Благодаря ви за споделеното!
И аз вече изгледах 3 серия с нашия превод, друго си е. Ще видим как ще действа Хюлия, от нея очаквам всичко! За нея имам чувството, че стана въпрос на чест да победи в тази борба за Аслан Девин
Да видим все пак, дали снимката и от сватбата им с Юсуф, която и даде Аслан, ще размърда нещо в замръзналото и сърце, но едва ли, много уверено говори във фрага за 4 серия, че сватба няма да има
Чакам с нетърпение продължението на тази вълнуваща история! Харесах си няколко коментара в нета за 3 серия :
Още от първите сцени на изчезването на бабата се разкрива талантът на Девин като психолог, защото семейството с виковете си можеше да доведе до най-лошия вариант на ръба на пропастта. Всеки от тях има нужда от психологическа помощ, но всички отричат, търсят причини да ги няма, обвинявайки се взаимно. Те имат наследствен психологически проблем, идващ от дълбините, малко по малко разбираме това, развитието на събитията ще ни изненадва във всяка следваща серия все повече!!
Играта на всички актьори е над всякаква похвала, но Къванч изигра тук сцени, които ни вкара нас самите в тази болка !! Искам да отбележа от медицинска гледна точка: симптомите на мигрена от самото начало бяха изиграни безупречно!! Знам от първа ръка, лекар съм ... /проблемът е сериозен/ затова със затаен дъх проследих всяко негово действие, мимика...от началото до края. Агресията на Аслан беше кулминацията, което доведе до ужасно главоболие, което просто се извива, не знаете какво да правите - иска ви се да се катерите по стената, да крещите, да виете, увити в тъмно одеяло ... Самият той дори не разбра как се е случило, това е просто помътняване на разума, което доведе до жестокия побой над зет му, добре че се спря ...
Девин е умен, компетентен психолог, тя не го осъди, това беше диагноза ... Тя знае как да го лекува, но е още по-добре да го предотвратява. Масажът на дланта му е един от триковете, плюс спокойствие, студено върху гърдите и главата. Но е ясно, че припадъците няма да свършат с това, о, колко още ще трябва да се бори с причините и последствията им! Явно имат добри медицински консултанти, а Къванч няма нужда от многократни повторения, сигурна съм, че е изиграл този тежък и труден епизод от първия дубъл! Само да излезе бързо и без последствия от такива образи !! Хиляди пъти "Браво" на теб, наш Герой!! Здраве и сила за теб, летвата става все по-висока всеки път !! И ти, както винаги, ще вземеш всяка височина!!! Успех и любовта ни е винаги с теб!!!
... Един ден срещна жена, която го изгори отвътре! Както се казва, влезе в душата му и остана да живее там! Чао! Изпитва противоречиви чувства: сърцето му изнемогва, тялото му гори, а душата му тлее! Той иска да бъде част от нея : да бъде близо, да говори, да се забавлява, да пее и танцува с нея! Емоциите изпълниха същността му и той започна да възприема света по различен начин! Аслан иска да вижда тази жена през цялото време! Тя става рай на земята за него! И вероятно тази, на която може да повтаря безкрайно - "Обичам те!"
Девин! Ще може ли тя да се бори до край, за да излекува душата на този човек!?
Kivanc ❤️
Отне само няколко минути да ме улови и катапултира в историята! Няколко минути да се влюбя отново и отново в този невероятен мъж и актьор! Няколко минути, за да накара сърцето ти да тупти. Няколко минути да вибрира душата. Няколко минути да бъда погълната от емоции.
Kivanc ❤️

Имайте хубав ден, дружки!

напълно съм съгласна с теб за партньорките, аз виждам нещата по същия начин. 

, писала си докато си пусна поста, сега ще прочета коментарите. 
пък и нали е на НФ! 

Момчето, дето играе Ферит е много добър, и в Шахмаран ми хареса, но Афра, макар и добра актриса, на моменти ми преиграва. И точно пък такава любов, дето толкова ти харесва не обичам - 20 и кусур серии вече женени хора не знаят боли ли ги, сърби ли ги, за мен е скука. Докато любовта между Аслан и Девин е друга, на зрели хора, които добре знаят какво искат и не се бавят като тинейджърите, представяш ли колко щяха да са смешни, ако се лигавеха и те толкова време