90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 288
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Всъщност, Ела май е отслабнала?

# 346
  • Sunshine state
Да, и на мен ми изглежда отслабнала. Радвам се за тях, дано са щастливи и връзката им продължи. И двамата ми се струват свестни хора.

# 347
Възможно е, но и може да е от дрехите.

Пуснах си новия сезон на Наобратно - големи откачалки, сигурно няма да го следя...
Едни се гледат 24 часа в денонощието по телефона, за да се чувстват заедно (тя е от Филипините). И си пращат един на друг мръсно бельо Mask

# 348
Блякс, все по-извратени и противни хора избират.
Липсват ми първите сезони, когато имаше хора, които наистина се обичат.

# 349
Да, на мен също Sad

# 350
Промото на новия сезон на "Преди 90-те дни" (Преди срещата) върви от няколко дни. Има един, който май са го взели от "Моето 300 кг тяло"

# 351
Блякс, все по-извратени и противни хора избират.
Липсват ми първите сезони, когато имаше хора, които наистина се обичат.

Кои са тези, които наистина са се обичали?  Колко от чужденците не са го направили главно заради ЗЕЛЕНА-та карта и известността?

# 352
Сещам се за няколко, които още са заедно:
Кирлям и Алан
Лорън и Алексей
Либи и Андрей
Ръс и Паола
Анна и Мурсел

# 353
Ама факт е, че Андрей молдовецът е в САЩ, Мурсел турчинът е в САЩ... По-добре да даваме примери от поредицата "Наобратно", при която американецът/американката е в страна от третия свят и живее при любимия си. Тогава виждаме, че чужденецът продължава да си живее в собствената бедна страна и е с половинката си не заради зелена карта.
Такъв пример е онзи (Кори май се казваше), дето заряза САЩ и отиде на мизерията в Еквадор при една неблагодарна уруспия - Евелин.

# 354
  • София
Това, че са в САЩ не означава, че не се обичат. Точно пък Кори и Евелин са от лошите примери, тя го използва и се държи лошо и то не само в предаването.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/90_Day_Fianc%C3%A9

В секция Cast пише какво се е случило с двойките, повечето от първите сезони са си заедно с деца. Забравили сме ги вече, защото не бяха скандални. Имаше и изключения, но сега е изключение двойката да е нормална.

# 355
Има много двойки от първите сезони, които и до сега са стабилни и са с вече пораснали деца. Защо да не се обичат?

И какво като са в САЩ - не е задължително да не обичат жените си? Специално Мурсел едва ли е имал друга жена - толкова е смотан горкият! Нямам съмнение, че наистина е бил влюбен в Анна.

Точно тези в Наобратно са интересчии - Евелин направо изцежда Кори. За мен и Армандо е използвач. Той затова иска да отглежда дете на Кени, за да е сигурен, че ще получи по-голям дял от евентуално наследство.

# 356
Това, че са в САЩ не означава, че не се обичат. Точно пък Кори и Евелин са от лошите примери, тя го използва и се държи лошо и то не само в предаването.
Да, аз имах предвид добротно отношение на Кори към жена му, а не нейното към него. Тя даже и бившето си гадже го вкара в играта. Всеки нормален би ревнувал и би зарязал такава жена. Йохан от новия сезон с право се дразнеше, че жена му извади наяве бившето гадже и общува с него.
Джени и Сумит също имат любов, той не е интересчия. Ако беше... щеше да драпа за зелена карта, а той иска да си живеят в Индия. А и човекът не е готован, без да работи и жена му да го издържа, а все пак работи и си взима заплата, макар и... по индийските стандарти.

# 357
Сещам се за няколко, които още са заедно:
Кирлям и Алан
Лорън и Алексей
Либи и Андрей
Ръс и Паола
Анна и Мурсел

Това, че още са заедно не означава, че не са го направили за да живеят в САЩ.

Андрей (от Молдова) и Паола са от най-големите интересчии

Лично на мен Андрей ми е страшно неприятен

# 358
Предположих, че ще се почне тоз и онзи колко са противни. Аз не казах, че ги харесвам, а че си имат семейство и още са заедно. Както и да е. Все ще има някой да се заяде.

# 359
Предположих, че ще се почне тоз и онзи колко са противни. Аз не казах, че ги харесвам, а че си имат семейство и още са заедно. Както и да е. Все ще има някой да се заяде.

За какво заяждане става въпрос?! Нещо не сте наясно, все пак всеки има право на лично мнение. 
Имам право Андрей да ми е противен  и имам право да го напиша.

Общи условия

Активация на акаунт