90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 231
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Анджела откакто си направи липосукция и силикон, реши, че е страшно красива и се е подмладила. Даже започна да си намира гаджета (има и други, освен оня в Канада), затова Майкъл не й трябва.
А и преди тя е била болногледачка и не е имала възможност да се развихри. Сега е една от утвърдените звезди на ТиЕлСи (въпреки, че американците също я мразят и много от тях искат да бъде уволнена) и вероятно е пълна с пари.

# 571
  • София
Изгледах новия епизод, но те съм супер впечатлена.
Вече коментирахме къде живее Шийла. Определено е кошмарно. Не знам обаче откъде взема ток, телефон, Интернет, за да чати с американеца, а иначе пишка в кофа. От друга страна тя не знае нищо друго. Там е родена, там е отгледана. Не бих легнала в такава "къща".
Джазмин е като прост.и..тутка.  Само за с.. екс говори. Ясно, че Джино има проблем и то сериозен, но това ли е единствената тема за разговор.

# 572
Шийла съзнава, че това не е нормално, защото коментира, че той може да не я иска, ако види откъде е. По-интересно е как не смърди, предвид хигиенните условия.
Но Дейвид едва ли би забелязал - нещо, което беше много коментирано в Редит - когато той се срещна с нея на летището и отидоха в хотел, той си беше със същите дрехи, с които е пътувал над 10 часа в самолета и си легна да спи с тях, освен това коментира, че може би трябвало да се изкъпе, но не му се занимавало с това. Mask

# 573
А католичката от Алиекспрес Мeisha? Заедно с Никола? Отидоха до едно католическо село близо до Хайфа. Това беше единственото интересно в цялото предаване. Тя направи драма от... няма нищо, накрая защо се разрева, никой не разбра. Той че е дървен, дървен е, не го бива в подхода с жените. Ама и тя е една драма куин.. не е за приказване.
Лесбийската двойка в Манчестър също могат да ползват wc само по малка нужда. За голяма.. ще трябва да ходят в заведението отсреща. Британката каза "нямах време да прекарам водопровод". Ех...

# 574
  • София

Хора пишат, че са учудени, че Дарси пак е с него, заслужаваш повече, но други пишат, че никога не са се разделяли и че драмата е за пред зрителите. И аз така мисля.

# 575
Джорджи изглежда доста освежен.   

# 576
  • София
Сменил е зъбите, има и филтри на снимката.

# 577
И аз не мисля, че са се разделяли. Всичко се прави, за да продължи предаването възможно най-дълго - да бъде като сапунен сериал. И двамата печелят пари от това.

# 578
  • През девет планини в десета...
Учудва ме защо няма коментари за "на обратно", на мен ми е много интересно. Всички нови двойки са интересни.

# 579
Ами... пиши и ти коментари. Те не могат да се появят от самосебе си. Аз в момента го гледам. JW двойката в Южна Африка е интересна. Майката на американката, която пристигна в РЮА никога не е излизала от САЩ, а е над 70 годишна, направо ми се стори невероятно. Едва ли проблемът е бил финансов. Просто светоглед. Когато южноафриканецът й каза, че имат режим на тока, за да не претоварват генераторите, тя попита: какво е "режим на тока"?

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 14:25 от diziler

# 580
  • София
Определено е по-интересния сезон в сравнение с Преди срещата.

Брандън и Мери - това тяхното не е нормално, минава всякакви граници. Не бих до пуснала някой да ме следи така и да сме постоянно на лайф връзка.

Кени и Армандо си се обичат, драмата с детето не знам реална ли е. Нормално единият да иска, а другият - не, имат пропаст в годините. Хана е много сладка.

Нидерландката ми харесва, мисля, че може да им се получи.

Холи искам да я подстрижа, как ще си, носи косата в раница, то дори не е красиво.

TJ, индиецът много ме учуди, че каза, че не ядат лук и чесън, защото са силни като аромат и е против религията им. Индийската кухня е с адски силни аромати, отдалеч се надушва. На мен ми е вкусна, особено автентичната.

Относно пътуването извън САЩ, там всеки щат е като държава, тук също масово хората не са напускали Европа, а тези, които са, 90% са през последните 10-тина години, когато се улесни многократно.  Моите приятели пътуват, но от поколението на родителите ми и на бабите и дядовците ми не са излизали извън Европа и Либия по работа едно време. Не, че няма такива, но повечето не са.

# 581
Е да, но в Европа има почти 50 държави, всяка с различен език, попадаш в друга вселена понякога. Между Балканските и Скандинавските страни разликата е от земята до небето. Езиците и културите са различни. В САЩ всичко на английски. А и не е така, че не пътуват, просто тези конкретно... от йеховисткото семейство не пътуват. Бил съм в Мексико и Доминикана на морски почивки, в хотелите и ресторантите беше пълно предимно с американци (от САЩ). За тях е... част от заплатата до отделят 700-800 долара да идат на почивка до Канкун или Пунта Кана... веднъж годишно. И полетът е много по-кратък, отколкото от Европа. В Акапулко също ходят американци.

Кени и Армандо... много е странна тази история с Хана. Тя си ги приема като двама татковци, но в Мексико хората не са толкова широко скроени, колкото в САЩ, по-скоро латиноамериканците са като балканците. Не си представям как двамата татковци ще я записват на училище, ще я чакат след последния час, останалите учители, родители, съученици ще приемат всичко това за нормално...

# 582
САЩ е една държава, всички говорят един език и имат много общи неща, въпреки различията. Несравнимо е с Европа.
Може да се сравнява с Германия, която е федерация.

Брандън и Мери - не помня дали някой го писа в темата (спойлер е):
Скрит текст:
са уволнени от предаването, защото тя е обявила в Инстаграм, че вече са женени и очакват дете. Не би трябвало да издава информация.

# 583
  • София
Несравнимо е, но те там са родени. Да си във вътрешен щат без излаз на море и да отидеш на такава почивка, си изисква подготовка, както ние отиваме в чужбина, да отидеш до Ниагара или до Гранд Каньон също. То иначе и в Европа сме доста близки като култура и външен вид в сравнение с Азия, в която разликата от мюсюлманските държави, през Индия до Източна Азия е огромна.

Съмнява ме всичките ви роднини на по 70 години да са напускали Европа, че да е нещо толкова невероятно. Поне около мен моите не са.

# 584
На мен и турците, и гърците ми изглеждат достатъчно различни, като бит и култура.
Що се отнася до подготовката - и почивката на морето изисква подготовка, ако ще е по-дълга. Въобще такова нещо - вдигам се и тръгвам, не е възможно (знам, че има хора, които го правят, но не е масово).

Кимбърли е смешна с претенциите си. Отива с някакви очаквания, които нямат нищо общо с реалността и започва да вдига скандали - кой е виновен, че истината не отговаря на сънищата й? Ти Джей поне се старае колкото може; вчера ги гледах с дублаж - това, което пропускат при дублажа е, че тя през половината време вика и я чува цялата къща. Ако тази драма не е фалшива (само за предаването), сигурно щяха да я изритат още след пристигането.

Общи условия

Активация на акаунт