90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 277
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Всеки ден повтарят  стари сезони по тв.
Вчера следобед даваха за първата среща на Анджела с Майкъл,Хейзъл и Тарик,Дарси и Джеси… и др

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 16:25 от Doli

# 361
Гледате ли Карибите? Няма измъкване от семейството на Шантел и Педро. Сега ще гледаме майка му и между другото ще дават и противната му сестра.

# 362
  • Sofia
Гледам.Интересно ми е.

# 363
Обаче самият Педро май се скри от екрана. Сега майката и сестрата трябва да заработват без негова помощ...

# 364
  • София
Ед и Лиз ще се женят, изпратили са покани:

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 12:33 от Niya-

# 365
Браво - сега ще следя кога ще се разведат и дали тя ще успее да го ограби Simple Smile

# 366
  • София
Ето двама американци, а пак има използване и от двете страни. Много е неприятен Ед, а тя си каза, че го прави заради детето си, не е от любов.

Андрей обича Либи, както и тя него, та дори не стои като въпрос какво ще правят, ако не получи виза. Тя си го заяви, че отива и на край света с него и все пак предпочитат САЩ.

В тяхното семейство всички използват бащата, не е само Андрей този с претенциите. Иначе не отричам, че Андрей е груб, нахален и мързелив.

# 367
Ед е стиснат, каква изгода има Лиз от него? Какво прави за детето? Да вижда такова грозно отношение? И после тя като порастне, ще има грешна представа за любовта. Изобщо не мислят тези жени, които твърдят, че го правят за децата си. Или по-скоро се оправдават с тях.

# 368
  • София
Той е стиснат, но все пак живеят в неговата къща и плаща разходите. Тя каза, че при брак ще е различно, звучеше добре обмислено от финансова гледна точка. Ще си изпече нещата да му вземе все нещо при развод. Тя не беше ли казала, че правата за детето са при бащата, но ако има съпруг и постоянен дом, ще може да се бори. Може и да смесва вече историите.

А за дъщерята не е полезно, това е факт, по-добре да живеят в смотан апартамент, отколкото с Ед. На мен и Лиз не ми е читава.

# 369
Да, правата май са при бащата. Може би иска да си я вземе, но няма дом и стабилни доходи, а с Ед ще има поне това. И пак не оправдавам такова решение. Можеше да намери някой по-малко гнусен и противен от Ед.

# 370
От събота, 22 юли започва новият сезон на "Преди 90-те дни"

21:00
90 дни до сватбата: Преди срещата: Епизод 1

И откъс от новия сезон на "Заживяха ли щастливо?"

# 371
  • Sofia
А аз пък да напомня, ако на някого ще му свърши работа, че преди време една мила съфорумка беше споделила следния линк, където са качени всички епизоди от абсолютно всички сезони. От новия вече има цели 6 излъчени, аз изгледах първия.
Ако владеете добре английски, е супер опция, защото предаването може да се гледа in advance. Wink
А по мое мнение, новият сезон е покъртителен, защото са подбрали някакви много жалки и клети хорица. То, чак тъжно да ти стане. Confused

# 372
Хм, на този линк няма нищо, което да не е излъчено у нас. Няма нищо от 2023.

И анонси (визитки) от новия сезон на "По другия начин" (Наобратно)

# 373
  • Sofia
Хм, на този линк няма нищо, което да не е излъчено у нас. Няма нищо от 2023.

Има, има. Както казах, всичко, излъчено по американското TLC, е качено там. Отваряш някое от разклоненията и си избираш сезон (натискаш там, където пише "Season 1").
Единственият минус на сайта е, че е бъкан с реклами. Който няма AdBlock, му иде да си счупи главата.

# 374
А adblock на андроид може ли ? Нищо не разбирам за това питам ?

Общи условия

Активация на акаунт