90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за информацията.  

И за да не е спам, малко спойлер
Скрит текст:
Прочетох, че онази двойка, която много се ревнуват с филипинката, са уволнени от шоуто, защото не спазват договорите. Имало пуснати предварително клипове от сватбата и снимки, че тя е бременна.

# 541
Да, Мери и Брандън - това са тези, които се наблюдават по 24 часа през телефона.

# 542
Точно тях гледам сега. Върнах си предаването от сряда ("Наобратно"), има и нова двойка: TJ и Кимбърли

# 543
Кимбърли е симпатична, къде е тръгнала да се навира в Индия?
А тази Мери не е в час. То ревност, ревност, но нейното е болест и комплекси.

# 544
На мен и те ми изглеждат като откачалки - той я манифестирал (т.е. пожелал си я е от Вселената), а тя го сънувала...

# 545
А, това е ясно, иначе нямаше да ги вземат в предаването 😁

# 546
Това за Пол и аз не го вярвам. Обявява го за изчезнал и на другия ден мъртъв. И да е така, най-вероятно сам си е причинил нещо. Луда двойка бяха. Карини къде живее в САЩ? Работи ли? Кой я издържа? Ами децата как са? Тези глухонемите (той, тя частично) ми приличат точно на Карини и Пол. Той жена не видял, тя не съвсем грозна, но много бедна. Има нещо извратено и в тях.

# 547
Семейството на Карини все пак е по-добре от това на Шейла - живеят в градче в джунглата, до което няма шосе, но баща й е пенсиониран местен полицай. Освен това имаше и роднини фермери. Поне работят нещо, част са от обществото.
Същото се отнася и за Роуз (от Филипините ) - мизерия, ама тя и сестра й работеха в магазин (честно казано, останалите "магазини" в нейния квартал изглеждаха по същия начин), а баща й има свинарник.
А тези на Шейла са пълни мизерници, които живеят в колиба, построена между истински сгради на улицата и тя не работи нищо (спомена, че синът й ходел на училище - това не го вярвам, освен ако не е към някоя църква).

Карини получи зелена карта, докато още бяха в добри отношения с Пол, първо искаше да се върне при семейството си, но той не й даваше децата и тя затова остана. За квартира май й помагат социалните (по едно време той твърдеше, че е при любовници, но май не е вярно). Тя завърши за козметика и се хвалеше с диплома в Инстаграм, така че вероятно това работи.

# 548
Интересен епизод на "Преди 90-те дни" тази вечер. Лесбийките се срещнаха. А Крисчън е пълен идиот, транс-аутистът се държа на ниво и имаше доста умерена реакция, аз на нейно (негово) място просто ще му тегля една майна и да се прибира в САЩ.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 01:54 от diziler

# 549
  • Sofia

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 12:42 от Doli

# 550
John Yates - известен блогър, който пише за 90 дни, твърди, че се е свързал с Пол, който е жив и е добре.
Междувременно Карини се опита да вземе парите от застраховката живот...

# 551
Какви откачалки...
Не се ли дават тези пари при показване на смъртен акт?

# 552
Сигурно може и когато е официално обявен за безследно изчезнал. Но от изчезването му са минали само няколко дни, рано е. А и той е активен в Инстаграм (не много, но дава признаци на живот).

Впрочем, не съм ги следила, но днес прочетох, че Пол е в Бразилия заради 17-годишната си нова приятелка, която е местна. Двамата снимали п.рно клипчета за Онли фанс (той друго не работи май). Потърсих информация за него, защото исках да разбера поради каква причина в Редит го наричат п.д.фил ...
Самото момиче още държи на него (не са се карали), тъй като тя ръководи търсенето му из джунглата (ако приемем, че наистина се е изгубил):

# 553
Бини гълтач на огън ли е станал? Sweat Smile

# 554
Сега Пол казва, че никога не е изчезвал, просто е имал някакви проблеми, когато се обадил на майка си. След това телефонът му спрял да работи и майка му и Карини създали паника.

Общи условия

Активация на акаунт