90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Защото тя открила, че е лесбийка. Даже има разни есета из мрежата (нейни), в които описва как направила това епохално откритие. Имала е и връзка с жена за известно време, но явно не е продължило дълго.

# 181
  • Sofia

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 23:34 от Doli

# 182
Пак търси внимание.
И отново със снимка, на която изобщо не прилича на себе си.

# 183
Ямир беше един латиноамериканец, дето свиреше в някаква група ли? И беше безкрайно учуден, че току що пристигнал в САЩ не получи веднага предложения за работа. Той очакваше да валят офертите Grinning Grinning Grinning Само защото бил известен в неговата си държава.

# 184
От Никарагуа, но той май остана да живее в Чикаго и още е музикант.

# 185
  • Sunshine state
Тая Махогани или там както се казва, страдала от свръхдоза?! Това пък какво е?? Или е грешка при превода, или не знам. 😂 И тук не прилича ама никак на себе си. Даже ако не пишеше под снимката, щях да попитам коя е тази. 😂

# 186
  • София /Абсурдистан
От Никарагуа, но той май остана да живее в Чикаго и още е музикант.
Той имаше много хубаво семейство, имаше кариера и известност и там си живееше много добре даже. Аз се чудех защо изобщо му трябваше да заминава.

# 187
Тогава американците му се подиграваха (в Редит), че си оставя живота заради Челси и още повече, че иска тя да танцува в негов видеоклип.

# 188
Дарси и Стейси тази седмица:
В началото на епизода дадоха снимка на техния брат Майкъл, който е починал от рак преди години. И заради него искат да продължат дейността на семейната фирма "Eleven..." забравих името. Плачеха за него, той винаги ги бил сдобрявал когато се карали и т.н.

Стейси взе да натяква, че Флориан не изкарва пари и не я издържа. Тя изпрати приятеля си Майкъл (със синята коса) да говори с Флориан. Груба грешка, защото те не се харесват. Майкъл не дава да му викат Майк на кратко, но в същото време казва Фло на Флориан. И му пили на главата защо не търсил работа. Флориан абсолютно нормално реагира с раздразнение "не е твоя работа, не се бъркай".   Флориан звънна на Джорджи, говориха си на камерата, оплака му се от този със синята коса, каза, че не му лази по нервите. А Джорджи попита за Дарси, каза, че още я обичал и не се занимавал с друга. Флориан иска Джорджи да е кум на сватбата му със Стейси, но не знае как тя ще реагира.

# 189
House of 11 ( HOE ) не е семейна фирма, а фирма създадена от сестрите, уж в чест на брат им. Баща им каза в първия сезон, че никога не е била успешна и няма намерение да им дава повече пари (уж инвестиция), за да изчезнат безследно. Затова сега те сами си я финансират с пари от предаването.

# 190
House of 11 ( HOE ) не е семейна фирма, а фирма създадена от сестрите
Добреее, няма значение. Чакаш ме да сбъркам, за да ме поправиш и така акцентът се измества върху грешката ми, а не върху случващото се в епизода. И предния път така. Написах "дъщерите на Стейси", след което се поправих на "децата на Стейси" и докато редактирам поста си, буквално за минута, веднага бях срязан "няма дъщери, а синове". И всичко останало, което написах за епизода просто отиде в канала и остана без коментар. Важното беше да се подчертае, че съм сбъркал. Аз имената им едва помня. Както и да е Sad За какво ли се хабя изобщо....

# 191
  • София /Абсурдистан
Дизи, нищо страшно не е станало, споко. Твоите анализи са чудни, даже ако ги прочете човек, няма нужда да гледа епизодите, веднага става ясно кое какво е.
Аз снощи гледах английския епизод. Мароканецът казал на англичанката, че е стара и дебела. Не е като да не е истина, ама е обидно. Жената и рокля си купи за сватбата  вече, а то май няма да се оженят.

# 192
  • Sofia
Мароканецът казал на англичанката, че е стара и дебела.

За кого става въпрос? Simple Smile Има мароканец, ама той е от "На обратно". Тези от английското са от Ливан и от Иран, май нямаше мароканец там.

# 193
Казал бил че е дебела как си ги въртят обаче ...

# 194
  • София /Абсурдистан
Мароканецът казал на англичанката, че е стара и дебела.

За кого става въпрос? Simple Smile Има мароканец, ама той е от "На обратно". Тези от английското са от Ливан и от Иран, май нямаше мароканец там.
Обърках ги, иранецът го каза. И май свадбата се развали там. Жената е едра и руса, не мога да им запомня имената на всички.

Общи условия

Активация на акаунт