💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И тук може да се гледа https://vk.com/turkdizi.online?z=video-190076650_456240359%2F122 … l_wall_-190076650

Изпуснах началото аз. Приятно гледане, момичета!

# 661
Ааах, малката е абсолютно копие на баба си Хю 😳
"Ние с прислугата не разговаряме "

# 662
ее познах, че ще има флашбек с Юсуф
ако Джихан не спеше......
от там идват угризенията??

# 663
Като видях чашата на масата Джихан може и пиян да е бил. Ама и бащата чок гадняр. Може ли да се самоубие в същата стая, в която е и сина му.....

Девин доста глуповата я дават в тази серия, така с рогата да влиза на свеки не е добра идея. Ще страда.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 21:39 от Бл@гуна

# 664
Егати ужаса, нищо чудно че Джихан е такъв.

Забравя ли се такова нещо...

# 665
Джихан изглежда зловещо просто.

# 666
От предната серия

# 667
И семейството на Девин е един път.

# 668
Сестрите са един път, за Неше без думи 😳
Хюленцето въведе професия снаха 😁
Джихан е уверен, че ще свърши като баща си 😏
А Ибо предрече, че ще побъркат Девин...

С такива семейства врагове не са ти нужни

# 669
Кога мина час и половина ? Чакам изпълнението на  Девин/ Серенай.
Хюлия е нямам думи.
Диве, все се връщам към твоето описание. тя всичко прави за добро.

# 670
Да ви кажа майката на Девин ми е в пъти по-противна от Хюлия. Не, че оправдавам, но Хюлия уж прави всичко за доброто на Аслан и в частност на фамилията, докато на Девин даже не мога да я нарека майка. Горката и сестра й не е стока, майка й, а за баща й даже няма да споменавам.
Хюлия как нареди Толга, че сам е решил да пише, че заплатата е за снаха, за малко да започне пак да се храни през сламка Grinning

Лейла ми беше малко странна на излизане от лабораторията, сякаш й запомни името по някаква причина.

До тук най-много ми хареса как Аслан врътна Ибо с парите и репликите, които си размениха в болницата.

# 671
Голям номер спретнаха на бодигарда "агънцето" на Ибо. Сойкан си скриха паричките.
Сега Ибо заплашва Аслан с писмо от Юсуф. Но той говори за някакво писмо, може би третото? с греховете на Юсуф.
Хюлия не може да напъха Девин в калъп. Голяма интригантка, а Неше предаде дъщеря си веднага.
Прав е Ибо, че Девин няма да ги излекува, но те може да я подлудят.
Хюлия ще пречи на процедурата да остане Девин с моминското си име. В Турция, за да стане това, трябва съдебна процедура, при нас е много опростено.   
Аслан не е пропускал певица.
Джихан каза, че съществува писмо на баща им до Джихан и Аслан, но Аслан се е уплашил да го прочете.
Така, сега да видим какво има в това писмо.

# 672
Охо, Ямур е била ескорт. От зле по-зле става. Девин малко непрофесионално се възползва от информацията, която има от Джихан, за да разпитва Аслан. Като разбере не искам да си помисля какво ще се случи. Аз бих се почувставала много предадена.

# 673
... Значи все пак Хюлия е поръчала стрелбата - убедена бях!!!

# 674
Девин ще й счупи палавите ръчички на певицата, а Аслан взе да се напряга Joy
Ох, че хубаво пее.

Общи условия

Активация на акаунт