90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
...не много 😉

# 496
Каквото и да прави Таис, бебчето ще изглежда като Патрик - много силни гени имат. Между него, сестра му и майка му има много силна прилика. Двамата му братя са различни, но вече си личи, че детенцето прилича на него.

П.п. В Редит върви слух, че майката на Аманда (Аманда е вдовицата, с румънеца) е мадам - в професионален смисъл (имала е или още има бордей).

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 11:24 от pppqqq

# 497
  • София
И аз се учудих за лака, но е писала, че е water based (на основата на вода), не бях чувала за такива и прочетох да се ограмотя. Имало специални без токсични вещества, които са подходящи за бременни, кърмещи и деца на всякаква възраст. Нямало опасни съставки и се обелвали без нужда от химикали за почистване. Също и плочките дишали, защото кислородът минавал през водата в лака, а не като в обикновените.

Едва ли ви интересува, но аз не знаех и ми стана интересно. За мен пак е излишно, но поне няма да отрови детето си.

# 498
Явно има много свободно време.

# 499
И аз се учудих за лака, но е писала, че е water based (на основата на вода), не бях чувала за такива и прочетох да се ограмотя. Имало специални без токсични вещества, които са подходящи за бременни, кърмещи и деца на всякаква възраст. Нямало опасни съставки и се обелвали без нужда от химикали за почистване. Също и плочките дишали, защото кислородът минавал през водата в лака, а не като в обикновените.

Едва ли ви интересува, но аз не знаех и ми стана интересно. За мен пак е излишно, но поне няма да отрови детето си.
И все пак си е откачалщина. А и не вярвам да е напълно безвредно за кърмаче.

# 500
  • София /Абсурдистан
Лорън много е отслабнала и изглежда добре. Алексей си е същият.

# 501
  • Sunshine state
Прилича му,да, но децата се променят много. Дано вземе и от нея малко. Simple Smile

# 502
Успях да намеря и изгледам първите 2 епизода от 5ти сезон The other way. Най-скандална ми се вижда една двойка младежи, които в последните 2 години са нон-стоп на видеокол, заради ревност. 😆

# 503
  • Швейцария

# 504
Last resort е предаването, в което Колт си е счупил крака, скарал се е с продуцентите (защото са отказали да му платят сметките в болницата - доколкото разбирам, болничната помощ е доста скъпа в САЩ) и двамата с Ванеса са напуснали франчайза.
Предполага се, че са участвали само в един епизод, преди това да се случи - той е бил презаснет след това, без тяхно участие - т.е. предаването и реакциите на участниците не са естествени, а са по сценарий (едва ли някой се изненадва от това, но е хубаво да се знае).

# 505
  • Sunshine state
Ох,  КолтИ ми е толкова противен.. 😝

# 506
# 507
Абсурд да хапнат нещо от тези чинии, рекламааа

# 508
И двете не са много слаби. Натали по едно време имаше проблеми с теглото (когато се разделиха с Майк). После май се подложи на липосукция - беше споменала някъде (в интервю или нещо подобно), че не иска да отслабва по естествен път, защото ще й изчезнат гърдите Joy

Така че дори да не ядат, със сигурност им се иска.

# 509
Наталия е като анимационен герой наистина ли така изглежда ?

Общи условия

Активация на акаунт