даниел) отдавна се говори, че е гей. Той уж имаше връзка с една хубавица, след като бракът му се разпадна, но много бързо я разкара.

# 153
Това пък за първи път го чувам. По-скоро за Аладин си мислех, че е.  Иначе за Тим... то е видно от километри. Много повече хора ще го уважават, ако просто не се крие и не се прави на това, което не е... а си е открит като Кени и Армандо.

# 154
Тим май не е никакъв.

# 155
  • Sunshine state
Ее, единственият арабин, който ми е харесал в предаването някога, ще се
окаже гей. Бива ли такова нещо, збачи? 😂 Хич не ми прилича на такъв, ама знаеш ли.

# 156
Откакто скъса с онази русата от Маями, не е споменавал нищо за връзка. Само с тираджии се занимава и от време на време се снима с Даниел.

# 157
  • Sofia

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 07:02 от Doli

# 158
Какво стана с Анна и турчина (не си спомням името му)?  Неговите родители приеха ли брака му?

# 159
Добре са - ето Doli е сложила няколко снимки, детето е празнувало първия си рожден ден. Simple Smile

# 160
Чавето на Анна и Мурсел изглежда ужасно.
Само с тираджии се занимава
Е... той това работи. Няма да се занимава с тираджийки, хаха.

# 161
  • През девет планини в десета...
Детето прилича  изцяло на Мурсел , същия чукондур 😏/съжалявам, но си е така/, дано после се поразкраси

# 162
Хаха, да. Има нещо такова. Между другото чукундур си е турска дума,  означава цвекло. Çukundur Wink Тя и майката не е убавица. Но е важното, че са добри хора. А родителите му явно са приели, щом имат и внуче. Жалко ,че не дават какво се случва с тяхното семейство. Сигурно пътуват чат пат до Анталия, хем на почивка, хем роднините да се видят.

# 163
Ее, единственият арабин, който ми е харесал в предаването някога, ще се
окаже гей. Бива ли такова нещо, збачи? 😂 Хич не ми прилича на такъв, ама знаеш ли.

За Мохамед (на Даниел) ли става дума?
За мен той е най-големият гадняр и съжалявам, че не го депортираха.  Единствената му цел беше да използва Даниел за да се добере до САЩ. За "благодарност" я изложи пред цял свят, като каза , че миришела еди-къде си.

# 164
За мен половината са същите иЗползвачи не вярвам че ги е тряснала голямата любов или използват за пари или се облизват зелена карта особенно от арабските страни и индия...

Общи условия

Активация на акаунт