💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Юсуф е пиел, защото е имал грехове, а Ибо е пиян от любов?
Много напира при Хюлия.
Девин може да получи още една заплата като певица.
Много силно беше обяснението на Аслан в любов към майка му. За да я помоли след това да приеме Девин. Обаче Хюлия не го чува.
Аслан влезе в кабинета на Юсуф в 13.5, а се връща вечерта. Така и не разбрахме къде отиде - беше още светло, когато тръгна, какво направи с писмото...Ще ни покажат сигурно след това.
Цялата част, която включва успоредните сцени на Джихан при Девин и Аслан при Юсуф е направена много добре. След превода ще бъде още по-хубава. В крайна сметка Аслан прие това, което Девин му каза за смъртта, че трябва да я приеме. На масата той каза и на Сехер същото. Но откъде идва това за извинението на Девин пред семейството, все пак мисля, че е прочел писмото.
Също си мисля дали цялата история с писмото не е постановка на Ибо и Аслан да е разбрал това.
Още от първия еп. много ми харесва карираното сако на Девин.
И Джихан оттогава ми харесва. За него знаем вече повече, отколкото за Аслан.

# 691
Ваня, мисля, че часовника е спрял в момента на самоубийството на Юсуф, а не реалното време.

# 692
В Рибарчето чакам да видя дали Сейран ще хване ръката на Ферит, тук пък цяла седмица ще чакам да видя ще се извини ли Девин, ще си търгне ли? Ще ми се изпилят нервите с тези сериали. Тази серия ми беше малко разпиляна някак, отношенията между Девин и Аслан се влошават прогресивно.
Сега пък и канала блокираха. Язък, че до сега чаках да видя ще има ли фраг.

Лека нощ ви пожелавам!

# 693
Тази Неше е ужас! Срам и позор! Изобщо е цяло чудо как Девин не е превъртяла, след сцените, на които е била свидетел като дете, между майка си  и баща си, с всички бетерлици на Ямур /не ми се мисли още какво я чака, след като Атила разказа на Ибо за Ханде/, сега и тази женитба със свекърва -власто и себелюбка, с мъж, който не знае след една минута добре ли ще е, зле ли...
Всички актьори играят перфектно. Толкова добре са им паснали ролите. Браво!
----------------
Нещата загрубяват съвсем в следващия епизод....
Аслан си го заслужи, но се надявам Девин да не се поддаде на някоя емоция /имам предвид Джихан/, заради която после ще съжалява.
Джихан...човек трябва да има малко самоуважение, все пак.
Последен сеанс, но ...  какво следва!

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 00:21 от Mydream

# 694
С фрага ме довършиха.

# 695
# 696
Това: "Какво ще направиш, ще се разведеш ли?" ...

# 697
Беше ясно, че отивайки в имението, Девин ще попадне във вихъра на неприятностите, но не очаквах да е толкова светкавично!
Може би стрелбата, точно на сватбата, беше знак, че им тръгва на зле...Общо взето няма епизод Девин и Аслан да не са скарани за нещо, но едно е да се сдъркаш с гаджето си, друго е със съпруга си.
Особено, ако между вас стои една такава загрижена мама, която изобщо не те долюбва и от първия миг си трън в очите и!
Майтапът настрана, Ибо защо не прибере Хюлия, че да си починат хората от нея. Влюбен е човекът, влюбен. Цял живот май!
Ужас. Да мечтаеш за жената на брат си.
Всеки има по един дявол в главата си в този сериал. Някои са с по няколко! Sweat Smile Sweat Smile

# 698
Добро утро в сряда Blush

Трейлър с руски субтитри:

https://m.vk.com/video-95397133_456241235?list=e1fc487d39338bb22 … ll-95397133_26782

- Какво правиш? Ще стегнеш куфара си и ще си тръгнеш при всеки най-малък проблем ли?
- При всеки най-малък проблем? Аслан, разбираш ли колко много ме унизи преди няколко минути долу на масата? Тази нощ няма да остана в тази къща! Има ли проблеми?
- Знаеш ли, ако ми беше жена...
- Нито една преграда, която поставиш пред тях, няма да попречи на любовта им.
- И сега, като ваш партньор, смятам, че ще се съгласите с нашето първо предложение, нали?
- Еко, много искам... искам да си до мен. Искам никога да не ме изоставяш.
- Свърши се.
- Какво?
- Това беше последната ни сесия.
- За какво говориш? Какво казваш?
- Ако излезеш през тази врата... Погледни ме. Няма да направя нито крачка след теб. Ти ще направиш така, че за нас да няма обратен път. Имай предвид.
- Е, Аслан? И какъв е този необратим път? Какво ще направиш? Ще се разведеш ли?

Туитър по време на излъчването...

Хакан Бономо е благодарил на Ахмед Явуз за мнението:
"Няма да сбъркам, ако кажа, че за първи път гледам сериал. Много успешен отбор. Интересното е, че гледаме "Принцът" на Макиавели. Разбрахме Лъва и лъвската страна на принца, чудя се дали ще се разкрият Девин и лисицата? Това ми е любопитно в момента."

Скрит текст:
И също така е благодарил за това мнение относно новия филм на Нетфликс с Неслихан Атагюл и Серкан Чайоглу по негов сценарий (оригиналният филм е от 1986):

Прекрасен ден!!!

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 06:08 от AniMae

# 699
Добро утро! Добре, че съм във ваканция, че не се налага да ставам рано за работа 😄

Серията беше бомба! А новият фрагман 😳

В това семейство няма един нормален, но само Джихан преживява смъртта на баща си. Даже малката Зейно е пълно копие на баба си.  Може да я задмине един ден. Другите са изградили свой паралелен свят, в който място за смъртта на Юсуф няма или все едно това не се е случило.
Какъв баща трябва да си, за да си пръснеш мозъка в стаята където сина ти спи. Нищо чудно, че Джихан си мисли, че и той ще свърши по този начин. А накрая Девин излезе виновна, че се опита да открие раните им, за да се опитат да намерят път към лечението им. Но лечение за Сойкан няма. Това във фрага сън на Джихан ли е?

Хилъри е кралицата на манипулацията. Винаги жертва, за да я съжаляват. Използва всички възползвайки се от слабостите им... Неше е голяма излагация, излага не просто себе си, излага дъщеря си ... за някакви парцалки . Ямур се оказа момиче на повикване... С този дето я разпозна ще си има бая проблеми, не е просто бившия й... Еко е добро момче, не заслужава това, но си мисля, че няма да я остави дори и да разбере.

Аслане, Аслане, това не се прощава. Как можа да унижиш жена си пред всички.😡 Хубаво прави Девин, че си събира багажа, дано не се е извинила. Право е Ибо, че ако остане там ще я побъркат.

Аха, Ибо е влюбен в Хилка, а тя се е облажила с девера си 😂😂😂 Хилче, Хилче лицемерие от класа. И за тебе ли имаше професия снаха?
Зетят Толга е много противен, подлога на тъща си.

Изпълнението на Девин - е това е нещо прекрасно 💯

За този сериал важи максимата, че нищо не е такова каквото изглежда... И все пак

# 700
И на свежа глава да си кажа, че фрага ме довърши. Всички си имат Демони в главите, няма един като за пред хората.
Такава реакция очаквах от Девин. Кефи максимално това момиче и Серенай ми харесва безкрайно. Честно казано няма един актьор, за когото да кажа, че не играе блестящо. Нито един. До сега не ми се е случвало честно казано.
Не очаквах, че човекът от миналто на Ямур е на такова ниво, че ще прави бизнес директно с Аслан, но като се има предвид, че е приятел на Ати, едва ли ще е нещо читаво.
Хилка (Miraland Joy ) се оказа, че е в розовите сънища на Ибо. Ти да видиш.
За Юсуф от видяното до сега не се каза и една добра дума, нито към жена си, нито към децата си, нито като човек, нищо.
От Джихан ме побиват тръпки. Ако това ще се случва наистина в следващият епизод, а не е сън на Джихан или кошмар на Девин.....
Във всеки един от героите виждам нещо добро и нещо не толкова да го кажем. В Хилка за сега нищо добро не съм видяла, въпрки че всичките й дествия са за доброто на някого. Пътят към Ада..
Аслан е нейният любимец, но честно казано не го виждам като щастливо и обичано дете.
Много неочаквани обрати. От всякъде може да гръмне бомба, всеки трябва да си пази гърба, защото не е ясно, кой от роднините му точни ножа, за враговете няма да споменавам.
Ще чакам с нетърпение субтитрите, защото изпуснах някои моменти.

Лек и успешен ден, момичета!

# 701
Добро утро! Nature Sunny

Никой не е спал спокойно. Благодаря за споделените вълнения и размисли, за превода на фрагмана. Green Heart
Епизодът беше много хубав. За мен остават обаче много неясни неща: едни заради нуждата от добър превод, други по същество.

Започнах снощи да чета по темата „влюбване на пациент в терапевт“. Оказва се, че тази тема е позната на психолозите и е на пътя на лечението. Психолозите използват термина „пренос“/“трансфер“ на чувства, разработен за първи път от Зигмунд Фройд. Твърде е специализирано, за да ви го разказвам аз, давам една статия по въпроса, в която много добре и разбираемо за лаици е описано за какво става дума.

https://www.stefibozhilova.com/?p=4245

Когато пациентът е споделил тези чувства, оказва се е важна професионалната позиция на терапевта, значение има неговият личен интимен живот и т.н. Всъщност влюбването е знак, че лечението  е стигнало до някакъв етап и терапевтът трябва да го продължи, за да може пациентът да подреди наново своя вътрешен свят. Така щото, ситуацията, която ни показват е нещо различно от „обикновено“ влюбване извън кабинета на психотерапевта. Сега на изпитание е професионализмът на Девин. Девин трябва да задържи тези чувства и преработени да ги върне обратно в Джихан.

Разбира се, не съм сигурна, че става дума точно за тази психотерапевтична ситуация, но е възможно.
Grinning

# 702
Привет!
За влюбването на Джихан в Девин. Нямам идея дали го има, но по принцип той си се влюбва във всяко момиче на Аслан. Това го казаха  и показаха на няколко пъти в сериала от самото начало. Хюлия, Аслан - също са наясно. Хюлия - "загрижена" за щастието на Аслан, предупреди Джихан. Аслан - също с ненавист към тази черта на Джихан, с предупреждения към него по своя си начин преди сватбата.
Мнооого ми е интересно, за какъв момент Хюлия държи този коз - посещенията на Джихан при Девин!
А нещата между пациент и терапевт станаха много различни.
Те се търсят взаимно да си помагат. Лечението напредва.
Както писах и в предни дни - връзката Девин-Джихан стана по-особена. От една страна са от едно семейство /вече/ - Сойкан. От друга - крият тази връзка/посещенията/ от Сойкан/само те така си мислят/. От трета - Девин усеща, че Джихан и дава някакви сигнали - да не се отказва от тази борба със Сойкан, с Хюлия. Един вид - в нейната трудна ситуация - той  я насърчава и подкрепя. Стана така, че и за нея не е проблем да усети какво изпитва Джихан. От поведението на майка си и не само. Това ги сближава още повече.
Между другото всичко, в което се съмнява Хюлия, следенето, номерата да противодейства - всъщност така постъпва човек, който знае самият той какви ги е вършил, тя счита, че и останалите /жени/ мислят и постъпват като нея. А Девин е различна и това я кара да бъде още по-бдителна и настоятелна в поведението си.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 10:23 от Mydream

# 703
Рейтингът има спад, но пак е на 1 място в най важната група

Благуна 😄 кръстила съм я с много имена. Хю, Хилка, Хилъри, Хихимора 🤣 да не ви прави впечатление 🙃 Облажила се е на младини с Ибо, хаха. Нищо чудно някое от децата й да е от него. Залагам на Джихан, може и затова да го мрази, защото й напомня, че е вършала с девера си 😂

# 704
Не е желателно рейтингът да пада. Още е много рано за това, но го допусках. Серията беше малко разхвърляна. Мисля, че изписаха друг режисьор. Почеркът на Али Билгин ми липсва. Топлината  му е различна.

Общи условия

Активация на акаунт