💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 48 398
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Фенче, заблудила съм се, Ибо удря човек от охраната.
Благодаря, че ми обърна внимание.

Както мога да си представя, че човек/дете с чувствителна душа хвърлен в затвора/мафиотски борби може да се превърне в звяр и това да започне да му харесва, така също на жена, останала сама, която трябва да защитава децата си, това може да и хареса. И на двете места човек може да изгуби мярката за това какво е нормално и къде трябва да спре.

# 331
Ванче Kiss Разбира се, всеки с усещанията си Hands Plus1
Искам да ви споделя един коментар на дружка от Мелека, голяма фенка на Бурак Й. Преди време тя откри за себе си Киво като актьор, след като изгледа Кузей Гюней :
Цитат
Този Киво е извънземен, бе хора! Тази сцена в еп.3 на “Семейство”, в която страдаше от мигрена, той не я изигра, той я преживя с всичките си сетива. Гледах и не можех да повярвам, че това не е истина, а само сцена от филм. Той играеше с всяка своя клетка…Стоях и гледах като омагьосана, върнах сцената няколко пъти и мога да я гледам още 100 пъти. Жестоко беше, шапка долу за пореден път, пред този гигантски талант! Не веднъж се е доказал като голям, но в тази си роля, вече е като от друго измерение. За мен, категорично той вече е най- добрия актьор! Сложи всички в задния си джоб. Има много талантливи актьори, но той е ТОП! 👏🏻👏🏻❤️❤️❤️

Мире, благодаря за превода на фрага! Kiss Бях тръгнала да го превеждам, но видях, че вече си го качила.
Отново лека! Hug

# 332
Забога кой сложи това перде на главата на Серенай? Кой и го сложи.Хубаво,че се женим няма лошо ама по зле тоалет не можаха ли да намерят? Дамата е един път чок ийи ама гелина - трагедия.
И ако не омаскарят модерна сватба с малоумни изцепки не може ли? Аз харесвам любовта им просто за мен се разви много бързо някак не вярвам в пръв поглед влюбването вече от раз че става и да си го признаеш за два дни. Аслан ме тревожи с тази мигрена да не изкарат някоя глупост накрая ще ги гърмя с пушката травмата ми не е зарастнала още Айрето и Снежито веднага ме разбраха.
Фени , просто само той ме държи ни чифтета ни нищо такъв ашк,че не знам дали
и с Кирил и Озан съм имала такова нещо.Всичко бих понесла в сценария нали е реален и му знам финито.Иначе нея я харесвам ама той е теди беър буквален.

# 333
  • AMS

Специални благодарности на
Галака, Фенка, Алиннка, Айрето и Еванджелин за топ превода на серията!!!

Благодаря ви дружки, за реакциите, коментарите и новостите!!!
Изгледах преведената серия, прочетох ви и пак я прегледах на места.

Цитат
Мерцедесът, подарен от Аслан на Еко, който уж пишел сценарий за фамилията, ама не трябвало и получи плесници, напомни на Еко за „татко Тунджер“. Еко не ми изглежда като син на собственик на такава кола, но може. По-вероятно ми се струва обаче, че този „татко“ може да е дядото на Аслан, бащата на Ибо и Юсуф.
Много се извинявам, но явно не съм била ясна в предишен пост.
https://twitter.com/ailetvdizi/status/1638592702752202766
На този момент, който е от две различни сцени от епизода  
в тт обърнаха специално внимание.
AY отдава чест към незабравимите и легендарните,
какъвто остава Тунджел Куртиз / Езел /
Aile Dizi:
Еко - Ти си нашият "вуйчо Рамиз".
С уважение почитаме паметта ти,
Тунджел Куртиз.
>>>

Тунджел Куртиз изпълнява ролята на вуйчо Ремиз в Езел.
Еко гледаше мерцедеса в обяви за продажби на коли и каза,
че е като на вуйчо Ремиз /от Езел/.
В сцената, когато Аслан му подарява колата,
Еко казва - Да се помолим за татко Тунджер. Да почива в мир.
Така, че Тунджер не може да е нито баща на Еко,
нито дядо на Аслан, нито баща на Ибо и Юсуф.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
И днес има още един туит специално за този момент >>>
https://twitter.com/ailetvdizi/status/1639287115786723328
който иска да ни подскаже нещо,
но дано не съм права в предчувствието си за Еко,
което дойде след фрагмана.

Благодаря за фрага и превода!!!

Дружки, ще ме извините, но искам още нещо да споделя.
Скрит текст:
Семейство не е само сериал, а нещо реално, в което участва всеки.
Не забравяйте никога, че сред нас има такива, които може и да не пишат,
но може да са преживяли такива моменти в семейството си.
Които дори нямат смелост да го признаят.
Които не са имали възможност да стигнат до психолог.
Които четат темата с надежда да намерят обяснение на болката си.
Спомням си колко брутални постове имаше в една тема, а после се оказа,
че много момичета, не са се осмелявали да пишат,
защото те наистина са били изнасилени.
Не казвам, че тук чета точно такива постове, но да си кажа.
При такива сериозни теми, дори с груб тон, не искам да засегнем неволно някого.
Не искам те да си задават въпроса ние един и същ филм ли гледаме.

Лекинка, дружки!!!

# 334
Честито Благовещение, момичета 🤗🤗🤗

Добри вести, чисти сърца, надежда и любов да срещате по пътя си ❤️❤️❤️

Много красив фраг. Обръщат всичко с главата надолу. По традиция сватбата е в края на сериала, сега започва в началото.
Много сте писали, имам какво да коментирам, но по късно днес.

Диве, следя една страница в ИГ и там са обърнали внимание, че човека, който прострелват е с черна риза, а Еко е с бяла, така че най вероятно не е той.
Много ни е хубав младоженеца, пу, пу, пу 🧿
На мен и булката ми харесва.

До после.

# 335
Добро утро, дружки! Hug Честито Благовещение и от мен! Flowers Hibiscus

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Диве, изпревари ме с " татко Тунджел " и аз мислех да разясня за кого говореше Еко, благодаря Kiss
Диде, аз не съм от хората, които често се влюбват, напротив, трудно е да ме впечатли някой, но пък вярвам в любовта от пръв поглед, защото ми се е случвало, и не веднъж. Та дори и към Киво любовта си дойде от пръв поглед Stuck Out Tongue Closed Eyes То по-скоро е възхищение, де, защото спокойно може да ми бъде син, което продължава и до днес, с никой друг актьор това не се случи.
Пепи, и на мен ми хареса фрага и младоженците, отново ще има смешни сцени, редувани с трагични, с нетърпение чакам да видя как отново ще им отровят щастието, ясно е, че няма да е никак лесна тяхната любов. Нищо не е стандартно в този сериал, именно заради това толкова ми харесва.Много се надявам застреляния да не е Еко, симпатичен ми е този образ, както и всички около Аслан. Става ясно, че Девин  е премълчала за посещенията на Джихан, което отново ще създаде големи проблеми , а Аслан не е видял Джихан в кабинета на Девин, както предположихме от 1 фраг, освен ако тази сцена се случва след сватбата, когато Аслан вече знае, а тя продължава да приема Джихан Thinking Във всеки случай ни чака отново интересен епизод.

Ама само колко са щастливи и девера и свекървата Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте хубав ден, дружки! Hug Обичам много този сезон, всичко е толкова прекрасно навън!

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:59 от queen_fenka

# 336
Честито Благовещение! 🍀

Фенче, точно за това ми харесва сериала, защото не е стандартен и върви по свой собствен път. Сватбата е в началото, интересно какво ще е в края. 😎

Девин не казва на Аслан за Джихан, но тя като терапевт не бива да излага тайната на пациента, а Джихан отиде при нея като такъв. Семейните проблеми започват още от сватбата.
Харесва ми, че Дев отказва да вземе фамилията на мъжа си, още един трън в Хюлия.

На мен роклята ми харесва, красива булка е, само не ми харесва как са ги накичили с парите.

# 337
Привет! И да имате само благи вести!! Flowers Hibiscus
Благодаря за фрагмана!!!! Flowers Tulip
Не ми хареса стрелбата, която ще развали вкуса от сватбата,
но не виждам  липса на логика в цялата история...
Написах го в един от коментарите си - Аслан може и да иска
да напише нова глава в книгата на своя живот, различна, по-човешка, може би, но единственият нов човек/герой в нея е Девин.
Всички останали са от неговото обкръжение и семейство....
А за тях се изписаха вече много неща.
Майка-властолюбка и готова на убийства, "в името на децата си".
Хюлия, която влиза с пушката на партито, което е организирала малката и дъщеря.
Хюлия, която в следващия епизод ще стреля, без да и мигне окото, в човек.
Джихан, който ми е тъмен, болен и...извратен. Съжалявам за определенията, но да платиш на някого да ти нашият яко юмруци и ритници по тялото си е извратеност. Тъмен е, защото никой не знае какво мисли и цели. Болен е човекът. Душевно. Най-невярната болест. Всичко може да се очаква от такъв човек.
Има си своите причини и белези от детството още и дано Девин му помогне. Има нещо твърде смущаващо в погледа му. В нейния също, на срещата им във фрагмана, по време на сватбата.
Аслан никак няма да се зарадва на "тайната" за пациента на Девин.
Не е човек, който би простил такива тайни. Поне на този етап от тяхната връзка, защото както споделят и други - прекалено бързо се развиха отношенията им с Девин. Все още не са на фаза, в която доверието между тях да е тотално. Всъщност, доверието е една от най-важните причини за просъществуването на един брак и изобщо на всяка връзка.
Та..не ми харесва престрелката на "най-хубавия" им ден, но предвид мафиотското семейство на Аслан, както и многото му/им / душмани - съвсем нормална случка в живота на тези среди...
Еко ми е много симпатичен. Дано не е жертвата на зверския план на Хюлия/Ибо, в нощта на сватбата. Скъп е за Аслан. Видяхме отношенията им в предните епизоди. Еко е сред най-верните на Аслан. Участва с останалите му хора в  мръсни дела заради него, но в същото време го представиха като много чист и различен.
Колкото до бързината на връзката между Аслан и Девин и последвалото предложение, сватба.
Явно сценаристът има намерение, да представи други неща на фокус, не познатия път - ухажване, флиртуване, срамуване, чудене, първа целувка на осмата среща, първа брачна нощ без интимност, раздяла и после след една година - ти си съдбата ми, ти си живота ми, една интимна вечер, гадене, повръщане и на мига - хамиле съм.
Тук - всички са лудички, Аслан е имал много жени в живота си. Иска да има свое, различно семейство. Харесва лудостта и независимостта на Девин. Харесва добротата и, отговорността към близките. Харесва и други работи в нея.
Девин също бяга от миналото. Привлечени са от огъня в другия.
Изобщо адреналинът ги привлича, защото са наясно от какви семейства произхождат. Само, че като всичко - не е това, което изглежда. На повърхността ще излизат тайна след тайна.
А те ще трябва да преодоляват, ако не във всеки, то почти през епизод - себе си и  мизериите на хората около тях.
Семейството на Аслан е огромна паяжина, но близките на Девин и те не са лесни и приятни. Ямур и стига.
Със сигурност има и друга тайна в живота на Девин. Ще видим!
Благодаря за всичко споделено! Heartpulse

# 338

Честито Благовещение!! Heart Exl
Скрит текст:

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Cherry Blossom
Фенче Kissing Heart много ми хареса каквото си написала Hands Plus1, и се изкефих на коментара за Къванч в Мелека!!
Диде, опасна си, всяко ново чифте, което харесаш, става дъ бест в сравнение с предишните/че пък и с твоите най-големи любимци/ Wink
И аз нямам против любовта от пръв поглед, тая която се развива бързо.
а за мигрената на Аслан, знам какво имаш впредвид, надявам се да не използват това леко клише.
Диве, мерси че обърна внимание за споделеното от АЯ за Тунджел Куртиз, уж им следя постовете в ТТ.
Мисля, че Еко ще си е в главна роля, като дясна ръка на Аслан, не вярвам да го занулят.

Майдрийм страхотен пост, много съм съгласна с усещанията ти за героите. Hands Plus1

Цитат
Аслан никак няма да се зарадва на "тайната" за пациента на Девин.
Не е човек, който би простил такива тайни. Поне на този етап от тяхната връзка, защото както споделят и други - прекалено бързо се развиха отношенията им с Девин.
мда, да видим Аслан как и колко бързо ще й прости.

Девин като булка ми е хубава със семпла рокля, не ми пречи булото, но тия пари, които им кичат са ми ужасни Close
сетих се за Менекше от М§Х.
ужас, ама ще го преживеем Laughing

.........................
Интересни коментари Hands Plus1- Ваня, Алинка!! Kissing Heart

Хубава събота!! Hug

има и нови снимки, избрах си една

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 12:46 от Airra

# 339
https://m.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503381-ailenin-4-bol … m-fotograflari/18

😁

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3576941-aile-nin-4-bolumunde-neler-olacak

Какво ще се случи в Епизод 4 на Семейството?

Аслан и Девин се оказват на ръба на раздялата, след като връзката им е в задънена улица. Когато най-накрая се изправят пред чувствата, на които не могат да устоят, е неизбежно да сключат мир; Двойката прави първите стъпки за брак. Девин обаче има и условие срещу подготвения брачен договор. Едно голямо условие...
Внезапната новина за брака предизвиква голям отзвук във фермата. Изправена пред най-големия си страх, Хюлия използва най-силния си коз, за ​​да предотврати тази сватба: Джихан, който убеди Девин на терапия, докато бяха разделени с Аслан. Няма съмнение, че Джихан ще бъде един от най-важните гости на тази сватба.
От друга страна, Ибо се опитва да доминира в семейството, като използва уязвимостта във фермата като извинение. Разбирайки, че е бил измамен от Аслан, Ати се изправя срещу Аслан. Сега и Игбо, и Ати са бомби за Аслан с изтегления щифт.
И накрая… В чифлика Сойкан започват да свирят тъпани и зурни! Докато Девин и Аслан обединяват живота си, неочаквано събитие на сватбата въвежда Девин в мрака на семейство Сойкан, от което тя вече е част.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 12:45 от Miraland

# 340
"Внезапната новина за брака предизвиква голям отзвук във фермата. Изправена пред най-големия си страх, Хюлия използва най-силния си коз, за ​​да предотврати тази сватба: Джихан, който убеди Девин на терапия, докато бяха разделени с Аслан. Няма съмнение, че Джихан ще бъде един от най-важните гости на тази сватба.
От друга страна, Ибо се опитва да доминира в семейството, като използва уязвимостта във фермата като извинение. Разбирайки, че е бил измамен от Аслан, Ати се изправя срещу Аслан. Сега и Игбо, и Ати са бомби за Аслан с изтегления щифт.
И накрая… В чифлика Сойкан започват да свирят тъпани и зурни! Докато Девин и Аслан обединяват живота си, неочаквано събитие на сватбата въвежда Девин в мрака на семейство Сойкан, от което тя вече е част."

Ето точно това имам предвид в коментара си. Е как да я харесам Хюлия, че и Джихан.
Забележете - той я убеждава, докато са скарани с Аслан.
Моят съвет към Девин е - бъди открита с Аслан. Не му спестявай нищо, както досега. В противен случай, ще има бомби със закъснител. И един Лъв, който не обича да бъде мамен. Видяхме го в действие. Освен това трудно прощава - справка  - обезобразения дамат, прецаканите Ати, Ибо и не само.
Имаме си работа с мафиотско семейство. И приятели.
Ще има пата-кюта, ще има атеш...ве барут. Във всеки смисъл. Отвреме-навреме.
И в бегемамски, за разкош на феновете.  Nature Fire  Cupid
Благодаря за резюмето! Снимките са чудесни! Heart

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 13:06 от Mydream

# 341
Честито Благовещение! Flowers Herb
Благодаря за фрагмана, снимките и споделеното! Green Heart
Дива, съжалявам, но съм направила гаф.

„Семейство“ не е единственият сериал, в който главните герои се влюбват веднага и още в началото се прави сватба. Всеки сериал обаче си има особености. Девин и Аслан са герои от история, в която психологическите особености играят много важна роля. Сродните души се намират бързо, това го обясняват психолозите. Първите контакти на Девин и Аслан бяха в болница, край болен, заговориха почти веднага на такива теми. Това е по-различно от просто влюбване. 

Чудя се как може да постъпи Джихан, за да излезе от ситуацията, без да издаде майка си и без да остави съмнения към Девин? Очаквам от него да търси  решение, съобразено с двете. 
Мисля си, че може да се ожени за Айсел.
Айсел е копие на Девин, но избеляло, а след това ни я показаха и като копие на Хюлия, също избеляло. 
Девин и Айсел тръгнаха по едно и също време в нощта, когато Девин беше представена в дома на Сойкан, а Айсел катастрофира по поръчка на Хюлия и беше прибрана от Джихан.
Каква комбинация ще се роди от двете…

Девин и Айсел имат различно отношение към фамилията Сойкан. Айсел мечтае да носи тази фамилия: след  последното изречение от писмото на Юсуф: „…и я направи Сойкан“ Айсел повтори пред себе си: „Сойкан“.
Докато в сцената след тази с писмото Девин изразява съмнение към фамилията Сойкан. Аслан и казва „Гледам бъдещата си жена. Девин Сойкан“ а тя на себе си: “Девин Акън ще стане Сойкан, но…“ И не е приела фамилията.

Хюлия сама ескалира нещата дотук, сега ще си понесе последиците. Хубав подарък за нея би била една нова „по-добра“ снаха. Джихан ще може да опознае майка си още по-добре. Той искаше само да си почива, но едва ли ще може. Айсел има свои намерения и тя каза на ресепцията, че ще си тръгне, когато тя реши.

Ако така се развие действието, Аслан може да стане от семейната маса, образно казано, а на нея да седне Джихан.   

Интересно какво е споделил Джихан пред Девин. Вижда се, че са провели доста сеанси. Сега Девин ще познава Джихан по-добре от Аслан, а и семейната история.

По повод на стрелбата се сетих за бившия годеник на Ямур. Дали не я видял с Еко? А и моторът не ми говори много за мафията, но да не се забърквам пак с МПС.

Тук има още снимки за 4 еп.:
https://www.youtube.com/watch?v=kkuBHlA0zcU   

Хубав следобед! Nature Sparkles

# 342
Страхотни коментари и снимки сте споделили, благодаря ви, дружки! Kiss
Ето още малко, доста са интригуващи

Този с пластичната операция, която му направи Аслан се е оправил Stuck Out Tongue Closed Eyes Какво ли му мисли и той на Аслан Thinking

Да ви кажа, никак не ми се връзва този актьор с палавника съпруг, коя ли ще му обърне внимание на този в реала, ама така са решили Smile

А  майка и син как само ме изнервят ... болни мозъци са и двамата, очаквам всичко от тях.

Майдрийм, страхотен коментар, благодаря! Kiss И моите усещания за героите са много сходни с твоите, да видим  с какви нови изненади от тяхна страна ни предстои да се сблъскаме.
Мире, така е! Благодаря за снимките и озета! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss И аз се сетих за Менекшето ... ужасен обичай, и при нас се среща, макар и вече по-рядко, това кичене с пари винаги ми е било много грозно.
Благодаря за гифчетата! Kiss
Много ми хареса и тази снимка

Не ми се мисли какво ще направи Аслан, като разбере за Джихан ... предупреди я! Но, мисля, че гневът му няма да е насочен към нея, просто ще е наранен, че е скрила Thinking
Ванче, интересни асоциации правиш, благодаря! Kiss За мен от видяното до тук Айсел е много плоска, та чак вдлъбната мадама, но с невероятно самочувствие, та не вярвам дори и Джихан да я вземе за жена, но да видим Thinking
Възможно е Thinking
Цитат
По повод на стрелбата се сетих за бившия годеник на Ямур. Дали не я видял с Еко?
Но, пък този не прилича на актьора, който ще играе годеникът на Ямур

Ще се разбере скоро.
И Ямур колко ли неприятности още ще поднесе на сестра си ?  И тя ми е за сега като Айсел - куха лейка, която смята, че Девин е длъжна да я дондурка, до кога ?  Thinking А много е възможно пък нея Еко да я промени, знам ли ? Той явно я хареса, а и тя него, ще видим.
Харесах си още прекрасни коментари при подругите
Цитат
Kъванч Taтлъту не играе, а живее естествен живот в кадър. Емоциите, които показва просто удивляват, колко шикарно играе ту сладък, нежен, любящ мъж, ту студен, жесток мафиот. Когато биеше съпруга на сестра си, беше просто жесток звяр, който не можеше да контролира яростта си, той дори оголи зъбите си като животно от гняв и омраза, а след това у дома, тихо страдаше и плачеше сам, като дете, ненавиждайки се за постъпката си. И колко е различен във всяка сцена, Къванч е гений на превъплъщението, няма да спра да го твърдя. Няма друг такъв актьор.
Цитат
За мен Къванч е най-емоционалният актьор въобще. Но и  партньорката му е разкошна, да, улучиха десетката. Много му е леко да играе с нея, усеща се. Харесва ми да гледам тяхното взаимодействие и игра, те са много хармонични.
Цитат
Зашеметяващ Аслан! Образ с наранена душа, много интересен, двусмислен, интригуващ.
Къванч го играе толкова леко и естествено ... и му вярвам, а това е най-важното.
Интересно, какво видя Аслан на телефона и с кого се биха Thinking Нямам търпение да дойде вторник, тези фрагове така яко ни заблуждават, но пък е интересно Smile

Хубава вечер, дружки! Hug

# 343
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите, новостите и коментарите!!!
"То беше денят Благовещение. Блага вест те нарекох в своя живот."
Това пише Яворов за своята муза Мина Тодорова.
А какво ще сътвори Аслан за Девин предстои да видим.

И защо не харесвате само булката, че е закичена със златни пендари и пари.
И Аслан е закичен с не по-малко пари. Такива са повечето турски сватби дори днес.
И булката с два тоалета. Всичко е под режисурата на Хюля. Нема мърдане.
Като не успя с брачния договор, поне церемонията да е по нейната програма.
Хюля може да отрови живота на всеки. Гаранция.
А и стрелбите са неразделна част от сватбите.
Преди няколко години един беше изтрепал всички сватбари,
за да си отмъсти за булката.  Та и в дизи го вмъкнаха този случай.

Я да помрънкам малко.
Що ми се струва, че Аслан си пие хапчетата с алкохол.
И в колата си използва често онова плоското бижу.
А Девин, с тези лачени панталони и тоалети и тигровото палто  
излъчва някаква агресивност, което не е най-доброто качество за един психолог.
Ама не ми вярвайте много. Не разбирам чак толкова от сценично поведение.
Иначе ѝ стоят добре. Палтата на Аслан се продават сигурно като топъл хляб.
В това не се съмнявам. Нека!!! А и Мави ще покаже новата си колекция
в средата на април и към тогава стилът може да им се промени.
Но да мина на съдържанието. Как беше -
"Аслан обаче е последният наследник - Кая е съвсем малък,
след което глава на семейство Сойкан ще стане Ибо."
А,  Кая не е Сойкан!!! Кая може да е наследник само на частта на майка си Лейля.
Ибо може, ама то вече са минали "изборите". И за Джихан са минали.
Кой се е отказал, кой е бил принуден да не води листата, ...  Свърши.
Юсуф е лежал в затвора заради Ибо. Заради мръсния бизнес. Ибо се е уплашил.
По-малкият му брат е лежал в затвора заради семейния бизнес.
Ако Ибо толкова иска да е глава на Семейството, както каза Аслан -
нека иде да разкаже в полицията.
Та така Ибо е изгубил правото да се кандидатира да води Семейството.
Я каква млада жена има. Коя ли е по ред.
А Джихан трябва да се излекува и да подкрепи брат си.
Сега нови избори няма да се правят.  
Да не би да съм пропуснала нещо да се намеква  в сериала.
Аслан  си е главният и след него наследници са неговите деца.
Хюля само си мисли, че тя управлява. Всички ѝ се изплъзват.
Ох, и завреният зет Толга и той с брачен договор.
Много е тъп. Хюля го е избрала явно по това му качество.
Ами никак не ми беше жал като   го размаза Аслан.
После обаче се просълзих, когато кака му му зашлеви плесницата.
Заслужаваше си я. И той я прие и не пита защо.
Само дето това, което му каза Девин,
че изневерите на Толга са проблем на сестра му, ... Дали!
А изпълненията на Ямур що се явяват проблеми на Девин.
Този номер на  Ямур  за плащане на сметката,
когато пиеше "капучино", не го бях виждала. Дебют. 10 точки.
Пропускам нещо май >>>

Остават 3 дни >>>

Приятна вечер, дружки!!!

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 20:16 от * Diva *

# 344
Най-накрая успях да изгледам епизода. По ред на номерата.
На първо място искам да благодаря на Galka, queen_fenka, Alynna, Airra, Evanjelin! За първи път си доставих удоволствието да гледам турски сериал с български субтитри. Удоволствието ми беше двойно, та Благодаря, момичета! Heart
Нямам много опит с турските сериали, но за първи път гледах с мишката, но, за да връщам, а не за да превъртам напред, защото съм се отегчила, не ми е интересно, пълнеж и т.н.
Едно от децата беше много лакомо и като му давахме крем постоянно надничаше в купичката да не би да наближава дъното и аз така, постоянно поглеждах, колко остава от епизода, защото не ми се искаше да свършва. Така се кефя, че заради Серенай се загледах в сериала и се запознах и с Къванч като актьор. Не знам предишните му роли какви са били и колко е бил добър, но съм безкрайно доволна, че аз го видях за сефте в тази роля. Абсолютно съм възхитена и то без да е намесен изобщо външният му вид, който няма начин да не повлияе, но тук това за мен лично остава на втори план. А реално повечето сериали съм заглеждала заради ГГ, който са ми били първо симпатични, после съм гледала химия между тях и накрая сюжет (то и сериалите, които съм гледала са основно романтични комедии, там сюжетът е ясен-припадат, отвличат ги, болница, затвор, загуба на памет, единия ревнува, другия, смешни ситуации, някоя драмтична и накрая заживели дълго и щастливо Simple Smile )
От показаното до тук най-неприятни са ми сестрата на Девин и Джихан. Много ми е трудно да помня имена. Джихан за мен е психопат, така и не разбрах, защо накара да го пребият, очаквах, че ще го използва, за да търси съчувствие у Девин. Изобщо не смятам, че е жертвата, за която се представя, фактът, че налита на всички жени на брат си не е случаен, явно е ясен за всички, след като и майката го използва изключително успешно.
Сестрата е абсолютна дрисл@, която е свикнала винаги някой да замита след нея. Интересно, че Девин като психолог най-много би трябвало да е наясно с това и че помагайки й винаги не й прави услуга. Смятам, че ще вреди още доста.
Ох, толкова много неща искам да кометнирам, които ми направиха впечатление, че ще трябва собствен сайт да си направя Joy
Когато Майката и Девин разговарят имам чувството, че наблюдавам стрелба с автомати, от време на време и гранатометите вадят. За сега успява да удържа успешно позиции Девин, но не смятам, че ще е за дълго, по простата причина, че за разлика от нея Мама няма скрупули и ще използва всякакви средства. Много ми хареса в началото на серията, когато Девин си вдигна ръката и я накара да млъкне. Майката после не пропусна да обясни на всички, колко добра актриса е Девин и как е успяла добре да се престори и да убеди бабата, че е нейната майка.
Хареса ми и сцената с часовника. Когато Аслан предупреди шавливия зет, че стъклата на тези часовници са много крехки да внимава и след като го наби дадоха точно счупените стъкла.
Сцената с боя изобщо няма да я коментирам, нито с пристъпа, там е ясно-брилянтно изпълнение, поне за мен, а и вие сте обсъдили и казали всичко.
Много ми е интересно в каква посока ще тръгнат със сценария. В каква посока ще развиват героите.

П.П. щях да забравя нещо много важно, което е свързано със сериала и ми харесва безкрайно, а това сте именно вие, момичета, които коментирате в тази тема. Благодаря ви от сърце за всяка дума, картинка, снимка, гифче, поздрави, информация и изобщо всичко, което споделяте. Heart
Е, това, ако някой е имал нервите да го прочете.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт