90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Не. Тук е играл дооооооста Фейс Ап.

# 511
Тя се подложи на доста корекции. Но обикновено има някаква разлика между официалните й снимки в Инстаграм и реалните такива.

# 512
Някой може ли да преразкаже предишния епизод на “Преди срещата” - от миналата събота? Снощи се прибрахме късно и не успях да го върна и изтече. Търсих, но няма повторение. “На обратно” има 15 повторения на епизода, но на “Преди срещата” няма нито едно.

# 513
  • София
Новите образи ми идват прекалено. Едната/единият транс аутист /никак не прилича на аутист, но да кажем, че е/, другата лесбийка с дефицит на вниманието /сега е много модерно да имаш някаква диагноза, която да оправдае мързела или нежеланието да се правят дадени неща. Не че няма хора, които наистина страдат, но някак всеки втори се оправдава с "дефицит на вниманието", та и тази - 15 минути работя, после играя с котката...

# 514
И в новия сезон на 90 дни: Великобритания, има една дама, която май е транссексуална - не го следя, не знам дали го е казвала, но гледах представянето й - не чух да споменава такова нещо.

Шейн, фризьорка на 27 години; с нея е Мерт, също фризьор (или беше бръснар, не съм сигурна), на 28, от Турция.

Може просто да е много мощна жена. И гласът й е мъжествен.
https://www.instagram.com/reel/CwKndW5oeYU/?utm_source=ig_embed& … _campaign=loading

# 515
На мен също ми идват в повече транс, лесбийки и т.н. Отказвам се да ги следя.

# 516
  • София
Тази е "жена" само на думи. Гласът е съвсем мъжки.
 Мен ме дразнят по-скоро заболяванията, които твърдят, че имат. Това са сериозни проблеми и някак ми се струва подигравателно и неуважително към истинските страдащи.

# 517
  • София
Доскоро ги следях всички, но вече не ме грабват, любов няма, всичко е нагласено, не знам защо залитнаха в такава посока.
Интересно е да има 1-2 по-различни двойки, но останалите да са влюбени.

# 518
А какво стана с амбър и румънеца нещо не ги дават

# 519
Може би имаш предвид Аманда и арабина (той е с румънско гражданство, но е толкова румънец, колкото и Сами Хосни е българин) - Разван. Следващия път ще ги дадат.
За един епизод обикновено прескачат някои двойки, защото няма как да дадат всички.  Не даваха и Тайрей с Кармела. Но пък даваха нова двойка (лесбо).

Ето кратки резюмета на всеки епизод:
https://www.amazon.com/90-Day-Fiance-Before-Season/dp/B0C4VQJYS2

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 19:20 от diziler

# 520
Според мен и някои двойки ги прескачат в зависимост колко материал има заснет за тях.

# 521
  • През девет планини в десета...
На мен новите са ми много интересни поне за сега. Доста са от качени, особено онлайн двойката.

# 522
Понякога вкарват двойки чак към края на сезона - както беше с Бен и Махогани. Наистина екранното им време е много различно.

# 523
Има една също много странна двойка в "Преди 90-те дни" - религиозната. Хич не си подхождат и ми е много интересно как ще се развият там нещата. Жената е много красива и поддържана (явно не й се ще да приеме суетата за грях), допуснала е да се влюби в духовния си онлайн гуру. Той няма никакъв опит с жените и се подчинява на майка си. Никак не изглежда обещаващо.

# 524
Тя, ако е католичка, аз съм трамвай. Личи, че възпитанието й не е такова, като дете не е възпитана в католицизма. Решила е през последните няколко години да се прави на религиозна. Влиза в храма с голите крака, говори само за секс, но в същото време се прави на праведна. В новия сезон на "Наобратно" има JW двойка. Доста разкрепостени го раздават. Истинските членове на Jehovah's Witnesses изобщо нямат такова поведение и са много по-сдържани. Но някъде в епизода споменаха, че не са членове, а само симпатизанти. Има хиляди забрани и ограничения, които те не ги спазват. За пред предаването спазват "да няма секс преди брака", но много преди снимките на предаването са правили секс, тоест не са девствени.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 23:38 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт