90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 661
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Тя действително и преди беше красива в лицето, ама с това тяло... Simple Smile
Много е хубаво, че се е погрижила за себе си! Браво!

# 211
Леле не мога да повярвам че това е Тифани егати трансформацията ...

# 212
Аз не вярвам съвсем - тя и преди все се снимаше поотслабнала, а като се появи в шоуто, си е почти същата.
Сега сигурно е по-слаба, но не и колкото изглежда на тези снимки.

# 213
  • Sofia
И Анна на Мурсел си е сложила гастрален пръстен.

# 214
Анна, според мен си е едра жена по начало - не си представям да се свие изведнъж. И синовете й са като нея.

# 215
  • Sunshine state
Тия пръстени и стеснявания на стомаха не са съвсем безопасни. Да, отслабва се драстично, но в по-дългосрочен план крият множество опасности - перфорация, запушване, тромбози и сума още неща. Имат го за магически трик, но аз лично не бих се подложила на подобна интервенция и предпочитам диета и режим.
Тифани наистина се е стопила, гледам я и на клиповете и лайфовете в Инстаграм, но съм резервирана относно начинът, по който го е постигнала. Аз съм си пищна, но не бих. 😊

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 02:28 от Pupitka

# 216
# 217
# 218
  • Sunshine state
Боже, това Усман ли е? Че той много бял изглежда на тия снимки, не можах да го позная.

# 219
  • I want it all and I want it now.
Тифани е  много красива, но е много глупава. Момченцето и последния пьт, като го даваха в епизодите и каза, че не може да си подбира мьжете и говореше, като вьзрастен. Много умно дете. За сьжаление тука са обьрнати ролите тя е детето, а той вьзрастният. Няма шанс да и дойде акьльт.

# 220
Усман май се избелва с филтри и фон дьо тен - спомням си, че преди време един от коментаторите в Ю туб спомена, че от първата си поява в шоуто до сега, той става все по-бял - и имаше сравнение, наистина в епизодите с Лиса е по-тъмен.

# 221
  • Sofia
Сбъркали му името 🤨

# 222
  • Швейцария
На Жорката много му отива тази прическа. 
А Дарси и Стейси ги видях в епизода да си гладят дрехите с малък парен стиймър и веднага си поръчах това чудо. Ура, вече няма да ходя измачкана.

# 223
Дано да работи; в темата за Лидл по едно време май се оплакваха от такъв уред.

# 224
  • Швейцария
pppqqq, аз взех Тефал, днес пристигна и работи перфектно. Да са живи и здрави Дарси и Стейси, хехе.

Общи условия

Активация на акаунт