90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
За мен половината са същите иЗползвачи не вярвам че ги е тряснала голямата любов или използват за пари или се облизват зелена карта особенно от арабските страни и индия...

Вероятно дори почти всички са използвачи, но поне да се държат добре с наивниците,  които са потрошили куп  пари по тях.

И украинките, и рускините добре си правят сметката. Имаше една рускиня , която непрекъснато искаше от американеца да й купува супер скъпи неща , че дори и го биеше.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 01:19 от mariiva

# 166
Анфиса отдавна се разведе, двамата са добре поотделно.
Джордж вече има две деца от съпругата си, която е американка.

# 167
За мен половината са същите иЗползвачи не вярвам че ги е тряснала голямата любов или използват за пари или се облизват зелена карта особенно от арабските страни и индия...
E, не всички са така. Зиед - тунизиеца е кротък, държи се нормално, не се държи лошо с жена си.

# 168
  • Sunshine state
Един от хиляда. И аз мисля, че повечето са използвачи.

# 169
Гледах Дарси и Стейси от миналата седмица. "Закопчай ми роклята отзад", то плът, то мазнина, то чудо... ми да си вземе по-голям размер рокля, не вижда ли, че прелива отвсякъде?  Двете вече пораснали дъщери на Дарси ги дават на всеки втори синхрон, те буквално си участват в предаването. А децата на Стейси никакви ги няма.
Флориан - вечната отегчена физиономия! Още от първия епизод на първия сезон, лице, което казва "оффф, няма ли да свършва по-бързо". По-отегчен и апатичен човек не съм виждал в предаванията на ТЛС, хахаха. Мълчалив придатък на Стейси.  Сега пък не искал сватба в Европа, защото щяло да излезе по-скъпо, най-добре в Маями. А тя не е доволна, че хем е "на плажа", хем на някаква зелена поляна близо до плажа и има шум от булеварда наблизо. Капризна женица.
Що се отнася до евреина Майк, дето пратил над 40 съобщения на Дарси... Ужас, добре, че тя го отсвири. Толкова обсебващо и задължаващо... пълен абсурд нормална жена да се хване с такъв.
А тя пък не спря да се превзема в ресторанта, не ядяла хайвер. Правеше едни физиономии...

# 170
Стейси има двама сина, няма дъщери. И баща им не е дал съгласие да участват в предаването.

# 171
  • Sofia
Почти на същата възраст са като дъщерите на Дарси.
Бащата май беше сърбин 🤔

# 172
Да, аз се поправих още докато го писах, "децата на Стейси", не помнех дали са син+дъщеря или двама сина.
Баща сърбин, сега пък тя с албанец, другата сестра с българин, въобще... много балканско го раздават тези две чалга-близначки.

# 173
А бащата на дъщерите на Дарси също е със славянски произход, но не съм сигурна от коя страна е - Франк Болок.
Той сега е женен повторно и има малко дете.

# 174
" Както Ед, така и Роуз са много популярни в Инстаграм и имат свои Ю туб канали. Каналът на Роуз има над десет пъти повече последователи от този на Ед.
След предаването тя се превърна в успешен инфлуенсър и успя да осребри славата – Роуз дори има нова къща (съвсем истинска, голяма къща, която можете да разгледате в клиповете й), за която твърди, че е закупена с пари от нейни зрители. Тя рекламира различни неща в Инстаграм и има изяви като модел."

Ле-ле, щом и Роуз е станала  инфлуенсър, нямам думи. Супер неприятна...

# 175
Роуз наскоро беше поканена да присъства на седмица на модата. Много добре си подреди живота, жената.

# 176
  • София /Абсурдистан
Да, а какво скромно момиченце беше Роуз Simple Smile Живееха в нещо като килер без баня и се поливаха с канчета да се мият. Наистина си  е уредила живота.

# 177
Тази вечер имаше Дарси и Стейси, но изпуснах представлението.

# 178
Синът на Стейси, Матео ще направи своя телевизионен дебют към края на този сезон на Дарси и Стейси:

Челси (от двойката Челси и Ямир) се е омъжила пак:

# 179
Е защо се разделиха с ямир?

Общи условия

Активация на акаунт