💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 583
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
AniMae, много интересна информация за колието. Много ме впечатли и продукцията, колко набляга на детайла за всяко нещо.

На вас пожелавам лек и приятен ден! До довечера Simple Smile

# 646
Привет момичета в семейния ни ден. Благодаря ви за всички красоти, които сте качили 💕
В очакване на неочакваното 😉 отново...

💥

При Ибрахим Селим

# 647
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍀🌞🍀

Ани, благодаря за информацията. Много интересно. Брашлянът е и много упорито и отровно растение обаче. Но да не търся под вола теле, създателите са обяснили какво представлява и символизира. Хареса ми това за баланса.

Ваня, за нара... може да се тълкува и по друг начин. Ако свържем с мита за Персефона, тази сцена беше в момента, когато Аслан каза на Хюлия, че тя има полза от стрелбата, Аслан е в къщи, Девин я няма. Може да се приеме като Аслан е ял от нара/ силата и завинаги ще трябва да се връща в дома.
Видях видео от снощни снимки, но не мога да го кача. Серенай след записа е отишла на сет.
А предаването щели да го пуснат в сряда. Ще ми е интересно какво ще каже за Къванч и сериала.

Но...аз тази нощ изчезвам за няколко дни. Поне ще гледам серията 😜 .
Все забравям, забелязахте ли това прехапване на устата, което прави Къванч в сериала.

Малките детайли..
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 648
Здравейте във вторник!
Благодаря за всичко споделено! Green Heart

Ани, благодаря за обяснението на колието, „вдъхновено от бръшлян“. Но бръшлянът е отровно растение, както е писала и Пепи, а безконтролното му развитие с времето задушава другите растения. Това много повече прилича на Хюлия в сегашния момент. Хюлия е била една в началото – може това колие да е спомен от времето, когато се е омъжила „на годините на Джейлян“, друга е сега.

Айре, не вярвам думите на Джихан да се сбъднат: Девин да се отрови от властта, да крещи навсякъде, че е Девин Сойкан и да и стане безразлично дали Аслан е убивал.  Джихан предупреждава Девин. Темата „Семейство“ е твърде сериозна, за да правят такъв експеримент. Психолог, загубил самоконтрол – това е възможно, но не в сериал за телевизията, която гледат милиони турци заедно със семействата си. Това би било изключително лош сигнал към зрителите.
Темата на сериала, обявена в началото, бавно и  последователно се развива – семейство: променящи се баланси в семейството; концепцията за семейство; най-спорните аспекти на понятието за семейство; ще ни покажат различен вкус на лечебната и обединяваща сила на любовта.

В началото ни показват това семейство:
Хюлия е установила авторитарна власт, за която черпи сила от богатството, фамилното име и съпруга си, подчинила е както неговата, така и волята на всички членове от семейството, ограничила е свободата им, отсъстват обич и уважение, използва силови методи. Интериорът, местата около масата, правилата за присъствие илюстрират този нейн ред. Права е Хюлия, Аслан е навън, а тя – вътре в семейството.

Но: Аслан иска да промени нещата навън, а Девин вече променя вътре в семейството.
Девин влиза с бащиното си фамилно име, дори само с личното си име - Девин е личност, пази свободата си, установява дружески отношения с повечето от членовете на семейството, Девин разчита на собствения си авторитет и изразява своята воля. И личността на Девин, и любовта между нея и Аслан, са заразителни и увличат другите. Това ще промени състава, а оттук – и баланса в семейството. Колкото повече автономни членове в семейството, толкова по-невъзможна става авторитарната власт. Ще ги свързват други неща, а не подчинена воля и несвобода. Променят ли се хората, ще има нужда от промяна на управлението.

В постера,  според мен, е изразена основната драма:
на кое семейство принадлежи Аслан.
Този въпрос беше поставен още преди сватбата: Девин и Аслан казаха, че ще живеят в дома на Аслан. Но засега отидоха в имението, нататък ще видим какво следва. Но пак ще дойде време за този въпрос, който всъщност е концепцията за семейство.

Пепи, приятно прекарване! Nature Sunny

До довечера!

# 649
Хм, чак сега загледах снимката от близо. Аслан държи ръцете си и само кичур от косата на Девин, докато тя го е прегърнала някак бих казала закрилнически. Много интересно.

# 650

Привет в нашия ден за кино!! Yellow Heart
Ани Kissing Heart, благодаря за инфото!...... за мен колието на Хюлия символизира за сега отровния бръшлян, който се разпростира навсякъде, както го е описала Ваня.
Цитат
Айре, не вярвам думите на Джихан да се сбъднат: Девин да се отрови от властта, да крещи навсякъде, че е Девин Сойкан и да и стане безразлично дали Аслан е убивал.  Джихан предупреждава Девин. Темата „Семейство“ е твърде сериозна, за да правят такъв експеримент. Психолог, загубил самоконтрол – това е възможно, но не в сериал за телевизията, която гледат милиони турци заедно със семействата си. Това би било изключително лош сигнал към зрителите.
логично, макар, че допуках в известна степен да се сбъднат думите на Джихан.... от турските СЦ всичко може да се очаква/като се сетя за финала на Сблъсък Disappointed/
Пепи Hug, донесла си новото суперско видео на Анна Hands Plus1
Цитат
Айре, стана ми много смешно на първата ти реакция,, но вече всичко е точно.
Laughing...да, пупу
но в началото партньорката ни беше Йозге, добре че не остана тя.
Приятно прекарване!!

Блага, тоя първия постер беше разкостен на всеки милиметър Wink

Благодаря за останалите споделени неща, снимките със Серенай от снощното предаване, ще се радвам да е казала нещо за сериала и за Къванч. Hands V
след предаването е отишла пак на сета >>
https://twitter.com/bisusaka/status/1645711517407428608
и Къванч....

да..............
Скрит текст:
помрънкам

днес ще имаме нов конкурент по Фокс.

от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/aile-dizisi-yeni-oyuncu/19685/
Нил Суде Албайрак ще влезе в "Семейство" от 6-ти епизод, който ще бъде на екран тази вечер. Младата актриса се включва в сериала с образа на Джемре. Албайрак играе приятелка, медицинска сестра на Лейла Сойкан..

хубав следобед!!

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 14:14 от Airra

# 651
Тази актриса май игра в Шахмаран, една от сестрите. Много ми е симпатична.

Личи си, че днес имам свободно време Grinning Личи си, че и късно влезнах в темата и съм пропуснала коментарите за постера. Сега ще се върна да ги прочета, защото ми стана много интересно и спирам да спамя Simple Smile

# 652
Хаштаг на еп. 6
(писмо)

# 653
Да, тя е Буке, една от сестрите на Маран

Чакам си аз Аслан да накара Дев да се извини на 🐍 че да го подпукам, не че не може от сега 😄 Направо ми боде очите въпросната сцена
Скрит текст:
Навремето баща ми така е карал майка да се извинява на майка му, когато не е изпълнявала нарежданията на свекито, но тя винаги е отказвала

Хубаво е, че Лейла ще има приятелка, може трите с Девин да станат компания...

# 654
Благуна, то това е интересното в началото, много информация на веднъж. Но пък е толкова хубаво, че си коментираме.
Много интересна статия качена от американките. Мисля, че е от същия автор, който разглеждаше зодиите на Аслан и Девин.

Изобразяването на любовта по турската телевизия винаги е било един от най- интересните аспекти на техните телевизионни сериали Любовните разкази, които могат да преодолеят всички трудности, трагичните любовни истории и разнообразието от щастливи краища говорят за голямо разнообразие от романтични текстове за телевизия в Турция. Публиката дори е свикнала да очаква, че основната двойка представлява сродни души, две души, обречени да бъдат заедно. Концепцията е изпълнена до смърт. Така че не беше изненадващо, че докато гледах Всички", почувствах, че нещата са малко настрани. Никога не бих могъл да
свържа идеята за сродни души.  Кои са Аслан и Девин. Едва когато осъзнах какво пропускам, връзката им придоби пълен смисъл. Просто казано. Аслан и Девин не са сродни души. Те са пламъци близнаци . За тези, които не са запознати с термина. пламък близнак е концепция, която насърчава интензивна и мощна душевна връзка между двама индивида. Двойката пламък близнак представлява душевно огледало един на друг. Двойката изпитва дълбока душевна връзка поради сходни житейски пътища, психика и дори травми, като се отразяват взаимно. те взаимно отразяват силните и слабите страни. Романтично казано, съюзът с пламък близнак със сигурност е тежък. Понякога гранично токсичен, съюзът с двоен пламък е за растеж в повтарящи се цикли. Силно привлечен и един към друг, пламъците близнаци са като магнити с една и съща полярност и това, което първоначално ги е привлякло, скоро ще ги раздели. Раздялата е причинена от много интензивното усилване на страховете и съмненията, тъй като пламъците близнаци служат, за да ни научат на най-важните житейски уроци. Те отразява
това пред което се страхуваме да сe изправим в себе си. Макар и разделени. пламъците близнаци все още споделят връзката, тъй като периодът на раздяла служи за дълбоко личност
израстване. Като станат напълно отворени един към друг, съюзът се втвърдява,
докато двойката навлиза във финална фаза на пълното приемане не само на своя пламък близнак, но нещр повече: най-важното, себе си. Следователно пламъкът близнак не е просто романтична  концепция. Говори за това, че реализираме истинския си потенциал и постигаме
единство с друго човешко същество. Колкото и интересно да е всичко това остава въпросът как нашият херпес попада в тази категория и какво означава това за бъдещия разказ?
От момента, в който се срещнаха Аслан  и Девин бяха силно привлечени един от друг. Докато бавно ги опознаваме, разбираме колко си приличат. И двамата са травматизирани хора в търсене на стабилност, и двамата се опитват да решат семейните си проблеми, понякога дори се сблъскват с определени членове на семейството. Те са лесни. интуитивен и импулсивен, понякога дори склонен към грозни изблици. И двамата се опитват и не успяват да се справят
с токсичното семейно обкръжение, в което са отгледани. Най-важното, те се разбират и могат да се свържат на дълбоко ниво, което надхвърля обикновеното съчувствие. Без съмнение,
въпреки очевидните различия във възпитанието им, те споделят силна връзка. намирайки красота в това което споделят. И накрая, тъй като със сигурност не е случайно.
Астрологичният знак на Девин е Лъв (Аслан на турски), докато Аслан е Близнаци, което отразява както неговата така и двойствената природа на Девин.
Но, както беше казано, връзката с пламък близнак е свързана с личностно израстване и научаване на житейски уроци. Започнахме да виждаме как и двете те влияят на другия, как си помагат взаимно да се справят с проблемите, които другият има. И започнахме да виждаме
как този първоначален съюз ще се разпадне в някакъв момент, само за да се върнат двамата един към друг. Най- мощният пример за това е последният отмъщава на човека, който рани Еко
епизод, когато Девин настоя Аслан да не Свидетели сме на морална дилема в
Аслан и мощната емпатия на Девин се пробужда в него, само за да бъде задушена от убийствените инстинкти, които са го накарали да оцелее в света, в който се намира. В същия дух идеята, че съпругът й мафията е помогнал за къщата на майка предизвиква нежелана усмивка от Девин, въпреки че това е светът, на който тя силно се противопоставя. Те чудесно се отразяват взаимно, демонстрирайки как наистина представляват пламъка близнак един на
друг. В съюза с пламък близнак различаваме, бягащия", този, който преследващия, този, който често е по- иска да избяга от връзката, и подготвен за връзката. Ролите на
психически и емоционално бегачи преследвач не са фиксирани. Когато преследвачът спре да гони и започне да се отказва, те стават а бегач, карайки другата страна да се превърне от бегач в преследвач. Трябва Девин се преследваха до точката, в която Азиат възнамеряваше да й предложи само да се напомни за цялото предложение за брак, когато Аслан и брак и дори го направи, след което Девин отказа, но по късно тя му предложи брак дори да му се ядоса че мисли и не реагира веднага. Същото се случи по време на последния епизод когато Девин "преследва вниманието на Аслан, само след като се отказа. намира я, за да отвори сърцето и душата си за нея. Просто има силен. неразрушима, но невидима нишка между тях
Между манипулациите на Аслан и лъжите на Девин за Джихан човек лесно може да надуши проблеми в бъдещето за тях. Но вместо да се страхува от това, публиката трябва топло да го приветства. Това е част от растежа разширяване на душата И с толкова повече проблеми
се сблъскват, колкото повече препятствия преодолеят, толкова по-силна ще бъде любовта им и толкова по-близо до истинската си същност, лекувайки се от цялата житейска травма, която преживели. Това е тяхната съдба. тяхната любов... И невероятна история, на която, се насладим.

Ваня, писмото явно ще е ключово за действието
В ИГ пишат, че Аслан и Девин отиват към Ямур. Може да е за добро. Пак в същата страница в ИГ твърдят, че Аслан и Девин са се прибрали в тяхната си къща. А дано...
Мира, надявам се Аслан по-малко да ми вдига кръвното, още не мога да му простя как я подмина в болницата.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:27 от pe04

# 655

В ИГ пишат, че Аслан и Девин отиват към Ямур. Може да е за добро. Пак в същата страница в ИГ твърдят, че Аслан и Девин са се прибрали в тяхната си къща. А дано...
Мира, надявам се Аслан по-малко да ми вдига кръвното, още не мога да му простя как я подмина в болницата.

Привет!
Ямур е непредсказуема. Нейните тайни от миналото се все от батака. Дано се вразуми! Всеки има право на втори шанс. Да започне начисто, независимо, че сенките от миналото не спират да го преследват.

И аз не съм забравила отношението на Аслан към Девин в болницата! В деня на собствената им сватба.
Извинение не чух. Срамувал се. Ами да беше отишъл в ъгъла да се срамува. Да беше сложил поне една маска на засрамен и без това слага маски на немамещ съпруг...удържал на думата си.
Опитвам се да разбера Аслан, в тази мафиотска среда, какви други  да са мисленето му и действията му.
Друг е въпросът дали Девин му вярва или и се иска да му вярва, а допуска и другото...
Подминава я като камък, прегръща майка си/в което няма лошо, но съпругата му, в първата вечер от сватбата е на една ръка разстояние/, момичето стоя като пън цяла нощ, в окървавена сватбена рокля, беше плътно до него, в знак на съпричастност, поглежда го, изчаква го, даде му шанс за една мила дума поне, да не говорим за прегръдка, за утеха. Ето тази част на Аслан ми е жестока, защото за мен това не е срам, а коравосърдечие.
Съжалявам, но не намирам друга дума. Жал ми е за Девин. Душа да и е яка! Не казвам, че е безгрешна, но в случая се почувства като ненужна, излишна и чужда. Като незабележим предмет от коридора на болницата.
Тургут, който ги убива наред има в пъти по-добро сърце! Поне това показват в сцените.
Има една дума, която се нарича човечност. Тя е преди любов и обич.
Утре Аслан може да направи нещо много сериозно и да  застане отново пред Девин с обясненията, че не я поглежда, защото се срамува. Е, вярно, че така ще проверяват любовта им, но е далеч от моите представи за хора, които са привързани, обичат се, подкрепят се и се нуждаят един от друг.
Всъщност... да са привързани един към друг, колко да са привързани! Те нямаха време да се привържат. Просто се влюбиха или по-скоро усетиха потребност един от друг - такива - наранени, ограбени от съдбата, искащи друг живот.
Аслан много ми напомня за така наречените лоши момчета, които, докато са млади вършат какви ли не лудории и гадории, но после помъдряват, научават си мястото, намират си точния човек и изкарват остатъка от живота си по много различен начин. Да видим! Сега, тук не смесвам чара на нашето лошо момче с разни неща, които му се случват, както и с желанието му да има друг живот. Предстои да наблюдаваме как ще извърви този път.
А Къванч е перфектното лошо момче! Отива му! Sweat Smile
Писмото със сигурност ще бъде някакъв предел.
Благодаря за всичко, което споделяте! Green Heart Flowers Hibiscus

# 656
  • AMS

Aile Dizi:
„Сила, има СИЛА!“ Мислите ли, че Джихан е прав?
Няма ли Аслан да изясни нещата?
Затова ли Девин наистина се влюби в Аслан?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за преводите, коментарите и реакциите!!!
Продължавам да следя мафиотската нишка.
До сега никак не ми се струва, че е фон.
А, това, че Аслан е лошото момче, спор няма.
Те Сойканови всички са разбойници.
На Девин ще ѝ е много, много трудно.
Припомних си отново >>>

Ето какво ни очаква в еп. 6 >>>

Цитат
- Когато баща ти почина, ти плака ли?
- Извинявай, какво? Да плача? Първата забрана на Юсуф Сойкан беше да се плаче.
"Мъжете плачат ли, а?!"
- Скъпа Девин. Постави граници между себе си и служителите, става ли?
Ти си снаха на тази къща. Дръж се така, че и те да знаят как да се държат с теб.
Нека всеки си знае мястото.
- Не се безпокойте. Уважавам вашите ценности, но ако вашите правила
по някакъв начин засягат свободата ми, няма да се съобразя с тях.
- Не можете да влезете без уговорка.
- Като стана дума за снаха, тя поне да си знае мястото!
- Какво става, госпожо Хюлия?
  За дъщеря ми ли говориш сега?
- Ще ти кажа какво става. Бях толкова сломен. Бях сломен ...
Но ти ме разби още повече!
- А баща ти преди смъртта си, не знам, не е ли оставил бележка или писмо?
- Нека отворим тази черна кутия. И да видим какво ще излезе от нея.

Резюме еп.6 >>>

Цитат
Когато Девин и Аслан започват да живеят в чифлика, Хюля предприема действия,
за да покаже, че има власт над семейството.
Тя запознава Девин с правилата на Сойкан. Девин, която смята,
че тези правила нарушават собствената й свобода, се изправя лице в лице с Хюля.
Аслан планира една вечер насаме с Девин. Нощта, която прекарват заедно във Волта,
Девин изправя Аслан лице в лице с реалност, с която не е успявала да се изправи досега,
и това ще промени всички баланси.
След пожара Ибо влиза в нова битка с Аслан и прави голям ход.
Той ще изправи Аслан пред най-големия си страх, писмото, което Юсуф Сойкан оставя на сина си.
Аслан обаче не е единственият, разтърсен от спомените за баща си.
Джихан чука на вратата на Девин със същите чувства.
Докато Девин е добра за Джихан в това отношение, това ще нарани Аслан.
От друга страна, Ати продължава да крои мръсен план зад гърба на Аслан.
Той се сближава с Джейлян на партито, на което я кани.
Човекът, когото Ямур среща на същото парти, ще накара тъмните страници
на тетрадката от миналото да бъдат отворени както за Ямур, така и за Сойкан.
Докато голяма битка между Девин и Хюля на семейна вечеря предвещава бурята,
която ще избухне, Аслан става свидетел на тази битка.
Срещу Девин стои Лъв, когото не е срещала досега.
И сега е ред на Девин да се изправи пред него.

showtv

Цитат
- Благодаря ви много! Нека ръцете ви, които аплодират, не виждат проблем!
Между другото, ще изпеем ли "Между нас всичко да остане"?
- А сега ти! Искаш ли да пеем?
- Не, няма! Продължавай все така, пееш прекрасно!
- Чудесно. Девин?
- Девин не може да пее, но сестра й има много красив глас.
"Не казвай на никого, нека си остане между нас. Не се вписвахме в градовете, бягахме оттам.
Пак не забравих. Аз самият ще бъда мъдър. Ах, съдба, ах! Днес тя ти се ядоса"

#Mektup #Писмо >>>

Приятно гледане, дружки!!!

# 657
Момичета, тези пламък близнаци много ме заинтригуваха, не бях чувала до сега за тях, признава си. Намерих тази статия. И понеже няма да мога да се включвам я качвам сега. Откривам много общо с Аслан и Девин 😍
https://m.facebook.com/numerology0123456789/photos/a.22430466126 … 253211197/?type=3

Хакан Бономо също я е споделил. За мен това е индикация, че е съгласен с написаното.
Мира, това, което ми харесва може би най-много в сериала е, че няма бели и черни герои. Къванч е перфектен в ролята си, но и Серенай е на ниво. Станаха отлична двойка 🧿🧿🧿
Диве, благодаря.

Приятно гледане, момичета 🤗🤗🤗

# 658
Момичета, тези пламък близнаци много ме заинтригуваха, не бях чувала до сега за тях, признава си. Намерих тази статия. И понеже няма да мога да се включвам я качвам сега. Откривам много общо с Аслан и Девин 😍
https://m.facebook.com/numerology0123456789/photos/a.22430466126 … 253211197/?type=3

много интересно, по принцип се интересувам от такива неща, но това не бях го чувала.
И статията на Young Wolf ми хареса!

Диве Flowers Rose

Майдрийм, нямам много надежди за Ямур, как се надруса в болницата, жалко че в нея се влюби най-добричкия персонаж за сега- Еко.

дебна за линкове с озвучка......

https://vk.com/turkserialonline?z=video-219507805_456239044%2F0f … l_wall_-219507805
https://vk.com/turkdizi.online?z=video-190076650_456240359
https://turoktv.com/4640-semya-seria-6.html

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 21:05 от Airra

# 659
Айре, благодаря!
Тук започна:
https://turkru.tv/semya-6-seriya-7.html

Общи условия

Активация на акаунт