💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

аzisiq , благодаря за снимката 😊
Къванч е в перфектна форма.
Вече всеки, който си е и помислил, че с Йозге са си развалили отношенията може да е спокоен.
Доколкото съм запозната с клюките, другия мъж е бивш на Серенай 😜
Хора професионалисти... така трябва и да бъде.
Мави са много активни тези дни. Много се надявам и аз да съберат Къванч и Серенай. Наистина сега е момента. Но пък да видим какво те ще решат.

Хубав ден ви желая, момичета 🤗🤗🤗

# 482
Добро утро, дружки! Hug

Ани Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Много се надявам нашата история да няма нищо общо с Чукур! И на мен би ми се искало да ги видя заедно с Арас в проект, не ми е любимец, но сред по- младите актьори не виждам по - добър от него.
Аз все още се въздържам да определям кой какъв е, особено Джихан. И той и Аслан са доста сложни, загадъчни образи, непредвидими. Хареса ми Анна Сирмо как е обрисувала образът на Аслан:
Цитат
Аслан е напълно непредсказуем – по подразбиране – както поради дълбоко вкоренените си психологически рани – които го измъчват до резултатите на Джекил и Хайд, така и поради факта, че той е в екстремна и непредвидима „професия“.
Нямам търпение да гледам пътуването на това как неговият герой ще се опита да преодолее тъмната страна, която е присъща на възпитанието и семейството му - и влиянието на Девин върху това - и нейното собствено пътуване. Надявам се тяхната любов и взаимно изцеление да триумфират над всичко. Но напълно очаквам, че резултатът ще бъде непредсказуем, неправилен, дори и положителен.
Толкова съм развълнувана от потенциала на тази история.
Както и още един коментар при американките:
Цитат
Аз също го гледах снощи и трябва да го гледам отново, защото беше толкова пълен с действие, различни сюжетни линии и чудесно изиграни моменти навсякъде.
СПОЙЛЕРИ - КИВАНЧ И СЕРЕНАЙ: те са вълшебни заедно. Толкова естествени техните взаимодействия не се чувстват разиграни. Една от най-добрите двойки на Kivanc с водеща дама ИЗВЕЖДА. Те са еднакво страхотни както в конфронтацията, така и в романтичните сцени. Един акцент за мен: сцената в колата, където Девин плаче, а Аслан нежно изтрива сълзите й и отговаря „Биз“ (ние/нас), когато тя го моли да й каже нещо красиво, бързо. Казва й го отново на сватбата им.
CIHAN: Не мога да го кажа достатъчно: Неджат Ишлер, Неджат Ишлер, Неджат Ишлер...какъв невероятен актьор. Фантастично представяне.
ЛЕЙЛА: голямата й сцена на конфронтация с Аслан и Хулия беше завладяваща, а след това много сладкият разговор с Аслан на сватбата, когато тя му каза колко е късметлия, че се жени за любовта на живота си. И той се извинява за това, което е причинил на съпруга й.
АСЛАН И АТИ: тези двамата не биха могли да бъдат по-различни от Сеит и Джелил...но сцените им заедно са изключителни. Можете просто да кажете, че Kivanc и Ushan се забавляват, като играят героите на другия. СВАТБЕНАТА РОКЛЯ НА ДЕВИН: стоеше й като ръкавица и Серенай изглеждаше страхотно в нея. Дори дългите ръкавици придаваха блясък на много нетрадиционната визия. Абсолютно пасваше на героя и изглеждаше прекрасно в контраст с изцяло черното облекло на Аслан. Kivanç е зашеметяващ в изцяло черно. Başak знае това, ние знаем това...❤
Действително бяха прекрасни нашите младоженци Heart

аzisiq, благодаря! Hug Йозге вчера е имала РД, да е жива и здрава, много щастлива и успешна! Flowers Hibiscus
Цитат
Oт IG story @evirgenumut
в кафето на Умут Евирген на рождения ден на Йозге

Пепи, благодаря! Kiss Дори не съм си и помислила, че Йозге и Къванч ще си развалят отношенията, особено  заради нещо, с което той няма нищо общо, Йозге е интелигентна жена. А и с хора, които Къванч веднъж е приел за негови приятели, сме виждали колко е силно и здраво това приятелство, което не се повлиява от изминалото време, имаме много такива примери, съвсем наскоро го потвърди с пожеланието си за успех на сериала му към Биркан Соколу, с когото са приятели още от моделските години.
Хубава неделя, дружки! Hug
Почерпка от мен!

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 14:53 от queen_fenka

# 483
Ани, сега видях, че си писала.
Ако преведеш рецептата, може ли да я сложиш. Аз не съм майстор, но мога и да опитам.

# 484
  • AMS

Д - След като намериш този, който организира нападението миналата нощ,
ти няма да направиш нищо с него. Няма да отмъщаваш.
Няма да превърнеш тази работа в идиотска кървава мъст.
Х - Намери този, който направи това, Аслан!
Дж - Докторе, насреща има мощен враг на семейството.
Предупреждавам те. Не бягай от тази война.
Х - Сега разбра ли в какво семейство попадна?
Добре дошла в семейството, госпожа снахо.
А - Моето семейство се нуждае от мен, аз се нуждая от теб.
Ибо - Аслан, не си губи ума излишно, ще бъдеш наранен.
А - Казват, недей да дърпаш опашката на лъва,
а ако случайно я хванеш, не я пускай!
Х - Кой извърши това нападение, успя ли да разбереш?
Кой би могъл да го направи?
Ибо - Нататък вече ще е истински кошмар.

Д - В болницата ти дори не погледна лицето ми,
да не говорим за прегръдка, Аслан.
Ти ме попита дали съм добре,
сякаш бях ухапана от муха оная вечер. Защо?
Ибо -  Кажи ми на какво дължим идването ти?
А - Дължим го на хладнокръвен, безскрупулен, долен човек.
Ж-т  - Нека всички знаят какво се случи вчера.
Нека цяла Турция признае жената на Аслан Сойкан.
Д - Добре.
Толга - Дадох ти това, което искаше,
ти направи това, което трябваше. Кога е плащането?
Хю - Сега разбираш ли в какво семейство си попаднала?
Властта и силата, ... събрани заедно, водят до повече врагове ...
Д - Г-жо Хюля, наистина ли мислите, че преследвам властта и силата?
А - Намерих този, който го направи, и този, който го поръча.

Привет, дружки!!!
Благодаря за преводите, коментарите и реакцията!!!
Благодаря специално за рецептата и мюзикъла със Серенай.
Събрах фраговете и фотото, а резюмето ще го къдря друг път.

Не съм по клюките, но
Скрит текст:
този Евинген е бивш на един куп актриси.
Не съм чувала за Серенай.
Беше с Туба по времето на ДК.
По-дългата връзка на Серенай
беше с Керем Бюрсин.
Да е здрава и успешна Йозге!!! 
Доколкото разбрах скоро ще се снима
в нов проект на платформа.

Приятни занимания, дружки!!!

# 485

Хубава неделя!! Flowers Cherry Blossom
Благодаря Ви за новите коментари!! Hands Plus1Hands Plus1:

Супер, имаме си ново фото от РД на Йозге- да е жива и здрава!!
бъзикат Башак каква снимка е постнала Wink

Аничка Kissing Heart благодаря за хубавия ти ранен пост!!
тук са се събрали майстори на перото, а на мен ми се случва да изглеждам сериите по-късно и вече всичко е обсъдено и разкостено.
Арас и Къванч ги виждам във филм....
за сериала ни- освен АсДев, най са ми интересни двамата братя.... и двамата страдащи от липсата на любов-единия от бащата, другия от майката, единия/Аслан/ станал гневен и избухлив, а Джихан-самотен, нещастен, също гневен и прекаляващ с алкохола. Но това, което ми направи впечатление за него- е, че когато говори с Девин и й разказа за случки от живота си, после й сподели, че за първи път е спал спокойно.

Диве, мерси!
............
това, което забелязах във 2-ия фраг
е например тая шушумига за кого ли работи?

и Девин, и тя получи нещо като паническа атака......Sad

Пепи, Серенай имаше някакъв флирт с Умут/от снимката/ не са били дълго заедно.
но той  най вече е приятел на Йозге и Бурак, често се събира с тях.

Фенче Kissing Heart, знам, че и на теб април ти е важен Wink
за коментарите Hands Plus1
Анна много харесва Хакан Бономо.
Цитат
А и нали целта на историята ни не е да ни покаже как любовта бива побеждавана от злото, а обратното, поне така си спомням от представянето за сериала, за голяма любов, та на това се и надявам.
и аз така Hands Plus1
въпреки този не особено добър знак.....

Иначе гледам, че жълтурите Rage пак почнаха да пишат глупости за Башак и ревността й....нямам намерение да го слагам в темата.

........................
а това над спалнята на Аслан май пак беше някакъв символ Thinking

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 14:49 от Airra

# 486
Фенче Heart
Много се надявам нашата история да няма нищо общо с Чукур! И на мен би ми се искало да ги видя заедно с Арас в проект, не ми е любимец, но сред по- младите актьори не виждам по - добър от него.
Така е, а и има още много епизоди. Може и вътрешното ми чувство да ме лъже, но ще видим Wink
Аз все още се въздържам да определям кой какъв е, особено Джихан. И той и Аслан са доста сложни, загадъчни образи, непредвидими.
Благодаря за коментарите и за почерпката Kiss

Диве Heart Eyes, повтарям гифчетата!

Айре Heart, трябва си, нали Wink - това ще бъде много специално!
Арас и Къванч ги виждам във филм....

Честно казано, в момента Джихан го разбирам повече, а Аслан ми е по-противоречив, но сигурно това е идеята на Хакан Бономо - лесно ли се задържа интереса 30 серии Wink
за сериала ни- освен АсДев, най са ми интересни двамата братя.... и двамата страдащи от липсата на любов-единия от бащата, другия от майката, единия/Аслан/ станал гневен и избухлив, а Джихан-самотен, нещастен, също гневен и прекаляващ с алкохола. Но това, което ми направи впечатление за него- е, че когато говори с Девин и й разказа за случки от живота си, после й сподели, че за първи път е спал спокойно.

Работи за новите "лоши', които още не са показали! Но Лейла ще му види сметката Wink
това, което забелязах във 2-ия фраг
е например тая шушумига за кого ли работи?

Пепи Heart Eyes, един бърз превод - изглежда вкусно и не много сложно Simple Smile А това е рамадан питата (ramadan pide/ramadan pidesi), която използват. Нея съм я правила преди и е лесна, но, разбира се, може и да се използва и малко престоял, по-твърд хляб.

https://zestysouthindiankitchen.com/turkish-ramadan-pide-ramadan-pidesi/

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=W9IJWiDUGEg
В днешното видео ще представим рецептата Вардабит, която ще украси вашата трапеза ифтар и която Аслан обича да яде в сериала Семейство! Тази рецепта, известна още като vardabet, vardabat и vardabit trotter, е чудесен начин да използвате остатъците от пита от предишния ден! Не пропускайте да опитате.

½ рамадан пита
1 чаша тахан
¾ чаша гореща вряла вода от боб
2,5 супени лъжици кисело мляко
сок от 1 лимон
2 супени лъжици оцет
1 чаена лъжичка кимион
4 скилидки чесън настърган
1 супена лъжица сол
2 малки пакетчета сварен сух боб 440-600гр
2,5 супени лъжици масло
1 супена лъжица зехтин
1 щипка люта чушка
Четвъртинка стрък от магданоз

• В широк тиган се слагат 1,5 супени лъжици масло и се включва.
• Нарежете половината рамадан пита на кубчета и я добавете към разтопеното масло.
• В купа смесете 1 чаша тахан, ¾ чаша гореща вода от сварен боб и 2,5 супени лъжици кисело мляко, сока от 1 лимон, 2 супени лъжици оцет, 1 супена лъжица сол, 1 чаена лъжичка кимион и 4 скилидки настърган чесън.
• Към тази смес се добавя сварен боб. В боба ще са достатъчни 2 пакета сварен боб (400 гр). Ако искате много боб, можете да използвате 600 гр.
• Наредете питките, които сте оваляли в масло в чинията, която ще сервирате. Добавете бобения сос отгоре.
• 1 супена лъжица масло се загрява добре и се разпенва. Добавете 1 щипка чили на прах в него.
• Накрая полейте със запържения зехтин, поръсете нарязания магданоз върху боба и поднесете - вардабитът е на ваше разположение.

Новичко Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1642527427392946176
https://www.youtube.com/watch?v=Ddw-S0bqjPI

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 17:18 от AniMae

# 487
Ани Kissing Heart, мерси за споделеното!!
Гледах рецептата в канала на Рефиха, хич не ме съблазни  Wink
Съгласна съм, че Аслан е доста противоречив.
И имаме си ново излеме/откъс Hands Plus1
явно Ати е виновен за стрелбата.

а Къванч/Аслан става все по-готин!! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 17:34 от Airra

# 488
Здравейте!
Чак днес успях да изгледам серията с БГ субтитри. Хиляди благодарности на екипа от преводачи Flowers Hibiscus!
Хубава серия, с много динамика и наслагвания във взаимотношенията  на всички.
На сеанса при Девин Джихан се почеса по врата и там имаше татуировка. Това го направи, точно когато говореше, че е наречен от майка си "грубиян". Дали тази татуировка не означава точно тази дума и колко много го е заболяло  тогава и помни тази обида от майка си, за да си я татуира?
С каква закана с глава разказваше за побоя с момчетата, когато са го ударили с камък по главата. Възпроизвеждаше всичко много ясно и с чувството на горд побойник. И след това щастието му от това, че майка му като го е видяла целият в кръв е помислила, че е умрял и го е прегърнала както преди е прегърнала Аслан.

Думите на Девин са следните:
"Джихан, ти всъщност не искаш да умреш.
Съгласен си да умреш, само и само майка ти да те обича."

На първи поглед това е доста противоречиво, хем не иска да умре, хем е съгласен да умре за обичта на майка си.
Да, той иска да е жив и майка му да го обича като жив. Много сила има в тези думи на Девин към Джихан, стига той да ги разбира така, а не да се самонаранява, само и само да го обичат. Сега си обясних защо той тогава плати на онези момчета да го набият. Той смята, че като е наранен до смърт, само тогава ще бъде обичан. Освен това е толкова пренебрегван, че на сватбата се отпусна в танците и почна да прави глупости. Поне това е моят прочит на поведението му и с продължение на предизвикан бой от чути думи по негов адрес.
Много сеанси ще му трябват на Джихан, за да излезе от дупката, в която са го вкарали родителите му.
Стана ми мъчно за него.

Хареса ми Джихан как обработи Хюлия на сватбата. Той я провокираше и я караше да му нареди да каже истината за сеансите си при Девин. Отивайки при щастливите и танцуващи младоженци,  чакаше  нареждането то Хюлия, но него получи и леко се засмя и ги отмина. Преди това с думите си й предизвика чувствата към любимеца й Аслан като каза да не му разваля щастливия момент. Много игра има между Хюлия и Джихан и ще има. Той, молейки я за разбиране и любов, същевременно я предизвиква, за да вижда отново и отново, че тя всичко прави през призмата на любота си към Аслан. Много сложни отношения, които ще ми е интересно как психоложката Девин ще разбие, защото само разбиването е изцелението за Джихан, а и за Хюлия. Защото пък нагласите между тях са на ниво взаимно манипурилане срещу останалите. В случая и Джихан и Хюлия искат да изкарат посещението на Джихан при Девин нещо като позор. Всеки прикрива това от Аслан, най-вече Джихан. А Девин му отговори много добре, че никой не може да й определя пациентите. Само как Джихан и Хюлия всеки от ъгъла на своите разбирания за тези сеанси манипулира останалите какво да мислят за тях и как те биха изглеждали в очите на Аслан, ако той разбере. Ужасна е тази семейна манипулация, инициирана от майката и възприемана от Джихан по един начин, мислейки как Аслан ще я приеме, познавайки неговият нрав на ревност и т.н.
На този етап никой от тях не може да проумее, как би реагирал Аслан, когато научи , а очакват да реагира според техните си разбирания. Най-важното е, че пропускат фактора Девин и как тя ще му обясни, нищо че не е споделила първоначално.

Много ми хареса реакцията на двете сестри, когато разбраха за фамилията. И двете одобриха поведението на Девин, но в контекста на малко злорадство спрямо майка си.
Всичките деца на Хюлия имат с нея спорове и несъгласия. Те се чувстват неразбрани от нея и негодуват от наложеното им подчинение. Сестрите обичат братята си. И братята ги обичат. Но самите братя имат проблеми.
Струва ми се, че Девин влезе в "дълбоките води" на двамата братя и ми се струва, че ще направи всичко възможно да ги сближи.

Девин направи малка грешка, когато обяви пред приятелките на Хюлия, че няма да приеме фамилията Сойкан.
Струва ми се, че го направи доста прибързано, защото още не е факт, а само намерение и обещание от страна на Аслан.
Стана доста дълго и спирам до тук.
Пожелавам ви спокойна нощ и спокойна работна седмица!

# 489
  • AMS

Дружки, благодаря ви за новостите, коментарите и реакциите!!!
Вай бе. Хеликоптер. Супер ефектно.
На Атила му дойде като гръм от ясно небе.
Обещаното >>>

Цитат
Резюме еп.5 >>>

След стрелбата в чифлика Девин се нуждае от подкрепа.
Докато тя преминава през може би най-трудните дни в живота си,
само на един човек може да ѝ помогне и това е  Аслан.

Но Аслан вместо да ѝ помогне, самият той се оказва с армия от бодигардове.
Хюля засилва натиска върху членовете на семейството и особено върху Девин.
Охраната в чифлика е максимално усилена, докато не бъде открит този,
който е организирал стрелбата.

Докато се сблъсква с тъмната страна на семейство Сойкан,
Девин започва да се съмнява в истината и  в Аслан.
Тя чука на вратата на Джихан, за да намери отговор.
Докато Девин се опитва да опознае Аслан,
тя ще открие и тъмната страна в себе си.

Концентрацията на Аслан е върху намирането на човека, който е застрелял Еко.
Всеки, който може да се възползва от това, е заподозрян за Аслан.

Най-накрая завесата се вдига … Аслан открива кой е нападателят.
Сега е време за отмъщението. Девин обаче моли Аслан да обещае,
че няма да превръща това във вендета.
Докато Хюля работи върху плановете си да доведе Аслан и Девин
в чифлика, ще успее ли Аслан да спази обещанието си към Девин?

showtv
Остават два дни >>>

Лекинка, дружки!!!

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 23:34 от * Diva *

# 490
Айре, вярно. Къванч/Аслан все по хубав става. Унесени в отношенията все забравям да отбележа страхотния костюм на сватбата. Точно по мярка.
Нещо ми се струва, че леко ни пързалят за Ати. Прекалено очевидно е.
Ани, благодаря за рецептата. Съчетанието на отделните съставки ми е много странно.
Надявам се да си права за Джихан и предчувствието ви да се изпълни.
Интересно е, че той не се стреми да си върне позицията като шеф на бизнеса, какъвто е бил, дори и не напира толкова към другите от семейството, отива когато го поканят , но сам не ги търси, единственото, което иска е майка си и то при положение, че той май най-добре знае на какво е способна. Димана и аз забелязах татуировката, но много умело само ни загатнаха. Права си за манипулацията между тях. Ако приемем, че един ден все пак стане чудото и Хюлия каже, че го обича и приема, той дали би и повярвал след всичко, което е видял от нея и от нейния характер? Малко изгубена ми се вижда тази битка. Но път между двамата братя има и дано стигнат един до друг.

Девин каза за фамилията нарочно пред приятелките на Хюлия уж случайно, точно както случайно Хюлия попита майка й къде е съпруга й. Малки престрелки помежду им , само загрявка за това, което ще се случва с тях вече като семейство.
В тази серия за пръв път видяхме Девин в момент на слабост и Аслан се появи в точния момент.

Айре, тази картина прилича на женска дреха. Много символика с тези картини и препратки към семейство Сойкан.

Фени, благодаря за почерпката. Повод има ли ?

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 491

Привет в понеделник Hug
Благодаря за коментарите- Дими, Пепи Hug
Диве, честит ти нов аватар!

за миналата седмица сме на 2 и 3 място в AB и ABC1

новия анализ в този блог
https://mycapella.org/2023/04/02/sensiz-olmaz-aile4-bolum/
Не мога без теб (Семейство, част 4)
 АВТОР: Симай ДЕМИР

здрава и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 492
  • Plovdiv, Bulgaria
Прекрасна нова седмица, момичета!
Всичко лошо да остане в миналото!
Добро здраве, настроение и мисли!

Не остана до новата среща със Семейството.

Благодаря за всичко споделено! 🌸🌸🌸

Изречението в резюмето, че Девин ще се запознае с тъмна страна от себе си, предполагам е свързано с посещението в кабинета ѝ. Видяхме какво последва.
Ще е поставена в позиция, в която  с последвалата реакция няма да се гордее, но въпреки че не харесвам внушението, може би е необходимо, за да погледне от друга страна на действията на Аслан, които не одобрява.
В живота, когато настъпи зима и не можем да я изместим, просто обличаме по- дебели дрехи.
Такъв някакъв ще е и техният живот, докато дойде пролетта. 🌸

Желая ви приятен и спокоен следобед! 🌸

# 493
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
А, да, първо да не забравя, за онова, което е като картина в спалнята.
Това е специална риза за новородено. Забравих наименованието.
Признак е на знатен произход. Все пак сме от СОЙканови.
За исляма това съм го срещала в Протектор и в във ВВ Кьосем.
В Кьосем точно по тази дреха, която се шие специално за шехзадето,
Сафие султан разпозна изгубеното шехзаде.
Шехзаде означава принц, престолонаследник.
В исляма в дрешката се включват символи от корана ...
А в Протектор точно това доказваше султанския произход на гл. герой.
В християнството, в протестантството съм виждала такава картина.
С подобна дрешка, но от дантели, се кръщават новородените,
особено от кралски фамилии и после това се поставя в рамка.

Не съм ви се хвалила, че следя конкуренцията.
Добра история, но много лошо изпълнение.
Как пък ги събраха в един проект толкова актьори,
които не са ми приятни. Та и Джасъз, та и Сами, ...
Главният им толкова преиграва, че направо е смешен.
Само Демет я бива, но ... 
Зарязах Момичето ... от преди две-три серии.
Мъча се още с Присъда. Все си мисля, че в дизитата
не знаят кога да спрат, дори и да им е висок рейтинга.
За това много се радвам, че Семейството ще е 30 епизода.

Дружки, моите преводи в кавички може да не са точни,
но се старая да давам всичко от себе си.
Гледам ги, обръщам ги на разни езици, аха нещо да разбера.
А, да и оная снимка на Девин с лачения червен тоалет,
и лачените бели ботуши, май не я видях в предната серия.
Спала ли съм.
Дано Еко е жив. Бащата на Девин мислех, че ще се появи в болницата,
а той на улицата се зъби. А Толга си е тъп и тъп ще си остане.
Аслан каза още в първи епизод, когато го представи,
че е счетоводител и много говори.
Аслан искаше той да разбере, че знае кой е издал сумата за търга.
Ама Толга тъп. Тъп умора няма. Пие вода и продължава.
Наистина Аслан нямаше нужда да се излага с боя.
Хайде, остана само един ден >>>

# 494
#Aile dizisindeki partneri #SerenaySarıkaya ile öpüşme sahneleri #KıvançTatlıtuğ'un evliliğinde krize sebep oldu. Başak Dizer'in "Bir daha olursa boşarım" dediği iddia edildi. (Karar)

Простотията не ме изумява.
Според това тук Башак ревнува целувките със Серенай и щяла да се разведе.
Нищо добре се посмяхме... 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт