Люта зима е дошла, студ не плаши НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 13 969
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за информацията за зъбите-точно се чудех откъде се купува напръстник, а той явно е в комплект с Ненедента!Мисля да взема и да пробвам-много ми се иска Елица да има здрави зъби, племенника ми има големи проблеми с млечните зъби и от четиригодишен е постоянно по зъболекари-да ти стане жал за детето...
Майче, а откъде купуваш толкова евтин Хъджис?Аз преди й купувах по-малкия размер (7-18 кг.) и излизаше по 37 ст./бр.

# 196
  • София
Пак пампета обсъждаме, а? Роси е с Либеро 7-14, много съм доволна. Гърне не ползваме, още изчаквам. Зъби не мием, понякога се лигави с четката. Дупе бърша с кърпички на Памперс, после винаги изплаквам с вода, акото със сапун. Ако се е зачервила, слагам Ексципиал бадемово масло или цинкова маз.
Дидди, и Роси имаше едно неизлечимо зачервяване през лятото. И при нея мина с Дактакорт, гъбично ще да е било.

Като гледам няма много залетели се за среща утре, но да кажа - щом има пневмония, не е ли по-добре да я отложим?

Майче, кви дрехи, кви костюми? Сериозно, може и на лични.
Тити, имаш една много хубава снимка с мъжа си. Да я сложа ли в снимка.бг, да я направя достояние на всички, или да ти я пратя тайничко? Laughing

# 197
за можене- може, ама нямаш място.

# 198
  • София
Несериозници, никаква среща няма да има, ще водя децата на ски (шейни) тогава.  smile3534

# 199
И аз зъби не мия, но утре май ще купуваме гърне newsm53 smile3503
Ами да, време му е вече на господинът да сяда на гърне Party Laughing Голяма веселба ще падне.
Ох носът ми е червен и ме боли. А Поло посети педиатъра и се оказа, че има начален стадий на отит.
 Предписа ни сумати лекарства - за течащият нос, за кашлицата и за отитът. Ъхъ и антибиотик си имаме - амоксициклин. И някакъв кортикоид даже му предписаха Thinking
Памперсът му е "Памперс" 4+. Досега не е дал дефект. Flutter
Възпитанието дано не се окаже "мисията невъзможна". Нашият човек като чуе, че му забранявам нещо и почва един рев лелееее, с едни крокодилски сълзи cry, но на  мен тези не ми минават nono.
Днес сто пъти ми изключи телевизора от копчето и много ме ядоса.

# 200
ду!
зъбки Ники има 12 зъбчета вече, но още не ги мия. Според стоматоложката ми е рано, но е важно след всяко ядене /мляко  да се пие вода, за да се изплакват зъбките. Аз недавам никакво сладко, което всъщност най-много руши зъбките. Въпреки всичко мисля, че ще имаме проблеми, защото мъжът ми има много лоши зъби, а Ники прилича на него във всяко едно положение и при най добра хигиена, когато наследи кофти гени Sick
памперси ползвам памперс 4 и съм много доволна, но кърпичките отдавна съм ги сменила, защото са ми доста сухи. мисля да започнем с гърнето и се надявам да е забравила злополучните ми опити лятото.
възпитанието като чета почти всички деца проявяват един и същ инатлив характер, явно това е нормално за възрастта, четох някъде, че през този етап на децата трябвада им се покаже, кой командва парада. Това е възрастта в която се сблъскват с първите си ограничения, а тръшканията и ревовете са тяхната ответна реакция. Вероятно ще мине - това ще кажат мамите с опит Thinking
Честно казано искам темат да а отговаря на истината вече- не го ща това топло, но болно време. Каква полза, че е топло, като не смея да изляза на вън заради тези вируси Cry

# 201
  • Ruse
От Памперса с зелената лента се оплакват по4ти вси4ки мои познати мами.Бяхме на 4+ когато го смениха .Сега сме на Либеро и съм мнооого доволна(ползвам го само ве4ер).Ползвам памперс га6ти4ки-те са Ок и са без зелена лента(за сега).
По въпроса със възпитанието мога да кажа 4е за сега одържам фронта ,но незнам до кога защото Ели е страшен характер -голяма поклетиика и знае как да ти влезе под кожи4ката и да ти се ка4и на главата Mr. Green
От 3 дена моята щерка може да прави кълбо напред.Като я видях о4ите ми станаха ей така #Crazy-мацката си слага главата между краката и дига краката Shocked-слава богу 4е го прави само на спалнята ина4е 6те има синки по главата Mr. Green

# 202
Искам малко помощ от мамитена юнаци. Утре сме на рожден ден на нашето гадже. Става на 1 год. и се чудя с какъв подарък да го зарадвам. Не ми се иска да са дрехи. Аз съм голяма фенка на дървените играчки и едвам открих един магазин от който купих едно страхотно влакче, но ми се иска и още нещо. Помогнете!!! С какво се забавляват най-много вашите малчугани???

# 203
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро.
Sissa, моят младеж си играе най-много с един конус, на който се редят рингове и с едни гараж на три нива, който не ползва по предназначение, ами си реди на него всичко. А, да и една кола с инерционен механизъм си търканичка напред назад, щото му издава звуци. Отваря и вратите, защото тогава се вкючва аларма и почва да пищи. Сетих се още нещо, навън тегли разни играчки на въженце, но пак ако могат да издават звуци (пръпрорещи, звънтящи....) или от бутащите се дрънкалки.

# 204
  • София
Sissa- Филип си пада най-мн по строители, книжки - от тези които са целите от дебел картон, има една любима с едно куче, на корицата има парченце - все едно е козинка и все го гали и вика - ааа ааа ааа ааа  http://fiut.911.bg/a2/offers.asp?p=2265090 ...др интересно са тези играчки които пеят и се разхождат сами като стигнат някои предмет и завиват сами, ако по тях има и копчета от които да се случва нещо още по добре Wink количките също са някакъв интерес. харесва и кубчетата на фишър прайз http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … ant&pid=17777 - тези 3-те...има по-евтин вариант на тях на дисни http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=21&products_id=44. а най-лябимо му е надуваемата подводница с топки http://comsed.net/search/images.php?id=1749&nimg=748651a.jpg&count=1  и една къща с топчета където топчето се пуска отгоре, минава по етажите и накрая удря едно звънче http://www.simba-dickie.com/en/world_of_toys/eichhorn/index.html (3-тата на първия ред)..Wink

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 10:21 от bubu_to

# 205
  • Карлово
По въпроса с възпитанието тази сутрин Мартина ме изненада, не съм сигурна дали е приятно. Щрака тя по кпчето на ДВД-то, аз съотвенто се провиквам "Неее", тя се обръща към мен и повтаря "не" като размахва пръстчето точно като за "не". Не разбира ли? Маймунка такава Laughing

# 206
  • Gabrowo->Sofia
бубу, тази къщичка от къде сте я купували и отдавана ли беше. Мисля, че и на Иван ще се хареса.

микки, подсети ме нещо. От няколко дена щом Иван си изяде попарата, или каквото има за закуска, вдига ръце нагоре и казва "няяяяяя", на не отдавна ми се смее и повтаря след мен, но пръст още не ми е размахвал

# 207
  • София
diddi - от склада на симба в студ. град - за чрд-то беше - средата на ноември, но вероятно пак ще има или някоя от сходните такива играчки - тази беше 17лв.

# 208
  • София
По въпроса с възпитанието тази сутрин Мартина ме изненада, не съм сигурна дали е приятно. Щрака тя по кпчето на ДВД-то, аз съотвенто се провиквам "Неее", тя се обръща към мен и повтаря "не" като размахва пръстчето точно като за "не". Не разбира ли? Маймунка такава Laughing

уххх, това Филип отдавна ми го прави...даже вече понякога когато той не иска нещо почва да ми маха пръсче и да вика не-не....

# 209
  • София
Здравейте, аз цяла седмица не мога да стигта до компа, защото Вики не иска да спи другаде, освен върху спалнята и се налага да я пазя, ужасно е така, нищо не мога да свърша и най-вече-да прочета или напиша Wink
Памперси-4+, ако го сложа както трябва, няма проблем. Кърпички-пак на Паммперс, но рядко ги ползвма, почти винаги мия с вода, основно заради алергията, да не я дразня излишно.
Гърне-още не, да си призная в момента нямам сили да се заема с това, а и ми се струва рано, към пролетта живот и здраве съм решила да я пробвам.
Зъби-също още не мием, сега избиха петият и шестият и може би ще започнем вече.
Възпитанието-оххх #Crazy, като й кажа "не", все едно казвам-давай, само така, ти можеш Mr. Green Засега действам с отвличане на вниманието, което всъщност не си е никакво възпитание. Blush
Реничка, правим същите кълба Grinning, в смисъл Вики, не аз.

Общи условия

Активация на акаунт