90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
И на мен тя ми изглежда лицемерна, а Никола не може да общува с жени. Държи се леко обидно непрекъснато.
Не знам коя жена би го търпяла и защо.

# 526
  • София
В САЩ върви ново разклонение

Поканили са ги в красив ризорт, живеят там и психолози и терапевти ще им помагат да си оправят взаимоотношенията.

Днес гледах По другия начин, харесаха ми двойките повече от другия сезон - Преди 90 дни. Нещо се обърках кое кога дават и до кой епизод са двата сезона. Още не мога да запомня и двойките.

# 527
Това звучи интересно. Коя е русата между Моли и Калани?

# 528
Анджела Mask

# 529
Оле 😃 Не можах да я позная.
Не я понасям. Ще трябва още един сезон да я траем.
Като цяло това разклонение всъщност ще е доста натоварващо. Ще имат разногласия, психолози, разговори, скандали…

# 530
Тя си мисли, че е много красива сега.

# 531
  • Швейцария
Откъде се взеха тези хмм...бомби?

# 532
Когато си направи липосукция гърдите й се стопиха и Майкъл започна да й се подиграва. Затова тя си сложи силиконови.
Невероятно е колко пари хвърли за това сбръчкано тяло...

# 533
  • София /Абсурдистан
Анжела нали щеше да си прави фейс лифтинг.

# 534
Може би си е направила и това е резултатът.

П.п. спойлер за Никола и Миша -
Скрит текст:
въпреки че отношенията им изглеждат доста далеч от любовни, някой в Редит твърди, че ги е видял заедно в Минесота - тоест още са заедно и той вече е в САЩ. Изненада, ако е вярно.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:35 от pppqqq

# 535
Този спойлер може и да е умишлено пуснат, кой знае.

Дотук (13ти еп.) изглежда, че почти всички двойки в "Преди 90-те"са пред разпад. Head Band 

Скрит текст:
Дори сагата между Джино и Джасмин май ще приключи, след като тя му призна за изневярата. Освен ако после не реши, че нарочно си го е измислила и продължи агонията си в името на зелена карта. Виетнамката много наглее в поведението си и ми се струва, че изобщо не харесва Райли на външен вид. Ледената кралица Аманда също се гаври с чувствата на Разван. Много тегави хора има и добре, че са Дейвид и Шейла като глътка свеж въздух. Grinning 

# 536
Да, той всъщност е Давид (евреин), но нали в англоезичното предаване масово всички имена ги казват по английскому, та... Дейвид.  А от "Наобратно" на Хулио (доминиканец) му казват Джулио. Велико!

# 537
Случайно ми излезе в Инстаграм, че Пол на Карини е починал в Бразилия?

# 538
# 539
Докато не намерят останки, няма да повярвам. Той е откачен и веднъж е палил апартамента си, заради застраховка, сега може да се преструва на мъртъв, за да може Карини и децата му да вземат застраховка.

Историята е следната: Карини е в САЩ понастоящем, докато Пол е на пътешествие из Бразилската джунгла, в район където рядко стъпва човешки крак.
Вчера обявиха, че е изчезнал. Днес тя пише това, но не знам дали има солидни доказателства.

Общи условия

Активация на акаунт